Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(julija4ever @ 2009 10 20, 09:13)
Sveikos merginos 4u.gif
Tikra tiesa!!!! Teflonines keptuves (bet kokios firmos) galiojimo laikas yra 2-3 metai maximum. Net jeigu ji nesubraizyta, reikia mest lauk, nes jau teflono sluoksnis ploneja ir pradeda skirti nuodus. Bet jeigu tik truputi susibraze, viskas - iskarto lauk, nes lenda nuodai verysad.gif  Sia info per kazkokia laida maciau, bet jau labai seniai gal pries kokius 5 metus. Dar straipsniu pora skaiciau.
Todel busiu nepopuliari, bet teflonine TW keptuve mane visiskai nezavi schmoll.gif  Lauksiu keptuves be teflono biggrin.gif  Bet... teflonas turi buti tam (pabreziu geras teflonas, ne maximinis uz 24 lt uz keptuve), kad galima butu kepti be aliejaus. Be teflono jau reikes aliejaus.
O vat puodai TW superiniai thumbup.gif

Teaflonas neišskiria nuodų.. jis yra pats nuodingas patekęs į skrandį (kancerogenas, t.y. sukeliantis vėžį). Taip kad jei tik pamatote, jog teafloninė keptuvė susibraižė - metate ją lauk. be išlygų ir gailesčio.
perku visad tefal keptuves (blynams, padažams ar mažom porcijom, nes mano turima titano keramikos yra didelė), tad kas metus-du atnaujinu jas. Tefal pakankamai brangios, bet bent 1-2m atlaiko mano naudojimą nesusibraižant.
o TW teafloninių 100% nepirksiu, nes nesąmoningai brangios kaip su tokiu paviršiumi...
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2009 10 20, 10:32)
si liga man maloni kai tik pradedu naudoti savo plasmasiukus.

ir man drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, susirgau ir as sia liga. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 20, 02:00)
Teaflonas neišskiria nuodų.. jis yra pats nuodingas  patekęs į skrandį (kancerogenas, t.y. sukeliantis vėžį). Taip kad jei tik pamatote, jog teafloninė keptuvė susibraižė - metate ją lauk. be išlygų ir gailesčio.
perku visad tefal keptuves (blynams, padažams ar mažom porcijom, nes mano turima titano keramikos yra didelė), tad kas metus-du atnaujinu jas. Tefal pakankamai brangios, bet bent 1-2m atlaiko mano naudojimą nesusibraižant.
o TW teafloninių 100% nepirksiu, nes nesąmoningai brangios kaip su tokiu paviršiumi...

drinks_cheers.gif Del to nuodingumo gal truputi ne taip issireiskiau, bet su jumis sutinku, pati tefal perku. Netikiu, kad atnesus TW keptuve po kokiu 2 metu, ja pakeis i nauja, nes pasibaige galiojimo laikas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sii @ 2009 10 20, 04:17)
Sveikos, susirgau ir as sia liga.  thumbup.gif

Sveikinu 4u.gif Ir kas pasakys, kad pas mus sunkus laikai, kai tiek "ligoniu" atsiranda biggrin.gif
As netgi itari pasidariau, nunesus kur nors dezike pvz. su pietumis, tik ir ziuriu, kad nedingtu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 19, 14:44)
Lygtais tokia, jei kas nepasikeis, nes kiekis ypatingai ribotas  biggrin.gif
user posted image

Merginos, o gal kuri savo sandeliuke turit uzsilikusia su kempiniuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 10 20, 13:52)
drinks_cheers.gif  Del to nuodingumo gal truputi ne taip issireiskiau, bet su jumis sutinku, pati tefal perku. Netikiu, kad atnesus TW keptuve po kokiu 2 metu, ja pakeis i nauja, nes pasibaige galiojimo laikas lotuliukas.gif

Jei jos tefloninis sluoksnis bus susibraižęs ir apsilupęs, keis.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 20, 05:08)
Jei jos tefloninis sluoksnis bus susibraižęs ir apsilupęs, keis.

Sita tai suprantu, bet jeigu po 2-3 metu nebus susibraizes teflonas, bet pagal viska jo galiojimo laikas pasibaiges, tai kaip tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 10 20, 14:47)
Sita tai suprantu, bet jeigu po 2-3 metu nebus susibraizes teflonas, bet pagal viska jo galiojimo laikas pasibaiges, tai kaip tada g.gif

Šiaip, norėčiau pamatyti 3 metus intensyviai naudojamą tefloninę keptuvę, kuri būtų neapsbraižiusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 10 20, 14:47)

QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 20, 14:57)
Šiaip, norėčiau pamatyti 3 metus intensyviai naudojamą tefloninę keptuvę, kuri būtų neapsbraižiusi  g.gif

O kas įrodys, kad tą keptuvę naudoji 3 metus, o ne 1 ar 2?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 10 20, 15:31)
O kas įrodys, kad tą keptuvę naudoji 3 metus, o ne 1 ar 2?

Nesupratau? O kam tas įrodymas? g.gif
Mes čia šnekam apskritiai kaip atrodo keptuvė po 3 metų naudojimo g.gif
Atsakyti
Ech, tų gražiųjų širdelių pritrūko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 19, 20:39)
tpfu, susivėliau, ne ketaus, bet titano keptuvės  blush2.gif Turiu nusipirkusi jau prieš kokius 3 metus storapadę ir storasienę titano keramika dengtą keptuvę. Pirkau Silit firmos keptuvę. Vis dar džiaugiuosi. Jei TW tokias turėtų be kalbų pirkčiau visokių dydžių.

Supratau, reiks pasidairyti tada į Silit.

QUOTE(Alatėja @ 2009 10 19, 21:29)
jie iškyla, vadinasi perdegusi ji būna  4u.gif

Taip, na bet kaip kitaip kepti? Turbūt ji per prasta, per plona.

QUOTE(julija4ever @ 2009 10 20, 08:13)
Lauksiu keptuves be teflono biggrin.gif  Bet... teflonas turi buti tam (pabreziu geras teflonas, ne maximinis uz 24 lt uz keptuve), kad galima butu kepti be aliejaus. Be teflono jau reikes aliejaus.

Na gal tikrai, brangi tefloninė, gal ir geresnė, man tik nekyla rankos daug mokėti, jei nepatinka man tas tefolnas. Rodos, kad sumokėsi daug ir bus tas pats š...

QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 20, 09:48)
45 savaitę bus galimybė jį gauti dovanų už įvykdytus tikslus  mirksiukas.gif

O tikslai turbūt didžiuliai, tik patyrusiai demonstruotojai pasiekiami bigsmile.gif
Atsakyti