Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 18, 20:22)
Troškintuvas su teflonine danga 2,8 l talpos kainuoja 629 Lt

Vajezau doh.gif mano keptuve 500 kainavo, jau maniau brangiausia, bet jau nudilo teflonas viduryje, idomu kiek dabar jinai, ar is viso yra prekyboje? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.. Kaip smagiai jūs čia plepat ax.gif Jungiuosi ir aš pas jus, aš dar tik naujokė su TW, bet jau viskuo susižavėjus.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2009 10 18, 21:37)
Sveikos.. Kaip smagiai jūs čia plepat  ax.gif  Jungiuosi ir aš pas jus, aš dar tik naujokė su TW, bet jau viskuo susižavėjus..  wub.gif

Jo, čia liga, kai pradeda žavėtis tai sustoti negali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2009 10 18, 20:37)
Sveikos.. Kaip smagiai jūs čia plepat  ax.gif  Jungiuosi ir aš pas jus, aš dar tik naujokė su TW, bet jau viskuo susižavėjus..  wub.gif

Kazkada ir as norejau visko ir beveik viska susipirkau, bet gyvenimas taip susikloste, kad puses nebepanaudoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 18, 22:40)
Jo, čia liga, kai pradeda žavėtis tai sustoti negali biggrin.gif

.. o jeigu žmogui reikia ax.gif biggrin.gif Aš ir vyrui akcentuoju, kad reikia šiuo metu tik namie gamintą maistą valgyt, laikyt - geruose induose, juk ilgiau išsilaiko, ir kągi - geriau jau pirkt vieną kartą, ir dar su garantijom.. Nu taupi aš žmonelė doh.gif
Atsakyti
Sekmes naujoms aistruolems drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 10 18, 22:47)
Kazkada ir as norejau visko ir beveik viska susipirkau, bet gyvenimas taip susikloste, kad puses nebepanaudoju  doh.gif

Būna taip, ar su TW, ar drabužiais.. O ko nenaudoji..? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Inculto @ 2009 10 18, 22:48)
Sekmes naujoms aistruolems  drinks_cheers.gif

Ačiū drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amarilė.84 @ 2009 10 18, 21:48)
.. o jeigu žmogui reikia  ax.gif  biggrin.gif Aš ir vyrui akcentuoju, kad reikia šiuo metu tik namie gamintą maistą valgyt, laikyt - geruose induose, juk ilgiau išsilaiko, ir kągi - geriau jau pirkt vieną kartą, ir dar su garantijom.. Nu taupi aš žmonelė  doh.gif

Taip taip, po to ir vyras pradės šiuo bei tuo žavėtis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 18 spalio 2009 - 20:55
QUOTE(Asese @ 2009 10 18, 15:27)
O gal kas matė: ar šitie gražūs?
user posted image user posted image

man jie graziausiausi, turiu visa rinkni susipirkus tik mano oranziniai 4u.gif
Atsakyti
Na merginos, tai ar yra kas šiom savaitėmis pridavusių dūšias Tupperwarei g.gif
mano galva tai tikrai geri pasiūlymai pradedantiesiems: be krepšio, iškart su nuolaidom ir su peiliais bigsmile.gif 4u.gif Tikrai to dar nebuvo bigsmile.gif

Amarilė.84 sveika prisijungusi į mūsų būrelį 4u.gif

Inculto, nu tikrai, pasakok ką nenaudoji ir kodėl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 10 18, 21:26)
Vajezau  doh.gif mano keptuve 500 kainavo, jau maniau brangiausia, bet jau nudilo teflonas viduryje, idomu kiek dabar jinai, ar is viso yra prekyboje?  4u.gif

kada pirkai keptuvę? jei mažiau nei prieš tris metus nešk į sandėlį keitimui - teflonui 3 metų garantija mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas sakikite kelinta dabar savaite
Atsakyti