Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(davija @ 2009 10 09, 21:51)
Aš turiu tokį nail.gif Pas mane daugiau pritaikytas buteliams atidarinėt, bet puikiai moku su juo atidaryt ir stiklainius ax.gif

gwidita, ačiū tau už cepelinus, nu bet kaip jie guli fainai ten bigsmile.gif o ir padažinė su padaižuku essen.gif

laba rytuka 4u.gif 4u.gif 4u.gif

davijuk parodyka kada prie progos ta atidarytuva bigsmile.gif 4u.gif ydomu kaip ten jis atrodo 4u.gif

jau susidraugavau su servofiksu blush2.gif manau patiks jis man bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 10, 09:38)
davijuk parodyka kada prie progos ta atidarytuva bigsmile.gif  4u.gif ydomu kaip ten jis atrodo 4u.gif

Turbūt merginos apie šitą kalba

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja: 10 spalio 2009 - 10:06
QUOTE(Žuvelė @ 2009 10 10, 00:00)
Sveikutės,

Gal galit man pasakyti, kam jūs naudojat Quick Chefą? Neatsilaikiau ir nusipirkau. Bet kažkaip man jis neprigijo... Gal nežinau, ką su juo veikti???

O Servofiksas... gėėėėris smile.gif Vakar kepiau kibinus, tai iškeptus sudėjau į servofiksą... gal po kokių 3val. dar šiltučiai buvo  thumbup.gif

Susidraugauk ir su šituo, jis ir gėris drinks_cheers.gif maišyk tešlą blynams, pyragui, trapią tešlą sukapoja iš vis fantastiškai, smulkink svogūną, daržoves aš pvz. visad agurkus smulkinu ypač marinuotus padažiukui su majonezu, daryk desertus (pvz. bananas, citrinos sultys, šaldytos uogos ir truputis ledų bigsmile.gif ), kepk bulvinius blynus ir t.t.

Aš turiu kitokį, paprastesnį atidarytuvą ax.gif
Atsakyti
Nu žinokit, bandžiau kibinams tešlą ruošti, norėjau sumaišyti miltus su sviestu. Nieko gero nesigavo... gal reikėjo per du kartus daryti, bet tada jau man rankomis greičiau gaunasi...
Daržoves pjausto gerai, bet man nepatinka, kad jos būna skirtingo dydžio ir formos smile.gif Kažkaip net neskanu smile.gif
Na, bandysiu dar kažką daryti, bet jaučiu, kad užsigulės jis pas mane...

Tiesa, o jau Optimumais tai negaliu atsidžiaugti smile.gif Naudoju juos visur - mažės kreidelės sudėtos vienam, kitam - pieštukai, raktai - dar kitam, vienu žodžiu, ka tik galiu, tą į juos dedu thumbup.gif

QUOTE(davija @ 2009 10 10, 11:56)
Susidraugauk ir su šituo, jis ir gėris drinks_cheers.gif maišyk tešlą blynams, pyragui, trapią tešlą sukapoja iš vis fantastiškai, smulkink svogūną, daržoves aš pvz. visad agurkus smulkinu ypač marinuotus padažiukui su majonezu, daryk desertus (pvz. bananas, citrinos sultys, šaldytos uogos ir truputis ledų bigsmile.gif ), kepk bulvinius blynus ir t.t.

Aš turiu kitokį, paprastesnį atidarytuvą ax.gif

Atsakyti
Optimukai ir mano mylimiausi, tik ne maisto produktus juose laikyti man lyg ir per brangu g.gif Pas mane pilna maisto spintele ir saldytuvas optimuku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja @ 2009 10 10, 11:05)
Turbūt merginos apie šitą kalba

user posted image

user posted image

oho sitas neblogas,bet kiek suprantu
cia stiklainiukus su uzsukamais dangteliais tik"nuorina" g.gif
man reikia kad uzvakuota paprastu dangteliu atidarytu unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
nepigu, nepigu tikrai ax.gif už tai jų nuolat trūksta man smile.gif Bet kad labai patogu - mažė neišmėto nieko smile.gif tai mažiau darbo po to smile.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 10 10, 14:39)
Optimukai ir mano mylimiausi, tik ne maisto produktus juose laikyti man lyg ir per brangu g.gif Pas mane pilna maisto spintele ir saldytuvas optimuku lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 10 10, 21:27)
Mielos merginos ir moterys,

Nu, bent pirmą temos puslapį ( 2 žinutė) ar perskaitei doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 10 spalio 2009 - 22:47
QUOTE(Žuvelė @ 2009 10 10, 14:32)
Nu žinokit, bandžiau kibinams tešlą ruošti, norėjau sumaišyti miltus su sviestu. Nieko gero nesigavo... gal reikėjo per du kartus daryti, bet tada jau man rankomis greičiau gaunasi...
Daržoves pjausto gerai, bet man nepatinka, kad jos būna skirtingo dydžio ir formos smile.gif Kažkaip net neskanu smile.gif
Na, bandysiu dar kažką daryti, bet jaučiu, kad užsigulės jis pas mane...

Tiesa, o jau Optimumais tai negaliu atsidžiaugti smile.gif Naudoju juos visur - mažės kreidelės sudėtos vienam, kitam - pieštukai, raktai - dar kitam, vienu žodžiu, ka tik galiu, tą į juos dedu  thumbup.gif

Aš kai darau kibinams tešlą, tai tik su rankom margariną ir sviestą trupinu, nes ten kiekis toks nemažas gaunasi ax.gif bet trapią tešlą tartaletėms ar šiaip mažesnį kiekį tai super sukapoja....
o daržoves dažniausiai smulkinu ne šiaip mišrainėms (man ir nepatiktų košė), bet pavyzdziui jei darau kokią mišrainę žiemai (kai gaunasi ten puskošės ax.gif ), morkos sriubai man labiau patinka ten susmulkintos, nei tarkuotos, pomidorus be odelių susmulkinu....

user posted image
Atsakyti
davija, kaip skaniai atrodo 4u.gif 4u.gif 4u.gif Koks receptas? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kepiau pagal Senosios kibininės receptą ax.gif
300g.sviesto;
350g. grietinės;
2 kiaušiniai;
0,5kg miltų;
druska

įdaras koks tik patinka mirksiukas.gif aš darau visad su malta mėsa (nes vaikai kitaip nevalgytų). Dabar dar susidraugavau su jautiena (ta prasme, kad nebūtų sausa ir neturėtų kvapo), sublenderiuoju (irgi vaikų labaui doh.gif ) daug svogūnų (gaunasi tyrelė) ir į faršą, ir dar dapilu vandenuko ar kefyro...

http://tv.delfi.lt/video/3kZgh1S1/

P.S. man populiariausi Giedriaus kibinai nelabai patinka, šitie man skanesni ir dar foto kibinų yra iš pusantros normos doh.gif
Atsakyti
Davija, na tikrai super thumbup.gif Bet pati kibinu as ir nebandziau niekada kepti schmoll.gif Nesiryztu...
Atsakyti