Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

i 
berta4 ir inetika - viešas įspėjimas dėl prekybos "Tupperware" gaminiais šioje temoje. Prašome paskaityti bendravimo temose taisyklės (yra šios temos pirmame puslapyje). Tikiuosi jūsų skelbimai nepasikartos.
Mderatorė Rasma
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 12, 23:12)
berta4 ir inetika - viešas įspėjimas dėl prekybos "Tupperware" gaminiais šioje temoje. Prašome paskaityti bendravimo temose taisyklės (yra šios temos pirmame puslapyje). Tikiuosi jūsų skelbimai nepasikartos.
Mderatorė Rasma

Vau, kaip konkrečiai ir netikėtai blink.gif ax.gif

O visų kitų nuriu paklaust TW ši savaitė kelinta? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
mjoo.. tyla po Mderatorės pamojavimo botagėliu?.. hihihi.gif

aš savaitgalį kepiau karką ultrapliuse. Na ėmiau ir išdrįsau kept neapvirtą (ankščiau virdavau, paskui tik kepdavau, kad gautųsi minkštutėlė). Na ir ką... super. minkštutėlė, ištroškusi savo sultyse, apskruduis - vnž pasaka..
Turiu mažiuką 2L tik ax.gif tai dvejoju dėl didesnio pirkimo. Kas man nepatiko jame - susoibraižė g.gif na ir su peiliu aš tikrai nebrūžinau ten nieko.. gal vyras su šakute ir praėjo kai kugelį gramdė g.gif bet vnž tokai šoikia dvejonė dėl jo yra. Jei nekainuotų kaip karvė, tai imčiau nedvejiojus lazanijai arba 5L, o dabar susilaikiau g.gif
Kaip jums naudojasi ultrapliusas?
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 13, 09:37)

Kaip jums naudojasi ultrapliusas?

Aš savo 3 l irgi suraižius esu, bet negana to ir dangtį iškepiau. Padėjau ant viryklės viršaus ir įsivaizdavau, kad įjungiau kitą skylę puodo virimui, o tik pakui pamačiau, kad.... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2009 10 13, 09:43)
Aš savo 3 l irgi suraižius esu, bet negana to ir dangtį iškepiau. Padėjau ant viryklės viršaus ir įsivaizdavau, kad įjungiau kitą skylę puodo virimui, o tik pakui pamačiau, kad.... blink.gif

nu jo, čia tai krachas visiškas doh.gif aišku naudotis ir toliau sėkmingai gali - aš vietoj folijos/dangčių įjunkau naudoti silikoninį kilimėlį. Tai ir tu jei turi, naudok tą silikoninį paklotėlį vietoj dangčio.

bet dėl įbrėžimų tai vineok nemalonu.. nes pvz kugelį jei vyras ir gramdė, tai tas "gramdymas" simbolinis turėjo būt - kugelis gi neprikibęs buvo.. g.gif
Atsakyti
Aš tai ir tą patį uždedu, nes jis gi nesmirda hihihi.gif , tik, kad negražiai atrodo.
O mano vyriškiui tai tas ultrapliusas ar akmuo išvis nepatinka. Jam vistiek sako, kad mėsa sultingesnė būna, kai kepu rankovėje ax.gif
Atsakyti
Sakykit, o su didžiuoju QC įmanoma sudėjus varškę padaryti, kad gautųsi iš jos vientisa masė ax.gif T.y. be gumuliukų tokia smile.gif

QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 13, 09:50)
bet dėl įbrėžimų tai vineok nemalonu.. nes pvz kugelį jei vyras ir gramdė, tai tas "gramdymas" simbolinis turėjo būt - kugelis gi neprikibęs buvo..  g.gif

tai, kad ten jį pavalius su kempinėle, kuri turi tą vadinamą šiek tiek šiurkštesnę pusę, ir tai man liko ir matosi, kad buvo ja plautas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 13, 09:50)
bet dėl įbrėžimų tai vineok nemalonu.. nes pvz kugelį jei vyras ir gramdė, tai tas "gramdymas" simbolinis turėjo būt - kugelis gi neprikibęs buvo..  g.gif

Išsiaiškink ar tikrai kas nors iš namiškių neprasiėjo su peiliu per ultraplusą, nes aš gana intensyviai jį naudoju ir nuo šakutės jis nesibraižo, nebent pas jus šakutės paaštrintos g.gif O jei ir atsirado keli įbrėžimai, jie funkcionalumo nesumažina. mirksiukas.gif

777, pakalbėk sandėlyje, kartais jie turi brokuotų ultraplusų, kur dangtis būna geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 13, 10:13)
pakalbėk sandėlyje, kartais jie turi brokuotų ultraplusų, kur dangtis būna geras  mirksiukas.gif

Sandėly klausiu, bet sako dar pasinešiok blink.gif Tai ir nešiojuosi ax.gif
Atsakyti
JurgitaK, tikrai nepraėjo.. daugiau nėr kam smile.gif o šakutės na tokios normalios.. nebukos smile.gif

Ko TW šykšti akcijų? taupo kalėdoms? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 10 13, 00:12)
Mderatorė Rasma

Labai atsiprašau tikrai nieko nenoriu parduoti ,tik norėjau pakviesti merginas tapti konsultantėmis tai tikrai idomus užsiėmimas,smagus laiko praleidimas.
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 13, 10:12)
Sakykit, o su didžiuoju QC įmanoma sudėjus varškę padaryti, kad gautųsi iš jos vientisa masė  ax.gif T.y. be gumuliukų tokia smile.gif

Galima, tik reikia pieno ipilti siek tiek 4u.gif
Atsakyti