Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(gwidita @ 2009 10 14, 15:09)
jetus Dievuliau padek blink.gif kad tik nieko man reikalingo nebutu lapkricio pasiulymuose doh.gif  doh.gif  doh.gif
mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as kiekviena menesi, taip galvoju doh.gif
Atsakyti
Kaip ir nieko labai intriguojančio nėr... blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2009 10 14, 16:05)
Kaip ir nieko labai intriguojančio nėr... blush2.gif

drinks_cheers.gif tikra laimė mano piniginei. Ir taip pakartokim dar kartą - kaip ir nieko labai intriguojančio nėr... lotuliukas.gif
Atsakyti
visos rodot savo pagamintus patiekalus, tai ir as nusprendziau pasipuikuoti kugeliu blush2.gif panaudojau tik TW silikonine mentele ir forma

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2009 10 14, 16:15)
visos rodot savo pagamintus patiekalus, tai ir as nusprendziau pasipuikuoti kugeliu blush2.gif panaudojau tik TW silikonine mentele ir forma

Viskas, nebesulauksiu darbo pabaigos, tokį kugelį pamačius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 14, 15:09)
jetus Dievuliau padek blink.gif kad tik nieko man reikalingo nebutu lapkricio pasiulymuose doh.gif  doh.gif  doh.gif
mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Ir man)))) 4u.gif

QUOTE(Ciukyta @ 2009 10 14, 16:15)

Mniam Super!!!!!!!
Atsakyti
o as tai tada sia savaitike neimsiu mazo kviksefo...o palauksiu kai bus su cesnaku spautuku thumbup.gif geras sitas pasiulymas man patiko bigsmile.gif
ir asocio plakimui labai noriu blink.gif zinau kad drauge nori kocelo rinkinio thumbup.gif tai man visai liuksovai cia gausis drinks_cheers.gif ir dar torto mentele super kad yra thumbup.gif nes vyras kiausiny pavarte keptuveje tai doh.gif ir pakabuko noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
eina sau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad as jau viska turiu yahoo.gif assa.gif Net ir tortine praeita menesi nusipirkau, gerai ,kad nuolaida nelabai didele, tai ne taip pikta irnesakyk.gif
Tik dar galetu geruju peiliu su nuolaidike buti, tik kiti rinkiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 14, 14:45)

45 sav. rinkinys: Mini „Quick Chef“ ir česnakų spaustuvas. Kodas: 4528. Kaina: 120 (169) Lt.
45 sav. Raudonos spalvos silikono forma „Princesė“. Kodas: 6916. Kaina: 90 (109) Lt

Na va, geltona, prie ko čia ta geltona spalva lapkričiui? Dėl padėkliuko ir kočėlo? verysad.gif Šiuos jau turiu. Maniau, kad bus nuolaidos Bake to basic serijai visai...

Reikia česnakų spaustuko, bet nereikia Mini Quick Chef, jau turiu. Gal kam reikia tik jo?

Va princesei nuolaida tai gerai thumbup.gif

Ačiū už naujienas 4u.gif
Atsakyti
gal galit parasyt tuos pasiulymus,nes mane visai domintu kocelas su padekliuku ax.gif
Atsakyti
Pirkciau si aparaciuka, gal kuri turit ir norit parduoti rolleyes.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ciukyta @ 2009 10 14, 19:52)
gal galit parasyt tuos pasiulymus,nes mane visai domintu kocelas su padekliuku  ax.gif

Viskas surasyta vienu lapu atgal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 10 14, 19:53)
Pirkciau si aparaciuka, gal kuri turit ir norit parduoti  rolleyes.gif
user posted image

Palauk, bus mirksiukas.gif
Atsakyti