Aš tai manau, kad geriausiai žiūrisi mikrobangėj kepti pyragai tik ŠOKOLADINIAI Bent pas mus Šiauliuose kepami šokoladiniai pyragai ir meduoliai....
o dėl keptuvių tai aš visomis nusivylus, ir tefalais ir Woll, man jos normaliai tetarnauja metus, o toliau jau pvz. kepant karbonadą pritraukia - man čia didžiausias rodiklis
o dar Alatėja naujokė mūsų
QUOTE(gwidita @ 2009 10 19, 18:49)
Ai, paprastas, ne apie kečupą čia kalbėjau. Imu prinokusius pomidorus, nulupu odelę, smulkiau supjaustau, taip pat dedu smulkiai pjaustyto svogūno, išspausto česnako, pipirų, druskytės, baziliko, pačirškinu ir užpilu pvz. makaroniukus keptus su faršu. Toks labai paprastas, ypač tinkamas, kai būna pomidorų sezonas ir niekas nespėja jų valgyti. Prigalvojau būtent tada, kai juos reikėjo likviduoti
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 10 19, 18:50)
Aš tai manau, kad geriausiai žiūrisi mikrobangėj kepti pyragai tik ŠOKOLADINIAI Bent pas mus Šiauliuose kepami šokoladiniai pyragai ir meduoliai....
o dėl keptuvių tai aš visomis nusivylus, ir tefalais ir Woll, man jos normaliai tetarnauja metus, o toliau jau pvz. kepant karbonadą pritraukia - man čia didžiausias rodiklis
Na jo, aš irgi pamaniau, kad įdėjus kokios kakavos, jis atrodytų geriau. Bet super, atvaro svečių, o tu iškepti pyragą greičiau nei iki pardutuvės nueini
Pas mane kažkaip per vidurį ji iškyla, tada aliejus suteka į kraštus, kepant tas kas arčiau vidurio - svyla. Ir taip nė metai nepraiena. Teflonas per vidurį susibraižo, na ir nekepu aš ant maksimumo, bet vis tiek ji deformuojasi
Tuppeware keptuve man jau 3 metus tarnauja. Dar niekas nekimba, nors truputi pasibraiziusi (kazkada kepiau kazka su kaulu), bet atrodo vistiek geriau uz visas parduotuvines. Taciau as vistiek noriu be teflono kaptuves tupperwarines
QUOTE(kregzde @ 2009 10 19, 18:57)
Ar yra kokių keptuvių be teflono, bet ne troškintuvų, kad ir blynus, ir kotletus, ir kt. galima būtų be vargo kepti?
Yra superinės ketaus keptuvės
QUOTE(laurindre @ 2009 10 19, 19:25)
Tuppeware keptuve man jau 3 metus tarnauja. Dar niekas nekimba, nors truputi pasibraiziusi (kazkada kepiau kazka su kaulu), bet atrodo vistiek geriau uz visas parduotuvines. Taciau as vistiek noriu be teflono kaptuves tupperwarines
Nežinau kiek tiesos čia yra, bet jei susibraižiusi teflono keptuvė, tai ji išskirai nuodus Nžn ar tiesa...
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 19, 19:33)
Tu čia bendrai apie senąsias ar ką nors konkrečiai turi omenyje? Pasakok
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 19, 20:33)
o cia kokios gal ir tw tokiu jau yra
Papildyta:
man su keptuvem sunkiausia atrodo saugau bet vistiek susiraizo db tefal jau kokius 2-3metus naudoju,bet jau susibraizius belekaip
bet kept eina nelabai kas kimba o vyras kitos neleidzia ir nesiruosia pirkt kol nelimpa maistas joje aisku is kur jam zinot kas ten kimba o kas ne,maista juk as gaminu o kol teflonas tarp dantu nebraska jam gerai galiu pasakot nepasakojus apie nuodus ir t.t...
Pas mane taip neisiibraize, kad tarp dantu veltusi, tik vos vos pvirsiniai
O pavojinga, kai teflonas i skrandi papuola
Na permečiau TW, nėra ten ketinių keptuvių
QUOTE(laurindre @ 2009 10 19, 20:55)
Pas mane taip neisiibraize, kad tarp dantu veltusi, tik vos vos pvirsiniai
kokia dabar naudoji?
o kiokios tos "ketaus"geros ir kur ju yra kiek kainuoja ?
atsiprasau kad ne y tema
Papildyta:
zinau apie keptuves yra atskira tema ten mergaites perka ir turguij spizines-ketaus ir senukuose sake yra bet sakau pasiklausinesiu"savu"moteriskiu ka jus naudojat ir ka patartumet juk mes visos renkames kas geriausia
QUOTE(kregzde @ 2009 10 19, 20:44)
Tu čia bendrai apie senąsias ar ką nors konkrečiai turi omenyje? Pasakok
tpfu, susivėliau, ne ketaus, bet titano keptuvės Turiu nusipirkusi jau prieš kokius 3 metus storapadę ir storasienę titano keramika dengtą keptuvę. Pirkau Silit firmos keptuvę. Vis dar džiaugiuosi. Jei TW tokias turėtų be kalbų pirkčiau visokių dydžių.
Mano Woll titaninė, mokėjau virš 200lt, tai kaip ir sakiau karbonadus kepiau puikiai tik metus, antrus metu kepu nervuodamasi, nors šiaip padažams ar blynams tai be problemų. Bet šiaip tai netenkina ji manęs...
O be to, viena mūsų kolegė pasakojo, kad labai skanūs būna lietiniai apkepami ultrapliuse sakė, nei riebalų neprigeria, tokie minkštučiai blyniukai gaunasi...
O be to, viena mūsų kolegė pasakojo, kad labai skanūs būna lietiniai apkepami ultrapliuse sakė, nei riebalų neprigeria, tokie minkštučiai blyniukai gaunasi...
QUOTE(davija @ 2009 10 19, 22:09)
Mano Woll titaninė, mokėjau virš 200lt, tai kaip ir sakiau karbonadus kepiau puikiai tik metus, antrus metu kepu nervuodamasi, nors šiaip padažams ar blynams tai be problemų. Bet šiaip tai netenkina ji manęs...
o kodėl neneši keist, juk joms irgi poros metų garantija yra?