oho Davijuk skanumelis-gardumelis
niekada pati nekepiau pati kibinu
bet pabandysiu db gavusi gera tavo receptely
et ta mano paprasta dujine,visada viska sudegina tai bijau kepti orkaiteje ka nors kiek laiko reikia kepti dujineje kibinus
Aš visad kepimo laiką nustatau pati
gwidita, pamatysi, kada jie jau gražiai parudavę ir trauk lauk
Bandykit daryt, tikrai labai nesudėtinga
Maniškė tai pirktinius valgo (tikslaiu tik tešlą, įdaro neliečia), o maniškių nelabai
gwidita, pamatysi, kada jie jau gražiai parudavę ir trauk lauk
Bandykit daryt, tikrai labai nesudėtinga
Maniškė tai pirktinius valgo (tikslaiu tik tešlą, įdaro neliečia), o maniškių nelabai
Tikiuosi, kad yra jį turinčių Iš anksto dėkui atsakiusioms
[/quote]
Turim tokį jau kokie trys metai, nesulūžo . O prieš tai kokie trys maximiniai neatlaikė . O ir atidarinėti butelius labai lengva (Tik spalva kita, kataloginė). Bet šitas gražesnis.
Davija, na ir gražuolių čia įmetei Net seilė nutįso Nesvarbu, kad tik šešt pabaigėm juos valgyti Kaip tu juos taip gražiai užraitai? Man niekaip nesigauna...
Truputį reabilituoju Quick chefą - vakar maišiau tešlą blynams, tai po to pakeičiau plaktuvą į peiliukus ir įdėjau puseles obuolių - susmulkino super
Oi pabandyk! Lengviau nebūna
Nebeturiu ką ir pridurti Visi netiki, kad su juo atsidarys, kai parodau
Truputį reabilituoju Quick chefą - vakar maišiau tešlą blynams, tai po to pakeičiau plaktuvą į peiliukus ir įdėjau puseles obuolių - susmulkino super
Oi pabandyk! Lengviau nebūna
QUOTE(kregzde @ 2009 10 11, 12:12)
Davija, na tikrai super Bet pati kibinu as ir nebandziau niekada kepti Nesiryztu...
Nebeturiu ką ir pridurti Visi netiki, kad su juo atsidarys, kai parodau
QUOTE(Vilmoska @ 2009 10 11, 15:22)
Turim tokį jau kokie trys metai, nesulūžo
Žuvele, prašom į kursus kibinų raitymo
aš viską vienodai užraitau, ir virtinukus, ir bandeles ir kibinus
Apie kamščiatraukį tik patys geriausi atsiliepimai Nebijok, jei sulūž, tai Tupperware pakeis... o jei rimtai, tai net nesuprantu, kas ten galėtų nulūžt...
Aš kai pasiūlau kam nors jį dovanoms, tai pečiais tik gūžteli ir sako, nu bet , kad tokį plastmasinį nepadaoru dovanot bet tik išbando ir tada pakeičia nuomonę...
aš viską vienodai užraitau, ir virtinukus, ir bandeles ir kibinus
Apie kamščiatraukį tik patys geriausi atsiliepimai Nebijok, jei sulūž, tai Tupperware pakeis... o jei rimtai, tai net nesuprantu, kas ten galėtų nulūžt...
Aš kai pasiūlau kam nors jį dovanoms, tai pečiais tik gūžteli ir sako, nu bet , kad tokį plastmasinį nepadaoru dovanot bet tik išbando ir tada pakeičia nuomonę...
Šiandien servofikso atidarymą padariau, tikrai, kaip ir minėjot, nenusivyliau, vyras vėlavo iš naktinės, tai blynai ilgai šilti buvo, nereikėjo net šildyti. Kas mažus vaikus turit, tai pats tas, paruoši šiltus pusryčius, sudedi ir kol vaikai išsikuičia į m-klą, randa šiltus, juk ir skonis visai kitas, nei pakartotinai šildant.
QUOTE(13liepa @ 2009 10 11, 13:31)
Laba diena, noriu paklausti, ar TW kamščiatraukis iš tiesų geras?
Ar nesulūš kai iš Maximos koks?
Ar lengva jį naudoti?
Ar lengva jį naudoti?
Turim, tikrai geras, lengvai atsidaro, o ir kaina dabar superine
QUOTE(13liepa @ 2009 10 11, 14:31)
Laba diena, noriu paklausti, ar TW kamščiatraukis iš tiesų geras?
Ar lengva jį naudoti?
Ar lengva jį naudoti?
Turiu jau ne vienerius metus, man patinka,paprasta ir greita atidaryti butelius. Tikrai nemanau kad galetu sulusti, kita vertus, jeigu taip nutiktu, sandely keicia i nauja.
QUOTE(davija @ 2009 10 11, 11:52)
Kepiau pagal Senosios kibininės receptą
300g.sviesto;
350g. grietinės;
2 kiaušiniai;
0,5kg miltų;
druska
įdaras koks tik patinka aš darau visad su malta mėsa (nes vaikai kitaip nevalgytų). Dabar dar susidraugavau su jautiena (ta prasme, kad nebūtų sausa ir neturėtų kvapo), sublenderiuoju (irgi vaikų labaui ) daug svogūnų (gaunasi tyrelė) ir į faršą, ir dar dapilu vandenuko ar kefyro...
http://tv.delfi.lt/video/3kZgh1S1/
P.S. man populiariausi Giedriaus kibinai nelabai patinka, šitie man skanesni ir dar foto kibinų yra iš pusantros normos
300g.sviesto;
350g. grietinės;
2 kiaušiniai;
0,5kg miltų;
druska
įdaras koks tik patinka aš darau visad su malta mėsa (nes vaikai kitaip nevalgytų). Dabar dar susidraugavau su jautiena (ta prasme, kad nebūtų sausa ir neturėtų kvapo), sublenderiuoju (irgi vaikų labaui ) daug svogūnų (gaunasi tyrelė) ir į faršą, ir dar dapilu vandenuko ar kefyro...
http://tv.delfi.lt/video/3kZgh1S1/
P.S. man populiariausi Giedriaus kibinai nelabai patinka, šitie man skanesni ir dar foto kibinų yra iš pusantros normos
Čia dar vienas superinis kibinų receptukas
Uzmeciau aki,kad apie kibinus kalbat
Tai kad nereiktu vargti su ta tesla, tai kuo puikiausiai tinka Mantingos bemiele sluoksniuota tesla - melynoj pakuotej.. tai vienas prie vieno beveik
O siaip mes noretume nusipirkti dubenelius kudikiui maitinti, kiek jie kainuoja?
Tai kad nereiktu vargti su ta tesla, tai kuo puikiausiai tinka Mantingos bemiele sluoksniuota tesla - melynoj pakuotej.. tai vienas prie vieno beveik
O siaip mes noretume nusipirkti dubenelius kudikiui maitinti, kiek jie kainuoja?
Oi kaip ir aš noriu tokio kamščiatraukio vyšninio, kiek visokio gėrio, ir mini QC