Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(kregzde @ 2009 10 20, 18:40)
O tikslai turbūt didžiuliai, tik patyrusiai demonstruotojai pasiekiami  bigsmile.gif

Įveikiamas visoms ir neįdedant daug pastangų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 20, 17:56)
Įveikiamas visoms ir neįdedant daug pastangų  mirksiukas.gif

Na papasakok blush2.gif , įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 10 20, 19:02)
Na papasakok  blush2.gif , įdomu  bigsmile.gif

Viešai nerašysiu mirksiukas.gif , nes informacija tik Vilnelės demonstruotojoms. ax.gif
Atsakyti
jurgitak, nu tu čia įdomiai pradėjai kaip tuos tikslus įveikinėt blush2.gif
čia gal bus ir už aktyvumus?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 20, 19:19)
jurgitak, nu tu čia įdomiai pradėjai kaip tuos tikslus įveikinėt blush2.gif
čia gal bus ir už aktyvumus?

Taip, už aktyvumą. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 20, 15:08)
Jei jos tefloninis sluoksnis bus susibraižęs ir apsilupęs, keis.

Ar as apsirinku bet lygtai su teflonu keptuvem nera garantijos, g.gif bet tiksliai nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 10 20, 20:07)
Ar as apsirinku bet lygtai su teflonu keptuvem nera garantijos, g.gif  bet tiksliai nezinau schmoll.gif

Paskaitykite brošiūrą mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=davija,2009 10 19, 20:50]
Aš tai manau, kad geriausiai žiūrisi mikrobangėj kepti pyragai tik ŠOKOLADINIAI mirksiukas.gif Bent pas mus Šiauliuose kepami šokoladiniai pyragai ir meduoliai....

kas per pyragai mikrobangej? wub.gif galima recepta?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 20, 22:01)
Paskaitykite brošiūrą  mirksiukas.gif

As tos keptuves neturiu schmoll.gif ir nezinau kur skaityti, g.gif tik isakiau ka buvau girdejusi, atsiprasau jei netaip parasiau, tiesiog paklausiau
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2009 10 20, 23:30)
As tos keptuves neturiu  schmoll.gif ir nezinau kur skaityti, g.gif  tik isakiau ka buvau girdejusi, atsiprasau jei netaip parasiau, tiesiog paklausiau

O kodėl atsiprašinėjat? g.gif Aš tik nurodžiau kur paskaityti, jei nerandate brošiūros, tai ji čia puslapis 18.
O šiaip, tai visom demonstruotojom reikėtų skaityti brošiūras, instrukcijas ir pan. dalykus, kad neklaidint klientų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(romeda @ 2009 10 20, 22:13)
kas per pyragai mikrobangej? wub.gif galima recepta?

yra tokių stebuklų mirksiukas.gif
va čia žvilgtelk:
http://www.saule-tw....ds/meduolis.doc

http://www.kitaforma...e28425411db5c7e

Dar šitas kepamas mikrobangėj:

„MARMURINIS“ PYRAGAS

350 g miltų, 1 pakuotė kepimo miltelių, 150 - 250 g (pagal skonį) cukraus, 1 pakuotė vanilinio cukraus, 4 kiaušiniai, 175 g išlydyto ir atvėsusio sviesto, 150 ml pieno, 1 šaukštas kakavos.

Dubenyje išmaišyti miltus, kepimo miltelius, cukrų ir vanilinį cukrų. Sudėti kiaušinius, sviestą ir pieną. Uždengti dubenį dangčiu ir išplakti. Nudengti dangtį ir dar kartą išmaišyti. Atskirti pusę tešlos ir į ją suberti kakavą. Į “Karališkąją"„ formą pilti abi tešlos dalis. Kepti 180º C orkaitėje, 50 min.

Merginos, kur yra filmukas kaip pieno putą sulakt? mirksiukas.gif kažkaip be nuomonės aš dar apie naująjį kavos rinkinuką blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 21, 09:51)

Merginos, kur yra filmukas kaip pieno putą sulakt? mirksiukas.gif kažkaip be nuomonės aš dar apie naująjį kavos rinkinuką blush2.gif

lotuliukas.gif , gerai parašiau lotuliukas.gif tai kaip ten suplakt g.gif
Atsakyti