Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(rapolas @ 2009 10 16, 14:56)
O kiek peiliuku kombaine 2 ar 3, g.gif  jei 2 nusipirkit tris, thumbup.gif  as turejau 2, dabar turiu 3, tai beveik tu kvadratuku nebera i thumbup.gif r dar geriau mala ir greiciau thumbup.gif  thumbup.gif

Pas mane trys jau, ten ne dvadratukai, o tokios kaip manų kruopos lieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba vakarą merginos hi.gif

lapkritį pasitinkat mirksiukas.gif
man tai jau reiks pasiimt sau Princesę doh.gif
o aš sau neužsisakiau juodo Kolumbo, pagalvojau, kad neturėsiu ką į jį bedėt doh.gif o dabar kai taip juo džiaugiatės, tai jau ir užpavydėjau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai viena uzsisakiau, nes pagalvojau, kad turetu buti nauja kolekcija, dabar juodas su oranzine juostele, o paskui gal kitokiu bus. Cia as taip sumasciau, kad nereiketu gailetis g.gif
Atsakyti
Quick Chefu dariau kapotą tešlą tai labai patiko nes viskas vyko labai greitai,kepiau krepšelius su obuoliais.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 10 16, 20:33)
As tai viena uzsisakiau, nes pagalvojau, kad turetu buti nauja kolekcija, dabar juodas su oranzine juostele, o paskui gal kitokiu bus. Cia as taip sumasciau, kad nereiketu gailetis g.gif

Žadėjo su žalsva juostele ateityje mirksiukas.gif

QUOTE(berta4 @ 2009 10 16, 21:44)
Quick Chefu dariau kapotą tešlą tai labai patiko nes viskas vyko labai greitai,kepiau krepšelius su obuoliais.

Prašome receptuką bigsmile.gif
Atsakyti
Šiandien per BTB televiziją dainininkė Arina susipjaustė pirštus su tuperio peiliais ruošdama pusrytį per Sekmadienio rytą, ar kaip ten ta laida dabar vadinasi, na su Asta Stašaityte, tikrai kas nors žiūrit lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 18, 12:00)
Šiandien per BTB televiziją dainininkė Arina susipjaustė pirštus su tuperio peiliais ruošdama pusrytį per Sekmadienio rytą, ar kaip ten ta laida dabar vadinasi, na su Asta Stašaityte, tikrai kas nors žiūrit  lotuliukas.gif

o su kuriais peiliais??? biggrin.gif
Atsakyti
Kapota tešla:
200g miltų
100g svieto
50 ml vandens,truputis druskos.
Su Quick Chefu tešla pasidaro per 3 min.Formuoju krepšelius dedu pjaustytus obuolius ir tepu maltus riešutus sumaišytus su kondensuotu pienu.Skanu labai
Atsakyti
berta4, tikrai labai paprasta, būtinai pabandysiu,ačiū mirksiukas.gif 4u.gif

Šian nemačiau tos laidos, bet man patinka stebėt paprastais vakarais kai Linas svečiuos pas ką nors lankos, tai visad akimis ieškau TW biggrin.gif pastebėjau, kad populiari TW bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 16, 20:58)
lapkritį pasitinkat mirksiukas.gif
man tai jau reiks pasiimt sau Princesę doh.gif

Aš manau, kad Kalėdų dovanėlėms reiks greitkračių užpirkti - tiems, kas neturi rolleyes.gif , mamai - didesnįjį ISO duo dubenį smile.gif . Labai gerai, kad padarė nuolaidą ISO DUO thumbup.gif

O gal kas matė: ar šitie gražūs?
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 10 18, 14:01)
Kapota tešla:
200g miltų
100g svieto
50 ml vandens,truputis druskos.
Su Quick Chefu tešla pasidaro per 3 min.Formuoju krepšelius dedu pjaustytus obuolius ir tepu maltus riešutus sumaišytus su kondensuotu pienu.Skanu labai

Dėkui, reiks pabandyti 4u.gif

QUOTE(Asese @ 2009 10 18, 14:27)
Aš manau, kad Kalėdų dovanėlėms reiks greitkračių užpirkti - tiems, kas neturi  rolleyes.gif  , mamai - didesnįjį ISO duo dubenį  smile.gif . Labai gerai, kad padarė nuolaidą ISO DUO  thumbup.gif
O gal kas matė: ar šitie gražūs?
user posted image user posted image

Nemačiau, bet labai gražūs paveikslėliuose. Kas per nuolaidos? Dar nieko negavau, pasakok bigsmile.gif

Merginos, mano mikrobangė rodo galingumą ne W, o kažkokiais P, pvz 100 P. Gal žinote ką tai reiškia??? Noriu išbandyti pyragą kepti ir nežinau koks čia glingumas. SOS verysad.gif
Atsakyti
O aš praleidau info apie Iso DUo serijai nuolaidas g.gif

O aš pagalvojau, kad Kalėdoms labai gera dovana ir Mini Quick Chefo ir česnakų spaustuko duetas bigsmile.gif ir kaina gera, nori gali išskirstyt, gali ne....

Man rodos, kad čia Allegro serija... Man tai tie dubenys faini tongue.gif

Mano ir mikrobangė panašiai rodo, tai pastudijavau instrukciją ir atbūriau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 18 spalio 2009 - 14:36