Pradžioje ir aš lb skeptiškai žiūrėjau į tą greitkratį (buvo demo krepšyje įdėtas), bet dabar, kai skubu ir tingiu traukti mikserį, lb dažnai jį naudoju, ne tiek ten to ir plovimo. Ypač gerai, kai noriu sau greit ir nedaug blynukų išsikepti ar plaktos grietinėlės , dar patinka šviežias sultis susiplakti, visai kitas skonis
QUOTE(rosee @ 2009 10 15, 09:12)
dar patinka šviežias sultis susiplakti, visai kitas skonis
ir kaip gi tu jas darai ir plaki?
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 15, 10:44)
ir kaip gi tu jas darai ir plaki?
nu paprastai, išspaudžiu su sulčiaspaude, susipilu į greitkratį ir kratau, o paskui tiesiai iš to greitkračio ir išgeriu.
Blynams tešlą tiesiai iš jo pilu į keptuvę, jokių ten bliūdų ar šaukštų ir gaunasi tokie gražūs, lygiais kraštais
Tik, kai suplakat, pirma kamštelį atidaryt nepamirškite, kad nusiorintų , nes kitaip gali viskas šliūkštelti su visu dangteliu
QUOTE(rosee @ 2009 10 15, 10:56)
nu paprastai, išspaudžiu su sulčiaspaude, susipilu į greitkratį ir kratau, o paskui tiesiai iš to greitkračio ir išgeriu.
Blynams tešlą tiesiai iš jo pilu į keptuvę, jokių ten bliūdų ar šaukštų ir gaunasi tokie gražūs, lygiais kraštais
Tik, kai suplakat, pirma kamštelį atidaryt nepamirškite, kad nusiorintų , nes kitaip gali viskas šliūkštelti su visu dangteliu
Aa, supratau.
Jo blynukus irgi kepus tiesiai iš greitkračio irgi gerai, tik va kai reikia sua ir vyrui, tai jau greitkračio vieno mažai
O aš mėgstu greitkračiu plakti pieno koktelius su uogom ar prinokusiais bananais
Nedideliam kiekiui greitkratis idealus variantas O didesniam-jau reikia ir mikserį traukti.
Kregzde ) kaip QShefas....ar nupirkai???
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 15, 11:40)
Kregzde ) kaip QShefas....ar nupirkai???
Šiandien tik pasiėmiau, dar nežinau kaip Bandysiu rytoj bulvinius blynus paruošti.
Pirkau dar mikropliusą iš išpardavimo, viriau bulves, išbandėme. Patiko
Su sūrio malūnėliu tarkavau morkas, nes sūrio neturiu. Irgi super, vaikui patiko jo indelis, valgė iš jo morkas ir sakė, kad jis kaip laivelis, tai ir pažaidė dar. Ai, jis suko man rankeną, o aš tik morką stūmiau
Bet jau kokie gražūs tie Kolumbai
QUOTE(kregzde @ 2009 10 15, 21:46)
Su sūrio malūnėliu tarkavau morkas, nes sūrio neturiu.
o morkas tiesiai tarkavai, ar keitei papildoma tarka? Na tikiuosi, supratai, ko klausiu
Jei morkas tarkuoja, tai gal ir kelias bulves galima sutarkuoti , na pvz., 1 porcijai blynų..
QUOTE(rosee @ 2009 10 16, 09:50)
o morkas tiesiai tarkavai, ar keitei papildoma tarka? Na tikiuosi, supratai, ko klausiu
Jei morkas tarkuoja, tai gal ir kelias bulves galima sutarkuoti , na pvz., 1 porcijai blynų..
Morkas tarkavau su ta pridedama tarka, nes ta, kur viduje labai smulki. Nebandžiau bulvių, bet manau, kad tarkuos. Tik dideliam kiekiui, tai ne, na vienai keptuvei kodėl gi ne?
Ulitka, su Quick Chefu tarkavau bulves, gavosi labai įdomūs tarkiai, tokie kaip kreminiai, lyg būtum kepimo miltelių įpylus. O iškėpė tai fantastiški blynai, tokie su smulkiais grūdeliais, man žymiai skaniau nei įprastine tarka sutarkuoti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 16, 16:15)
Morkas tarkavau su ta pridedama tarka, nes ta, kur viduje labai smulki. Nebandžiau bulvių, bet manau, kad tarkuos. Tik dideliam kiekiui, tai ne, na vienai keptuvei kodėl gi ne?
Ulitka, su Quick Chefu tarkavau bulves, gavosi labai įdomūs tarkiai, tokie kaip kreminiai, lyg būtum kepimo miltelių įpylus. O iškėpė tai fantastiški blynai, tokie su smulkiais grūdeliais, man žymiai skaniau nei įprastine tarka sutarkuoti
O kiek peiliuku kombaine 2 ar 3, jei 2 nusipirkit tris, as turejau 2, dabar turiu 3, tai beveik tu kvadratuku nebera i r dar geriau mala ir greiciau
QUOTE(kregzde @ 2009 10 16, 15:15)
Geras!!
QUOTE(rapolas @ 2009 10 16, 15:56)
O kiek peiliuku kombaine 2 ar 3, jei 2 nusipirkit tris, as turejau 2, dabar turiu 3, tai beveik tu kvadratuku nebera i r dar geriau mala ir greiciau
Raudonam Qchefe jau 3 peiliukai!