Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

oho Davijuk wub.gif skanumelis-gardumelis bigsmile.gif
niekada pati nekepiau pati kibinu blush2.gif doh.gif
bet pabandysiu db gavusi gera tavo receptely 4u.gif
et ta mano paprasta dujine,visada viska sudegina tai bijau kepti orkaiteje ka nors doh.gif kiek laiko reikia kepti dujineje kibinus blush2.gif g.gif
Atsakyti
Aš visad kepimo laiką nustatau pati ax.gif
gwidita, pamatysi, kada jie jau gražiai parudavę ir trauk lauk mirksiukas.gif
Bandykit daryt, tikrai labai nesudėtinga 4u.gif

Maniškė tai pirktinius valgo (tikslaiu tik tešlą, įdaro neliečia), o maniškių nelabai doh.gif
Atsakyti
user posted image
Laba diena, noriu paklausti, ar TW kamščiatraukis iš tiesų geras?
Ar nesulūš kai iš Maximos koks?
Ar lengva jį naudoti?
Tikiuosi, kad yra jį turinčių blush2.gif Iš anksto dėkui atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti

Tikiuosi, kad yra jį turinčių blush2.gif Iš anksto dėkui atsakiusioms 4u.gif
[/quote]

Turim tokį jau kokie trys metai, nesulūžo lotuliukas.gif . O prieš tai kokie trys maximiniai neatlaikė smile.gif . O ir atidarinėti butelius labai lengva (Tik spalva kita, kataloginė). Bet šitas gražesnis. smile.gif
Atsakyti
Davija, na ir gražuolių čia įmetei smile.gif Net seilė nutįso smile.gif Nesvarbu, kad tik šešt pabaigėm juos valgyti smile.gif Kaip tu juos taip gražiai užraitai? Man niekaip nesigauna...
Truputį reabilituoju Quick chefą - vakar maišiau tešlą blynams, tai po to pakeičiau plaktuvą į peiliukus ir įdėjau puseles obuolių - susmulkino super thumbup.gif

Oi pabandyk! Lengviau nebūna thumbup.gif

QUOTE(kregzde @ 2009 10 11, 12:12)
Davija, na tikrai super  thumbup.gif  Bet pati kibinu as ir nebandziau niekada kepti  schmoll.gif Nesiryztu...

Nebeturiu ką ir pridurti thumbup.gif Visi netiki, kad su juo atsidarys, kai parodau doh.gif

QUOTE(Vilmoska @ 2009 10 11, 15:22)
Turim tokį jau kokie trys metai, nesulūžo

Atsakyti
Žuvele, prašom į kursus kibinų raitymo tongue.gif
aš viską vienodai užraitau, ir virtinukus, ir bandeles ir kibinus smile.gif

Apie kamščiatraukį tik patys geriausi atsiliepimai drinks_cheers.gif thumbup.gif Nebijok, jei sulūž, tai Tupperware pakeis... o jei rimtai, tai net nesuprantu, kas ten galėtų nulūžt...

Aš kai pasiūlau kam nors jį dovanoms, tai pečiais tik gūžteli ir sako, nu bet , kad tokį plastmasinį nepadaoru dovanot biggrin.gif bet tik išbando ir tada pakeičia nuomonę...
Atsakyti
Šiandien servofikso atidarymą padariau, tikrai, kaip ir minėjot, nenusivyliau, vyras vėlavo iš naktinės, tai blynai ilgai šilti buvo, nereikėjo net šildyti. Kas mažus vaikus turit, tai pats tas, paruoši šiltus pusryčius, sudedi ir kol vaikai išsikuičia į m-klą, randa šiltus, juk ir skonis visai kitas, nei pakartotinai šildant.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 10 11, 13:31)
Ar lengva jį naudoti?
Tikiuosi, kad yra jį turinčių  blush2.gif  Iš anksto dėkui atsakiusioms  4u.gif

Turim, tikrai geras, lengvai atsidaro, o ir kaina dabar superine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(13liepa @ 2009 10 11, 14:31)
Ar lengva jį naudoti?
Tikiuosi, kad yra jį turinčių  blush2.gif  Iš anksto dėkui atsakiusioms  4u.gif

Turiu jau ne vienerius metus, man patinka,paprasta ir greita atidaryti butelius. Tikrai nemanau kad galetu sulusti, kita vertus, jeigu taip nutiktu, sandely keicia i nauja. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 11, 11:52)
Kepiau pagal Senosios kibininės receptą ax.gif
300g.sviesto;
350g. grietinės;
2 kiaušiniai;
0,5kg miltų;
druska

įdaras koks tik patinka mirksiukas.gif aš darau visad su malta mėsa (nes vaikai kitaip nevalgytų). Dabar dar susidraugavau su jautiena (ta prasme, kad nebūtų sausa ir neturėtų kvapo), sublenderiuoju (irgi vaikų labaui doh.gif ) daug svogūnų (gaunasi tyrelė) ir į faršą, ir dar dapilu vandenuko ar kefyro...

http://tv.delfi.lt/video/3kZgh1S1/

P.S. man populiariausi Giedriaus kibinai nelabai patinka, šitie man skanesni ir dar foto kibinų yra iš pusantros normos doh.gif

Čia dar vienas superinis kibinų receptukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzmeciau aki,kad apie kibinus kalbat smile.gif
Tai kad nereiktu vargti su ta tesla, tai kuo puikiausiai tinka Mantingos bemiele sluoksniuota tesla - melynoj pakuotej.. smile.gif tai vienas prie vieno beveik smile.gif

O siaip mes noretume nusipirkti dubenelius kudikiui maitinti, kiek jie kainuoja? g.gif
Atsakyti
Oi kaip ir aš noriu tokio kamščiatraukio vyšninio, kiek visokio gėrio, ir mini QC bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti