Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(diasaja @ 2009 10 04, 20:43)
Merginos, reikia pagalbos Jūsų blush2.gif : gal žinot picos padų receptą be mielių? Turiu tik TW  receptą su mielėm 4u.gif


Štai keletas puikių receptukų bemielės tešlos picos padui:

I variantas su varške (produktai dviems didelėms picoms):

65 g krakmolo,
65 g miltų,
1,5 nubraukto arb. š. kepimo miltelių,
4 valg. š. aliejaus,
125 g varškės sūrio (10 % riebumo) arba sausos varškės,
žiupsnelis druskos

Krakmolą, miltus ir kepimo miltelius persijoti į dubenį. Į miltus supilti aliejų, įberti druskos. Po to sutrupinti sūrį ir viską gerai išmaišyti.


II variantas su margarinu arba sviestu (produktai keturioms normalaus dydžio picoms):

400 g miltų,
150 g sviesto arba margarino,
1/2 arb. š. druskos,
1 kiaušinis

Iš visų tešlai skirtų produktų greitai suminkyti minkštą, trapią tešlą. Tešlą suminkyti į rutulį, suvynioti į foliją ir apie 20 min. laikyti šaldytuve. Tešlą galima paruošti vakare ir laikyti šaldytuve per naktį. Tuomet ją tikrai bus lengva kočioti wink.gif


III variantas su margarinu ir varške (produktai dviems picoms):

250 g miltų,
1/2 arb. š. druskos,
250 g liesos varškės,
125 g kokybiško margarino

Miltus persijoti į dubenį, suberti druską. Varškę pertrinti per sietelį, margariną sutarkuoti stambia tarka. Iš šių produktų užminkyti vientisą tešlą.


IV variantas su sviestu be kiaušinio (produktai vienai picai):

200 g margarino,
150 g minkšto sviesto,
druskos,
3 valg. š. labai šalto vandens

Iš produktų mikseriu greitai išsukame tešlą (siūlau naudoti mikserio antgalius, skirtus tešlos maišymui). Tešlą suvyniojame į foliją ir laikome šaldytuve apie 1 valandą. Po to plonai kočiojame picos padą su aukštu krašteliu.
Atsakyti
Nu jau kokių skanių receptų čia pridėjot bigsmile.gif užsimaniau picos essen.gif
O kur daugiausia kepat? Gal lazanijos UltraPlusas tam reikalui tinkamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 05, 09:49)
Nu jau kokių skanių receptų čia pridėjot  bigsmile.gif užsimaniau picos essen.gif
O kur daugiausia kepat? Gal lazanijos UltraPlusas tam reikalui tinkamas  g.gif


Deja deja neturiu UltraPlus'o, tai negaliu pasidalinti tokia patirtimi... tačiau manau, kad šiam reikalui puikiausiai tiktų silikoninis TW padėkliukas smile.gif O aš kepu arba paprasčiausioje skardoje per visą orkaitę arba stikliniame Pyrex inde blush2.gif
Atsakyti
smile.gif koks stebuklingas tas ULTRAPLIUSAS kepeu pyraga ir vakar kugeliu nu šeimyna mano liežuvius praryjo nu taip buvo skanu.žodžiu daro stebuklus išvaizda ispudzio nepadare bet viskas super gaunasi viskas.lenkiu galva prieš ULTRAPLIUSA.
ULTRAPLIUSUI VALIO wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Rainy day 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2009 10 05, 11:04)
Ačiū, Rainy day 4u.gif  4u.gif  4u.gif


Į sveikatėlę smile.gif Pasidalinkite įspūdžiais vėliau, kaip Jums pavyko rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes,

turiu klausimuka kaunietems, tiksliau platintojoms is Santakos. Gal pamenat, kokios spalvos buvo rugpjucio men Signature indeliai-pilki su pilkom tarpinem ar kam nors teko ir baltu su melynom tarpinem? Ir dar klausimukas-jei preke netinka (ne tokios spalvos kaip buvo pavaizduota laikrastyje), per kiek laiko galima grazinti?
Is anksto dekoju atsakusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 04, 22:37)
Juk savaitgalis, keksų - pyragų dienos  ax.gif
Šiandien sezoną atidariau šioms silikono formelėms, žiūriu, kad laisvai ir trečia į orkaitę normaliai tilptų  bigsmile.gif
user posted image
tik nepakartokit mano klaidos, nepripilkit daug tešlos, man pakilo ir norėjo pabėgti  biggrin.gif , tad galutinį rezultatą nuslepiu    ph34r.gif
Šiaip tai lb patenkinta likau, lengvai iškrito, tik nuskalauti reikėjo  ax.gif

Taip niekuomet nedekite visiškai pilnu drinks_cheers.gif Dar vienas pastebėjimas i viduriuka reikia deti dar maziau, thumbup.gif rekomanduojama puse, g.gif nes jei pridesite vienoda kieki gali neiškepti gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 10 05, 07:18)
Pabandyk mano su rūgusiu pienu: gal atrodys keistas, bet tikrai pabandyk  mirksiukas.gif
Picos tešla:
0,5 st kefyro arba rūgusio pieno,
0,25 st aliejaus, šaukštelis kepimo miltelių ir miltų.
Supilam į kefyrą kepimo miltelius, aliejų, pamaišom silikonine mentele ir beriam miltų tiek, kad būtų galima minkyt. Tešlą truputį paminkom ir rankom išplojam plonai tiesiai ant silikoninio padėkliuko. Jei jo neturi, į skardą reikia įtiesti kepimo popieriaus.
Toliau darom kaip visada: tepam pom. padažu ir dedam ką tik norim  smile.gif


Bandžiau šį, tikrai geras thumbup.gif
Atsakyti
Sakykit, o ten extra nuolaidos 42sav, kas per daiktai tokie, kam juos naudot? gaila negaliu foto ikelt g.gif
Atsakyti
Merginos, vakar mažą kočėliuką išbandžiau. Turėjau kameroje likutį bemielės sluoksniuotos tešlos gabalėlį, kurį tiesiai silikonkėje iškočiojau. Nu thumbup.gif geras pirkinys thumbup.gif Dar kada reiks pabandyti tinklelį padaryti, gal kuri jau bandėte, tai kaip sekėsi?
Vakar gavau ir centrifūgą, sūriui malūnėlį, kiaušiniams pjaustyklę ir kompaktines dėžutes raudonais dangteliais, nu gražios ax.gif Dėžutes padovanojau dukriukui, matėsi, kad liko patenkinta smile.gif Ėt, šauni pas tuperius tradicija per savo tortadienius mums dovanoti geras prekių kainas biggrin.gif Dabar laukiu kada pasirodys raudoni SpaceMaker smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miles @ 2009 10 05, 23:25)
Sakykit, o ten extra nuolaidos 42sav, kas per daiktai tokie, kam juos naudot? gaila negaliu foto ikelt g.gif

Cukrinė, ąsotėlis grietinėlei, pieno putų plakiklis
Vaizdinė medžiaga
Atsakyti