Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 10 18, 23:16)
Na merginos, tai ar yra kas šiom savaitėmis pridavusių dūšias Tupperwarei g.gif
mano galva tai tikrai geri pasiūlymai pradedantiesiems: be krepšio, iškart su nuolaidom ir su peiliais bigsmile.gif  4u.gif Tikrai to dar nebuvo bigsmile.gif

Amarilė.84 sveika prisijungusi į mūsų būrelį 4u.gif

Inculto, nu tikrai, pasakok ką nenaudoji ir kodėl ax.gif

Tai aš dar tik ir pridaviau savo dūšelę TW ax.gif Norėjau anksčiau startuot, bet savaitėlę palaukiau ir še, kaip pasisekė thumbup.gif Labai laukiu siuntinuko ax.gif Per kiek maždaug laiko jums atsiunčia prekes? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jjjj @ 2009 10 19, 09:22)
labas rytas  sakikite kelinta dabar savaite

43 sav. rolleyes.gif
Atsakyti
Amarilė.84 tikrai džiaugiuos, kad pasisekė priduot dūšią itin gerą savaitę 4u.gif
O iš kokio tu miesto?
Aš pvz. Šiaulietė, priklausau Saulei, o sandėlys Vilnelės, tai užsakymą padariusi ketvirtadienį, dažniausiai prekes gaunu trečiadienį, bet jei kažkas būna labai akcijinio tai ir dar vėliau mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 19 spalio 2009 - 08:32
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 18, 21:34)
kada pirkai keptuvę? jei mažiau nei prieš tris metus nešk į sandėlį keitimui - teflonui 3 metų garantija  mirksiukas.gif

Man kazkaip susisviete, kad teflonui garantijos neduoda, nors labai saugojau, tik
svelnia kempinele valiau (vistik brangus daiktas). rolleyes.gif

Aciu Jurgitak uz patarimus, reikes pabandyt prisimint. hi.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 10 18, 21:16)
Inculto, nu tikrai, pasakok ką nenaudoji ir kodėl ax.gif

Cia labai individualu, kad ka gamina... Sumazejus seimai labai mazai bebunu namie ir retai gaminu, todel nenoreciau konkreciai rasyti, kad nepagalvotumet, jog tas daiktas nereikalingas smile.gif nes tai priklauso nuo aplinkybiu ir ka megstat ir ar megstat gaminti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inculto: 19 spalio 2009 - 09:11
QUOTE(davija @ 2009 10 19, 09:55)
Amarilė.84 tikrai džiaugiuos, kad pasisekė priduot dūšią itin gerą savaitę 4u.gif
O iš kokio tu miesto?
Aš pvz. Šiaulietė, priklausau Saulei, o sandėlys Vilnelės, tai užsakymą padariusi ketvirtadienį, dažniausiai prekes gaunu trečiadienį, bet jei kažkas būna labai akcijinio tai ir dar vėliau mirksiukas.gif

Aš iš Druskininkų, bet irgi sandėlys Vilnelės.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 10 18, 14:42)
Sumuštinių dėžutė su dinozauru - 19 Lt

Man reiktų tos dėžutės ax.gif , nes vienam nupirkau su kempiniuku, tai ir kitam prireikė doh.gif Gal kuri foto turit, kaip tas dinozauras atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2009 10 19, 14:07)
Man reiktų tos dėžutės ax.gif , nes vienam nupirkau su kempiniuku, tai ir kitam prireikė  doh.gif Gal kuri foto turit, kaip tas dinozauras atrodo?

Lygtais tokia, jei kas nepasikeis, nes kiekis ypatingai ribotas biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
O gal kas žinote kokios talpos gertuvėlės esančios išpardavime? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 19, 15:41)
O gal kas žinote kokios talpos gertuvėlės esančios išpardavime?  g.gif

Alatėja, tu irgi ko gero šių savaičių naujokė TW cool.gif , ar klystu ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Oliukas31 @ 2009 10 19, 16:46)
Alatėja, tu irgi ko gero šių savaičių naujokė TW  cool.gif , ar klystu  ax.gif ?

Parsidaviau, oi parsidaviau ir aš doh.gif Tarsi mažai būtų to ką turiu namie pati biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

aš tai supykau ant teflono. Koks jis bebūtų, bet tai teflonas, TW nebandžiau, bet ir nenoriu. Ar yra kokių keptuvių be teflono, bet ne troškintuvų, kad ir blynus, ir kotletus, ir kt. galima būtų be vargo kepti?

Turbūt reiks nušvilpti senąją gerąją špižinę keptuvę iš mamos doh.gif

Ai, turiu atsiliepimų apie mikrobangės indelį: kepiau pyragą, viskas čiki, iškepė per kelias minutėles. Vienas minusas, kad labai jau išblyškęs buvo bigsmile.gif Reiktų kokiu šokoladu užpilti.

Apie Quick Chefą: dariau pomidorų padažiuką, tada maišiau pyragą ax.gif, picai smulkinau dešrą, agurkėlius, alyvuoges. Kažkaip randu jam darbo, kai tik gaminu valgyti.

Atsakyti
Kregzdute kas per pomidoru padaziukas bigsmile.gif ???
mirksiukas.gif krize,taupyt visur reikia blush2.gif
Atsakyti