Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 10 21, 11:16)
lotuliukas.gif , gerai parašiau lotuliukas.gif tai kaip ten suplakt g.gif

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif
davijasulaki ir viskas lotuliukas.gif
Papildyta:
niu pabandau ykelt ta filmuka ax.gif
http://www.youtube.c...h?v=UDqctNkw84Y
Papildyta:
musu jurgitak kazkur pradzioje temos buvo jy patalpinusi mirksiukas.gif 4u.gif Aciukas jai 4u.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Man kažkodėl nesitiki, kad rankiniu būdu galima pieno putą suplakt g.gif
Žinau, kad net mikserio apsisukimai turi būti 1600, o čia rankomis blink.gif Tai kiek ten reikia duotis su tuo plaktuvu lotuliukas.gif , įsivaizduoju, čia tipo mankštelė.. ?
Iš praktikos, zepterinis ir tai ne visada suplaka normaliai..
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 21, 11:37)
Man kažkodėl nesitiki, kad rankiniu būdu galima pieno putą suplakt  g.gif
Žinau, kad net mikserio apsisukimai turi būti 1600, o čia rankomis  blink.gif Tai kiek ten reikia duotis su tuo plaktuvu  lotuliukas.gif , įsivaizduoju, čia tipo mankštelė.. ?

rosee, čia gi TW bigsmile.gif biggrin.gif rašo, kad 40s, kai tik išbandysiu iškart pranešiu, dabar pieno neturiu namie doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 21, 09:51)
yra tokių stebuklų mirksiukas.gif
va čia žvilgtelk:
http://www.saule-tw....ds/meduolis.doc

http://www.kitaforma...e28425411db5c7e

Dar šitas kepamas mikrobangėj:

„MARMURINIS“ PYRAGAS

350 g miltų, 1 pakuotė kepimo miltelių, 150 - 250 g (pagal skonį) cukraus, 1 pakuotė vanilinio cukraus, 4 kiaušiniai, 175 g išlydyto ir atvėsusio sviesto, 150 ml pieno, 1 šaukštas kakavos.

Dubenyje išmaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų ir vanilinį cukrų. Sudėti kiaušinius, sviestą ir pieną. Uždengti dubenį dangčiu ir išplakti. Nudengti dangtį ir dar kartą išmaišyti. Atskirti pusę tešlos ir į ją suberti kakavą. Į “Karališkąją"„ formą pilti abi tešlos dalis. Kepti 180º C orkaitėje, 50 min.

nagi tai sakykit dabar man mirksiukas.gif ar mano "RIWA"(Norfineje blush2.gif )mikrobangeje gali iskepti toki pyragai g.gif bigsmile.gif pirkomes su ta mintim kad kazka greitai pasisildyti unsure.gif apie kepima visai net negalvojau blink.gif
yra toki uzrasiukai ant ratuku mirksiukas.gif ant vieno laikas nuo 0 iki 30minuciu,o ant kito
"Low" "M.Low/Defrost" "Med" "M.High" "High"
tai ka cia reiskia g.gif ar eina joje kept pyraga blush2.gif g.gif manau kad nelabai g.gif schmoll.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti

Turiu iš Italijos atsivežusi tokį primityvų vamzdelio formos plakikliuką bigsmile.gif Nepatikėtum biggrin.gif Aš kai pamačiau kaip mums kavą su pienu - ale kapučino - padarė - pasileidau tuomet per Italijos supermarketus ieškoti biggrin.gif
TW tada (prieš kone 15 m.) nepažinojau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 21, 12:49)
nagi tai sakykit dabar man mirksiukas.gif ar mano "RIWA"(Norfineje blush2.gif )mikrobangeje gali iskepti toki pyragai g.gif  bigsmile.gif pirkomes su ta mintim kad kazka greitai pasisildyti unsure.gif apie kepima visai net negalvojau blink.gif
yra toki uzrasiukai ant ratuku mirksiukas.gif ant vieno laikas nuo 0 iki 30minuciu,o ant kito
"Low"  "M.Low/Defrost"  "Med"  "M.High"   "High"
tai ka cia reiskia g.gif ar eina joje kept pyraga blush2.gif  g.gif manau kad nelabai g.gif  schmoll.gif  doh.gif  blush2.gif

Manau iškeptų. Ten kur laikas - jis ir nusistato, o visi kiti išvardinti nustatymai - galingumas smile.gif Žemas, vidutiniškai žemas ir skirtas šaldytų gaminių atšildymui, vidutinis, vidutiniškai aukštas ir aukštas.. smile.gif Tik keisis kepimo trukmė pagal galingumą, manau vidutinis - kaip tik, o gal ir vid.aukštas galingumas tiktų (tik įdomu kiek W tie galingumai ten pas tave..), taip kad pirmyn - lauksim rezultatų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarilė.84: 21 spalio 2009 - 12:32
QUOTE(Amarilė.84 @ 2009 10 21, 13:29)
Manau iškeptų. Ten kur laikas - jis ir nusistato, o visi kiti išvardinti nustatymai - galingumas  smile.gif  Žemas, vidutiniškai žemas ir skirtas šaldytų gaminių atšildymui, vidutinis, vidutiniškai aukštas ir aukštas..  smile.gif Tik keisis kepimo trukmė pagal galingumą, manau vidutinis - kaip tik, o gal ir vid.aukštas galingumas tiktų (tik įdomu kiek W tie galingumai ten pas tave..), taip kad pirmyn - lauksim rezultatų  4u.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif Amarile.84
labiausiai butu gaila jei susigadinciau sav silikonine forma verysad.gif
bet gal nieko jai neatsitiks g.gif
Atsakyti
gwidita, awtaras ar atavaras thumbup.gif 4u.gif

kepk drąsiai, silikono tai tikrai nesugadinsi, nebent pyragas neskanus bus mirksiukas.gif aš nieko nereguliuoju, vat kaip šildau maistą tai ant tokio galingumo ir darau, tik laiką parenku tinkamą ax.gif
Atsakyti
[quote=davija,2009 10 21, 15:10]
gwidita, awtaras ar atavaras thumbup.gif 4u.gif

TIKRAI!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
įvedus gūglėj dixie's tupperware (komikas) ir paspaudus Vaizdai, geresnių galima pamatyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pvz:
user posted image
Atsakyti
Žinau, kad net mikserio apsisukimai turi būti 1600, o čia rankomis  blink.gif Tai kiek ten reikia duotis su tuo plaktuvu  lotuliukas.gif , įsivaizduoju, čia tipo mankštelė.. ?

Kad kai rodė ir pristatinėjo jį ten tikrai nedaug plakė, ir greitai labai susiplakė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 20, 13:08)
Jei jos tefloninis sluoksnis bus susibraižęs ir apsilupęs, keis.

ax.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 20, 23:00)
Aš tik nurodžiau kur paskaityti, jei nerandate brošiūros, tai ji čia puslapis 18.
O šiaip, tai visom demonstruotojom reikėtų skaityti brošiūras, instrukcijas ir pan. dalykus, kad neklaidint klientų  mirksiukas.gif

Ten raso apie "carapinas" (subraizymus) ir tuomet garantija negalioja. Greiciausia tai bus priskirta "nepravilnaja eksploatacija" ir garantija negalios. rolleyes.gif Kai pirkau tokio ar panasaus lankstinuko negavau, gal dar nebuvo. Kaip irodyt, kad keptuve pirkta pries 2-2,5 metu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inculto: 21 spalio 2009 - 15:25