QUOTE(diasaja @ 2009 10 04, 20:43)
Merginos, reikia pagalbos Jūsų : gal žinot picos padų receptą be mielių? Turiu tik TW receptą su mielėm
Štai keletas puikių receptukų bemielės tešlos picos padui:
I variantas su varške (produktai dviems didelėms picoms):
65 g krakmolo,
65 g miltų,
1,5 nubraukto arb. š. kepimo miltelių,
4 valg. š. aliejaus,
125 g varškės sūrio (10 % riebumo) arba sausos varškės,
žiupsnelis druskos
Krakmolą, miltus ir kepimo miltelius persijoti į dubenį. Į miltus supilti aliejų, įberti druskos. Po to sutrupinti sūrį ir viską gerai išmaišyti.
II variantas su margarinu arba sviestu (produktai keturioms normalaus dydžio picoms):
400 g miltų,
150 g sviesto arba margarino,
1/2 arb. š. druskos,
1 kiaušinis
Iš visų tešlai skirtų produktų greitai suminkyti minkštą, trapią tešlą. Tešlą suminkyti į rutulį, suvynioti į foliją ir apie 20 min. laikyti šaldytuve. Tešlą galima paruošti vakare ir laikyti šaldytuve per naktį. Tuomet ją tikrai bus lengva kočioti
III variantas su margarinu ir varške (produktai dviems picoms):
250 g miltų,
1/2 arb. š. druskos,
250 g liesos varškės,
125 g kokybiško margarino
Miltus persijoti į dubenį, suberti druską. Varškę pertrinti per sietelį, margariną sutarkuoti stambia tarka. Iš šių produktų užminkyti vientisą tešlą.
IV variantas su sviestu be kiaušinio (produktai vienai picai):
200 g margarino,
150 g minkšto sviesto,
druskos,
3 valg. š. labai šalto vandens
Iš produktų mikseriu greitai išsukame tešlą (siūlau naudoti mikserio antgalius, skirtus tešlos maišymui). Tešlą suvyniojame į foliją ir laikome šaldytuve apie 1 valandą. Po to plonai kočiojame picos padą su aukštu krašteliu.