Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Aš tai manau, kad geriausiai žiūrisi mikrobangėj kepti pyragai tik ŠOKOLADINIAI mirksiukas.gif Bent pas mus Šiauliuose kepami šokoladiniai pyragai ir meduoliai....

o dėl keptuvių tai aš visomis nusivylus, ir tefalais ir Woll, man jos normaliai tetarnauja metus, o toliau jau pvz. kepant karbonadą pritraukia - man čia didžiausias rodiklis rolleyes.gif

o dar Alatėja naujokė mūsų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 19, 18:49)
Kregzdute kas per pomidoru padaziukas bigsmile.gif ???
mirksiukas.gif krize,taupyt visur reikia blush2.gif

Ai, paprastas, ne apie kečupą čia kalbėjau. Imu prinokusius pomidorus, nulupu odelę, smulkiau supjaustau, taip pat dedu smulkiai pjaustyto svogūno, išspausto česnako, pipirų, druskytės, baziliko, pačirškinu ir užpilu pvz. makaroniukus keptus su faršu. Toks labai paprastas, ypač tinkamas, kai būna pomidorų sezonas ir niekas nespėja jų valgyti. Prigalvojau būtent tada, kai juos reikėjo likviduoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 10 19, 18:50)
Aš tai manau, kad geriausiai žiūrisi mikrobangėj kepti pyragai tik ŠOKOLADINIAI mirksiukas.gif Bent pas mus Šiauliuose kepami šokoladiniai pyragai ir meduoliai....

o dėl keptuvių tai aš visomis nusivylus, ir tefalais ir Woll, man jos normaliai tetarnauja metus, o toliau jau pvz. kepant karbonadą pritraukia - man čia didžiausias rodiklis rolleyes.gif

o dar Alatėja naujokė mūsų 4u.gif

Na jo, aš irgi pamaniau, kad įdėjus kokios kakavos, jis atrodytų geriau. Bet super, atvaro svečių, o tu iškepti pyragą greičiau nei iki pardutuvės nueini lotuliukas.gif

Pas mane kažkaip per vidurį ji iškyla, tada aliejus suteka į kraštus, kepant tas kas arčiau vidurio - svyla. Ir taip nė metai nepraiena. Teflonas per vidurį susibraižo, na ir nekepu aš ant maksimumo, bet vis tiek ji deformuojasi verysad.gif
Atsakyti
Tuppeware keptuve man jau 3 metus tarnauja. Dar niekas nekimba, nors truputi pasibraiziusi (kazkada kepiau kazka su kaulu), bet atrodo vistiek geriau uz visas parduotuvines. Taciau as vistiek noriu be teflono kaptuves tupperwarines g.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 19, 18:57)
Ar yra kokių keptuvių be teflono, bet ne troškintuvų, kad ir blynus, ir kotletus, ir kt. galima būtų be vargo kepti?

Yra superinės ketaus keptuvės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 10 19, 19:25)
Tuppeware keptuve man jau 3 metus tarnauja. Dar niekas nekimba, nors truputi pasibraiziusi (kazkada kepiau kazka su kaulu), bet atrodo vistiek geriau uz visas parduotuvines. Taciau as vistiek noriu be teflono kaptuves tupperwarines g.gif

Nežinau kiek tiesos čia yra, bet jei susibraižiusi teflono keptuvė, tai ji išskirai nuodus doh.gif Nžn ar tiesa...

QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 19, 19:33)
Yra superinės ketaus keptuvės  thumbup.gif

Tu čia bendrai apie senąsias ar ką nors konkrečiai turi omenyje? Pasakok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 19, 20:33)
Yra superinės ketaus keptuvės  thumbup.gif

o cia kokios g.gif gal ir tw tokiu jau yra bigsmile.gif
Papildyta:
man su keptuvem sunkiausia doh.gif atrodo saugau bet vistiek susiraizo verysad.gif db tefal jau kokius 2-3metus naudoju,bet jau susibraizius belekaip doh.gif doh.gif
bet kept eina g.gif nelabai kas kimba g.gif blink.gif o vyras kitos neleidzia ir nesiruosia pirkt kol nelimpa maistas joje doh.gif aisku is kur jam zinot kas ten kimba o kas ne,maista juk as gaminu g.gif doh.gif unsure.gif o kol teflonas tarp dantu nebraska jam gerai doh.gif galiu pasakot nepasakojus apie nuodus ir t.t... doh.gif
Atsakyti
Pas mane taip neisiibraize, kad tarp dantu veltusi, tik vos vos pvirsiniai lotuliukas.gif
O pavojinga, kai teflonas i skrandi papuola doh.gif
Atsakyti
Na permečiau TW, nėra ten ketinių keptuvių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 10 19, 20:55)
Pas mane taip neisiibraize, kad tarp dantu veltusi, tik vos vos pvirsiniai lotuliukas.gif
O pavojinga, kai teflonas i skrandi papuola doh.gif

kokia dabar naudoji? blush2.gif 4u.gif 4u.gif
o kiokios tos "ketaus"geros g.gif ir kur ju yra bigsmile.gif kiek kainuoja blush2.gif ?
atsiprasau kad ne y tema 4u.gif

Papildyta:
zinau apie keptuves yra atskira tema mirksiukas.gif ten mergaites perka ir turguij spizines-ketaus ir senukuose sake yra bigsmile.gif bet sakau pasiklausinesiu"savu"moteriskiu mirksiukas.gif 4u.gif ka jus naudojat ir ka patartumet bigsmile.gif juk mes visos renkames kas geriausia blush2.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 19, 20:44)
Tu čia bendrai apie senąsias ar ką nors konkrečiai turi omenyje? Pasakok  bigsmile.gif

tpfu, susivėliau, ne ketaus, bet titano keptuvės blush2.gif Turiu nusipirkusi jau prieš kokius 3 metus storapadę ir storasienę titano keramika dengtą keptuvę. Pirkau Silit firmos keptuvę. Vis dar džiaugiuosi. Jei TW tokias turėtų be kalbų pirkčiau visokių dydžių.
Atsakyti
Mano Woll titaninė, mokėjau virš 200lt, tai kaip ir sakiau karbonadus kepiau puikiai tik metus, antrus metu kepu nervuodamasi, nors šiaip padažams ar blynams tai be problemų. Bet šiaip tai netenkina ji manęs...

O be to, viena mūsų kolegė pasakojo, kad labai skanūs būna lietiniai apkepami ultrapliuse bigsmile.gif sakė, nei riebalų neprigeria, tokie minkštučiai thumbup.gif blyniukai gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 19, 22:09)
Mano Woll titaninė, mokėjau virš 200lt, tai kaip ir sakiau karbonadus kepiau puikiai tik metus, antrus metu kepu nervuodamasi, nors šiaip padažams ar blynams tai be problemų. Bet šiaip tai netenkina ji manęs...

o kodėl neneši keist, juk joms irgi poros metų garantija yra? g.gif
Atsakyti