i | berta4 ir inetika - viešas įspėjimas dėl prekybos "Tupperware" gaminiais šioje temoje. Prašome paskaityti bendravimo temose taisyklės (yra šios temos pirmame puslapyje). Tikiuosi jūsų skelbimai nepasikartos. Mderatorė Rasma |
QUOTE(Rasma @ 2009 10 12, 23:12)
berta4 ir inetika - viešas įspėjimas dėl prekybos "Tupperware" gaminiais šioje temoje. Prašome paskaityti bendravimo temose taisyklės (yra šios temos pirmame puslapyje). Tikiuosi jūsų skelbimai nepasikartos.
Mderatorė Rasma
Mderatorė Rasma
Vau, kaip konkrečiai ir netikėtai
O visų kitų nuriu paklaust TW ši savaitė kelinta?
mjoo.. tyla po Mderatorės pamojavimo botagėliu?..
aš savaitgalį kepiau karką ultrapliuse. Na ėmiau ir išdrįsau kept neapvirtą (ankščiau virdavau, paskui tik kepdavau, kad gautųsi minkštutėlė). Na ir ką... super. minkštutėlė, ištroškusi savo sultyse, apskruduis - vnž pasaka..
Turiu mažiuką 2L tik tai dvejoju dėl didesnio pirkimo. Kas man nepatiko jame - susoibraižė na ir su peiliu aš tikrai nebrūžinau ten nieko.. gal vyras su šakute ir praėjo kai kugelį gramdė bet vnž tokai šoikia dvejonė dėl jo yra. Jei nekainuotų kaip karvė, tai imčiau nedvejiojus lazanijai arba 5L, o dabar susilaikiau
Kaip jums naudojasi ultrapliusas?
aš savaitgalį kepiau karką ultrapliuse. Na ėmiau ir išdrįsau kept neapvirtą (ankščiau virdavau, paskui tik kepdavau, kad gautųsi minkštutėlė). Na ir ką... super. minkštutėlė, ištroškusi savo sultyse, apskruduis - vnž pasaka..
Turiu mažiuką 2L tik tai dvejoju dėl didesnio pirkimo. Kas man nepatiko jame - susoibraižė na ir su peiliu aš tikrai nebrūžinau ten nieko.. gal vyras su šakute ir praėjo kai kugelį gramdė bet vnž tokai šoikia dvejonė dėl jo yra. Jei nekainuotų kaip karvė, tai imčiau nedvejiojus lazanijai arba 5L, o dabar susilaikiau
Kaip jums naudojasi ultrapliusas?
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 13, 09:37)
Aš savo 3 l irgi suraižius esu, bet negana to ir dangtį iškepiau. Padėjau ant viryklės viršaus ir įsivaizdavau, kad įjungiau kitą skylę puodo virimui, o tik pakui pamačiau, kad....
QUOTE(+777+ @ 2009 10 13, 09:43)
Aš savo 3 l irgi suraižius esu, bet negana to ir dangtį iškepiau. Padėjau ant viryklės viršaus ir įsivaizdavau, kad įjungiau kitą skylę puodo virimui, o tik pakui pamačiau, kad....
nu jo, čia tai krachas visiškas aišku naudotis ir toliau sėkmingai gali - aš vietoj folijos/dangčių įjunkau naudoti silikoninį kilimėlį. Tai ir tu jei turi, naudok tą silikoninį paklotėlį vietoj dangčio.
bet dėl įbrėžimų tai vineok nemalonu.. nes pvz kugelį jei vyras ir gramdė, tai tas "gramdymas" simbolinis turėjo būt - kugelis gi neprikibęs buvo..
Aš tai ir tą patį uždedu, nes jis gi nesmirda , tik, kad negražiai atrodo.
O mano vyriškiui tai tas ultrapliusas ar akmuo išvis nepatinka. Jam vistiek sako, kad mėsa sultingesnė būna, kai kepu rankovėje
O mano vyriškiui tai tas ultrapliusas ar akmuo išvis nepatinka. Jam vistiek sako, kad mėsa sultingesnė būna, kai kepu rankovėje
Sakykit, o su didžiuoju QC įmanoma sudėjus varškę padaryti, kad gautųsi iš jos vientisa masė T.y. be gumuliukų tokia
tai, kad ten jį pavalius su kempinėle, kuri turi tą vadinamą šiek tiek šiurkštesnę pusę, ir tai man liko ir matosi, kad buvo ja plautas
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 13, 09:50)
bet dėl įbrėžimų tai vineok nemalonu.. nes pvz kugelį jei vyras ir gramdė, tai tas "gramdymas" simbolinis turėjo būt - kugelis gi neprikibęs buvo..
tai, kad ten jį pavalius su kempinėle, kuri turi tą vadinamą šiek tiek šiurkštesnę pusę, ir tai man liko ir matosi, kad buvo ja plautas
QUOTE(nineinchnails @ 2009 10 13, 09:50)
Išsiaiškink ar tikrai kas nors iš namiškių neprasiėjo su peiliu per ultraplusą, nes aš gana intensyviai jį naudoju ir nuo šakutės jis nesibraižo, nebent pas jus šakutės paaštrintos O jei ir atsirado keli įbrėžimai, jie funkcionalumo nesumažina.
777, pakalbėk sandėlyje, kartais jie turi brokuotų ultraplusų, kur dangtis būna geras
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 13, 10:13)
pakalbėk sandėlyje, kartais jie turi brokuotų ultraplusų, kur dangtis būna geras
Sandėly klausiu, bet sako dar pasinešiok Tai ir nešiojuosi
JurgitaK, tikrai nepraėjo.. daugiau nėr kam o šakutės na tokios normalios.. nebukos
Ko TW šykšti akcijų? taupo kalėdoms?
Ko TW šykšti akcijų? taupo kalėdoms?
QUOTE(Rasma @ 2009 10 13, 00:12)
berta4 ir inetika - viešas įspėjimas dėl prekybos "Tupperware" gaminiais šioje temoje. Prašome paskaityti bendravimo temose taisyklės (yra šios temos pirmame puslapyje). Tikiuosi jūsų skelbimai nepasikartos.
Mderatorė Rasma
Mderatorė Rasma
Labai atsiprašau tikrai nieko nenoriu parduoti ,tik norėjau pakviesti merginas tapti konsultantėmis tai tikrai idomus užsiėmimas,smagus laiko praleidimas.
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 13, 10:12)
Sakykit, o su didžiuoju QC įmanoma sudėjus varškę padaryti, kad gautųsi iš jos vientisa masė T.y. be gumuliukų tokia
Galima, tik reikia pieno ipilti siek tiek