Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

Pradžioje ir aš lb skeptiškai žiūrėjau į tą greitkratį (buvo demo krepšyje įdėtas), bet dabar, kai skubu ir tingiu traukti mikserį, lb dažnai jį naudoju, ne tiek ten to ir plovimo. Ypač gerai, kai noriu sau greit ir nedaug blynukų išsikepti ar plaktos grietinėlės essen.gif , dar patinka šviežias sultis susiplakti, visai kitas skonis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 15, 09:12)
dar patinka šviežias sultis susiplakti, visai  kitas skonis  smile.gif

ir kaip gi tu jas darai ir plaki? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 15, 10:44)
ir kaip gi tu jas darai ir plaki?  g.gif

nu paprastai, išspaudžiu su sulčiaspaude, susipilu į greitkratį ir kratau, o paskui tiesiai iš to greitkračio ir išgeriu.
Blynams tešlą tiesiai iš jo pilu į keptuvę, jokių ten bliūdų ar šaukštų lotuliukas.gif ir gaunasi tokie gražūs, lygiais kraštais ax.gif
Tik, kai suplakat, pirma kamštelį atidaryt nepamirškite, kad nusiorintų mirksiukas.gif , nes kitaip gali viskas šliūkštelti su visu dangteliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 15 spalio 2009 - 09:58
QUOTE(rosee @ 2009 10 15, 10:56)
nu paprastai, išspaudžiu su sulčiaspaude, susipilu į greitkratį ir kratau, o paskui tiesiai iš to greitkračio ir išgeriu.
Blynams tešlą tiesiai iš jo pilu į keptuvę, jokių ten bliūdų ar šaukštų  lotuliukas.gif ir gaunasi tokie gražūs, lygiais kraštais  ax.gif
Tik, kai suplakat, pirma kamštelį atidaryt nepamirškite, kad nusiorintų  mirksiukas.gif , nes kitaip gali viskas šliūkštelti su visu dangteliu  doh.gif

Aa, supratau.
Jo blynukus irgi kepus tiesiai iš greitkračio irgi gerai, tik va kai reikia sua ir vyrui, tai jau greitkračio vieno mažai doh.gif
Atsakyti
O aš mėgstu greitkračiu plakti pieno koktelius su uogom ar prinokusiais bananais biggrin.gif
Atsakyti
Nedideliam kiekiui greitkratis idealus variantas thumbup.gif O didesniam-jau reikia ir mikserį traukti.
Atsakyti
Kregzde ) kaip QShefas....ar nupirkai???
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 15, 11:40)
Kregzde ) kaip QShefas....ar nupirkai???

Šiandien tik pasiėmiau, dar nežinau kaip biggrin.gif Bandysiu rytoj bulvinius blynus paruošti.

Pirkau dar mikropliusą iš išpardavimo, viriau bulves, išbandėme. Patiko 4u.gif

Su sūrio malūnėliu tarkavau morkas, nes sūrio neturiu. Irgi super, vaikui patiko jo indelis, valgė iš jo morkas ir sakė, kad jis kaip laivelis, tai ir pažaidė dar. Ai, jis suko man rankeną, o aš tik morką stūmiau thumbup.gif

Bet jau kokie gražūs tie Kolumbai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 15, 21:46)
Su sūrio malūnėliu tarkavau morkas, nes sūrio neturiu.

o morkas tiesiai tarkavai, ar keitei papildoma tarka? Na tikiuosi, supratai, ko klausiu unsure.gif
Jei morkas tarkuoja, tai gal ir kelias bulves galima sutarkuoti bigsmile.gif , na pvz., 1 porcijai blynų..
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 16, 09:50)
o morkas tiesiai tarkavai, ar keitei papildoma tarka? Na tikiuosi, supratai, ko klausiu  unsure.gif
Jei morkas tarkuoja, tai gal ir kelias bulves galima sutarkuoti  bigsmile.gif , na pvz.,  1 porcijai blynų..

Morkas tarkavau su ta pridedama tarka, nes ta, kur viduje labai smulki. Nebandžiau bulvių, bet manau, kad tarkuos. Tik dideliam kiekiui, tai ne, na vienai keptuvei kodėl gi ne? biggrin.gif

Ulitka, su Quick Chefu tarkavau bulves, gavosi labai įdomūs tarkiai, tokie kaip kreminiai, lyg būtum kepimo miltelių įpylus. O iškėpė tai fantastiški blynai, tokie su smulkiais grūdeliais, man žymiai skaniau nei įprastine tarka sutarkuoti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 16, 16:15)
Morkas tarkavau su ta pridedama tarka, nes ta, kur viduje labai smulki. Nebandžiau bulvių, bet manau, kad tarkuos. Tik dideliam kiekiui, tai ne, na vienai keptuvei kodėl gi ne?  biggrin.gif

Ulitka, su Quick Chefu tarkavau bulves, gavosi labai įdomūs tarkiai, tokie kaip kreminiai, lyg būtum kepimo miltelių įpylus. O iškėpė tai fantastiški blynai, tokie su smulkiais grūdeliais, man žymiai skaniau nei įprastine tarka sutarkuoti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O kiek peiliuku kombaine 2 ar 3, g.gif jei 2 nusipirkit tris, thumbup.gif as turejau 2, dabar turiu 3, tai beveik tu kvadratuku nebera i thumbup.gif r dar geriau mala ir greiciau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 16, 15:15)
Ulitka, su Quick Chefu tarkavau bulves, gavosi labai įdomūs tarkiai, tokie kaip kreminiai, lyg būtum kepimo miltelių įpylus. O iškėpė tai fantastiški blynai, tokie su smulkiais grūdeliais, man žymiai skaniau nei įprastine tarka sutarkuoti  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Geras!! 4u.gif thumbup.gif

QUOTE(rapolas @ 2009 10 16, 15:56)
O kiek peiliuku kombaine 2 ar 3, g.gif  jei 2 nusipirkit tris, thumbup.gif  as turejau 2, dabar turiu 3, tai beveik tu kvadratuku nebera i thumbup.gif r dar geriau mala ir greiciau thumbup.gif  thumbup.gif

Raudonam Qchefe jau 3 peiliukai! thumbup.gif
Atsakyti