Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 10 19, 19:50)

o dar Alatėja naujokė mūsų 4u.gif

Dėkoju bigsmile.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 10 19, 20:04)
Ai, paprastas, ne apie kečupą čia kalbėjau. Imu prinokusius pomidorus, nulupu odelę, smulkiau supjaustau, taip pat dedu smulkiai pjaustyto svogūno, i

Pas mane kažkaip per vidurį ji iškyla,

Oi man tokie patys skaniausi padažiukai visur, kai turėjom daug pomidorų tai visur ėjo jie thumbup.gif Net ir pomidorinę ryžių sriubą vis viriau, nors buvau įsitikinusi, jog jos nemėgstu, bet čia pasirodo nemėgstu tik kavinių biggrin.gif

jie iškyla, vadinasi perdegusi ji būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 19, 21:39)
tpfu, susivėliau, ne ketaus, bet titano keptuvės  blush2.gif Turiu nusipirkusi jau prieš kokius 3 metus storapadę ir storasienę titano keramika dengtą keptuvę. Pirkau Silit firmos keptuvę. Vis dar džiaugiuosi. Jei TW tokias turėtų be kalbų pirkčiau visokių dydžių.

O aš galvoju, ką čia ta Jurgita pasakoja, kai yra geros titano danga keptuvės biggrin.gif Pati turiu Silit ir vargo nematau, tiesa mokėjau virš 300.
O teflono danga keptuves rekomenduoja kas pusę metų keisti ir visai nesvarbu, kad jos dar geros, nes jo sluoksnis po mažu pradeda tirpti ir su maistu maišytis. Kas netikit, paklauskit dėdės visagalio "googlės" biggrin.gif Tai tuomet klausimas, ar verta investuoti į atgyvenas, kad ir tuperio??
O Woll keptuvėmis lb nesižavėkit, išpūsta reklama, nebent pinigų esat pritvinusios lotuliukas.gif , ne viena graužiasi, kad limpa, keist nekeičia..
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 19, 22:13)
o kodėl neneši keist, juk joms irgi poros metų garantija yra?  g.gif

Taupau nervus ir sveikatą, jie man brangesni nei keptuvė mirksiukas.gif o šiaip tai nemėgstu įrodinėt, kad balta, kai yra balta doh.gif

rosee, ačiū už Sillit keptuvių rekomendacija, turėsiu raumeny tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 19, 11:44)
Nežinau kiek tiesos čia yra, bet jei susibraižiusi teflono keptuvė, tai ji išskirai nuodus  doh.gif  Nžn ar tiesa...

Sveikos merginos 4u.gif
Tikra tiesa!!!! Teflonines keptuves (bet kokios firmos) galiojimo laikas yra 2-3 metai maximum. Net jeigu ji nesubraizyta, reikia mest lauk, nes jau teflono sluoksnis ploneja ir pradeda skirti nuodus. Bet jeigu tik truputi susibraze, viskas - iskarto lauk, nes lenda nuodai verysad.gif Sia info per kazkokia laida maciau, bet jau labai seniai gal pries kokius 5 metus. Dar straipsniu pora skaiciau.
Todel busiu nepopuliari, bet teflonine TW keptuve mane visiskai nezavi schmoll.gif Lauksiu keptuves be teflono biggrin.gif Bet... teflonas turi buti tam (pabreziu geras teflonas, ne maximinis uz 24 lt uz keptuve), kad galima butu kepti be aliejaus. Be teflono jau reikes aliejaus.
O vat puodai TW superiniai thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif aciu uz pasisakymus del keptuviu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
dabar zinokit ziuriu kartojima laidos per btv televizija"sekmadienio rytas"ar kaip ten ji vadinasi... blush2.gif
kur rosee pasakojo kad per ta laida arina gamindama su tw peiliais pirstus susipjauste biggrin.gif bet db ziuriu ziuriu kad ji man atrodo su tais berghof peiliais pjausto g.gif nes cia juos reklamuoja labai unsure.gif ir ju peiliai ir tw beveik vienodi g.gif bent jau dizainu tai tikrai mirksiukas.gif nagi junkit telika moteriskes ir laukit kol rodys jaja,o po to susirasom kas kaip mirksiukas.gif bigsmile.gif nes lyg tais sake laidos gale rodys kaip ji gamino g.gif
Atsakyti
Gwidita, na kaip, ar tikrai ne tw peiliai? Man tai panašūs į tuos nekataloginius.
Šiaip tie tuperio peiliai lb faini, nė karto nepasigailėjau juos išsirinkusi.
Dukriukui atidaviau kataloginį, tai ta džiaugiasi, kad yra įmautė ir vaikas neduok dieve pagriebs, neįsipjaus.
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 20, 00:27)
dabar zinokit ziuriu kartojima laidos per btv televizija"sekmadienio rytas"ar kaip ten ji vadinasi... blush2.gif

lotuliukas.gif ziuriu dabar sia laida. na panasus peiliai i TW, gal tikrai ir yra TW g.gif
Bet labaiusiai uzkliuvo kitas dalykas, kaip ji viska gamina: sultis is laimo spaudzia su peiliu, kazkokie indai nepatogus, vistiena varto su sakute, prilaiko su kazkokia baisia medine mentele.... Vienu zodziu, visas estetinis vaizdas yra tragiskas, geriau jau ir nefilmuotu laidos, arba surastu padotu remeja, kad bent jau indais normaliais aprupintu doh.gif Tikrai keista ziureti i tokius dalykus, kai akytes jau priprato prie kitokio vaizdo, o rankytes prie kitokio patogumo ir komforto mirksiukas.gif
Isiziurejau geriau, peiliai ne TW schmoll.gif TW rankenos tokiais apvaliais galais, o cia tiesiai nukirsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julija4ever: 20 spalio 2009 - 08:58
QUOTE(rosee @ 2009 10 20, 09:43)
Gwidita, na kaip, ar tikrai ne tw peiliai? Man tai panašūs į tuos nekataloginius.
Šiaip tie tuperio peiliai lb faini, nė karto nepasigailėjau juos išsirinkusi.
Dukriukui atidaviau kataloginį, tai ta džiaugiasi, kad yra įmautė ir vaikas neduok dieve pagriebs, neįsipjaus.

man atrodo kad ne tw schmoll.gif g.gif nes sakau dizainas tai panasus ju blink.gif o laida remia tie berghof puodai g.gif tai manau ir peiliai bus ju mirksiukas.gif
na kol tie puodai blizga o menteles dar naujos tai gal dar puse velnio tas estetinis vaizdas g.gif bet kai valgyt gaminu as tris-keturis kartus per diena doh.gif zinau koki puodai ir kokios tos medines menteles laikui begant pasidaro blush2.gif o su tw mentelem ir yrankiais visai kitas reikalas thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 10 20, 09:53)
lotuliukas.gif  ziuriu dabar sia laida. na panasus peiliai i TW, gal tikrai ir yra TW g.gif
Bet labaiusiai uzkliuvo kitas dalykas, kaip ji viska gamina: sultis is laimo spaudzia su peiliu, kazkokie indai nepatogus, vistiena varto su sakute, prilaiko su kazkokia baisia medine mentele.... Vienu zodziu, visas estetinis vaizdas yra tragiskas, geriau jau ir nefilmuotu laidos, arba surastu padotu remeja, kad bent jau indais normaliais aprupintu doh.gif  Tikrai keista ziureti i tokius dalykus, kai akytes jau priprato prie kitokio vaizdo, o rankytes prie kitokio patogumo ir komforto mirksiukas.gif
Isiziurejau geriau, peiliai ne TW schmoll.gif  TW rankenos tokiais apvaliais galais, o cia tiesiai nukirsti.

taigi ir as prie to pacio,kai mes sultims isspausti naudojam savo TW sulciaspaudes ,na nebutinai juk gal ir nevisos tai turi,bet tai kai pradeda reklamuoti kad sultis spaudzia su peiliu gremzdama ,arba maista varto su sakute o ne su mentele tai net juokas ima,tai gal cia nori parodyti kad tie puodai nebijo braizymu,bet tai butu absurdas juk kiekvienas daiktas nuo braizymu praranda savo verte,o peiliai tai tikrai ne is TW jie dabar IKI parduotuveje uz lipdukus dalinami,as tai esu TW puodu gerbeja ir negaliu atsidziaugti kad nespejau isigyti kitos firmos puodu,jie pradejo atsirasti kaip tik tuo laiku kai mano finansai jau leido juos po truputi isigyti ,tai pati naudoju ir mano dukryte taip pat,dar uzkreciau sia TW liga ir savo sese su jos seimyna,bet si liga man maloni kai tik pradedu naudoti savo plasmasiukus.
Atsakyti
QUOTE(zydrag @ 2009 10 20, 01:32)
bet si liga man maloni kai tik pradedu naudoti savo plasmasiukus.

thumbup.gif drinks_cheers.gif cia jau labai taikliai pasakyta.

As kaip noriu to zalio garu puodo, net silpna darosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 19, 16:41)
O gal kas žinote kokios talpos gertuvėlės esančios išpardavime?  g.gif

tų su kitty arba bob the builder? tai 330ml 4u.gif
labai fainos, sūnučiui nupirkus komplektą, tai labai patenkintas naudojas.

QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 19, 21:39)
tpfu, susivėliau, ne ketaus, bet titano keptuvės  blush2.gif Turiu nusipirkusi jau prieš kokius 3 metus storapadę ir storasienę titano keramika dengtą keptuvę. Pirkau Silit firmos keptuvę. Vis dar džiaugiuosi. Jei TW tokias turėtų be kalbų pirkčiau visokių dydžių.

mhm, turiu titano keramikos keptuvę jau 6-i metai. krašteliai šiek tiek atsišerpetoję, bet pats dugnas toliau laikosi puikiai. o saugot aš jos nesaugau.. šveičiu kiek reikia, nes taip buvo parašyta instrukcijoj. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 10 20, 10:44)
As kaip noriu to zalio garu puodo, net silpna darosi blush2.gif

45 savaitę bus galimybė jį gauti dovanų už įvykdytus tikslus mirksiukas.gif
Atsakyti