Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

As turiu lazanijai Ultrapliusa. Na nezinau kodel, bet man ultrapliusas kazkodel didelio ispudzio nepadare.

Va va, jau gal ir nereiks man jo . ax.gif
Atsakyti
moteriskes 4u.gif papasakosiu jums toky yvyki kuris nutiko mano virtuveje bigsmile.gif
prisiskaicius jusu kad skarbonkiu atidarytuvas labai geras ir jy nusipirke senuosius metat lauk ir neziurit kur nukrinta as irgi taip padariau doh.gif o kai vakar prireike atidaryti uzvakuota stiklainiuka neturejau su kuo nes senajy atidarytuva jau buvau ismetus doh.gif (nes mano skardiniu at.ir stiklainiuku buvo viskas viename)
tai dabar likau be stiklainiuku atidarytuvo doh.gif
kuo jus atidarot uzvakuotus stiklainiukus g.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 10 09, 07:23)
Turiu pasidarius užpilą salotoms su žolėm ir actu. Dabar jį laikau 600 ml Condiserve indelyje, bet perpilsiu į naująjį, o didesnis bus panaudotas alyvuogių aliejui.

plačiau prašau apie užpilą 4u.gif labai norisi tikslesnio receptuko ax.gif
gal kas ir kitos pasidalinsit savo patirtimi? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Burbuliuks: 09 spalio 2009 - 17:51
QUOTE(Asese @ 2009 10 09, 17:24)
O iš kur tu žinai, kad jis gerai laiko  blush2.gif ?

Gyvenau savaite pas drauge...tai ten ir susipazinau ir su termosu ir aplamai su TW wub.gif
Ryte kava darydavo termose....patogu taip-paspaudi ir teka tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 09, 18:40)
moteriskes 4u.gif papasakosiu jums toky yvyki kuris nutiko mano virtuveje bigsmile.gif
prisiskaicius jusu kad skarbonkiu atidarytuvas labai geras ir jy nusipirke senuosius metat lauk ir neziurit kur nukrinta as irgi taip padariau doh.gif o kai vakar prireike atidaryti uzvakuota stiklainiuka neturejau su kuo nes senajy atidarytuva jau buvau ismetus doh.gif (nes mano skardiniu at.ir stiklainiuku buvo viskas viename)
kuo jus atidarot  uzvakuotus stiklainiukus g.gif  blush2.gif  4u.gif

Ir man taip buvo lotuliukas.gif
Tik vakar nusipirkau paprastą stiklainių atidaytuvą iš Maximos blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 09, 18:46)
Gyvenau savaite pas drauge...tai ten ir susipazinau ir su termosu ir aplamai su TW wub.gif
Ryte  kava darydavo termose....patogu taip-paspaudi ir teka  tongue.gif  cool.gif

Supratau smile.gif Ir vėl užsinorėjau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 09, 17:40)

Na as tai saviskio neismeciau, o kazkur padejau, tik nezinau kur doh.gif Stiklaini su peiliu atidarinejau, padariau dangelyje didele skyle blush2.gif

P.S. Mano LT kalba is skaiciu dingo, issimete po normalias raides, tai dabar rasau be LT raidziu...
Atsakyti
Kada baigsis tie norai doh.gif Jau atrodo viska turiu, bet gi dukrai i kraiti irgi nepamaisys lotuliukas.gif Vistik pirksiu dukrytei pieno plaktuva, kas i svecius ateis, galesiu pavaisinti thumbup.gif Kavos aparato neturiu, tai nors pieno plaktuva turesiu. Ir termoso gal reikia, o tai paskui vel ilgai reikes laukti. Uzdirbtu peiliu jau dukryte uzsiprase, sake paims mirksiukas.gif O man ir geri nepamaisytu. Pas mus maisto kultas, megstam skaniai pavalgyti, tai visi indai ir peiliai pas mane dirba thumbup.gif Vyro po pusmeti namie nera, tai nors galasti nereikia, kai daug ju turiu. Nors katalogini galastuva turiu, kai beda, galiu ir pati pasigalasti, bet si pusmeti net neprireike, matyt mazasis brangusis gerai dirbo thumbup.gif O kiti jam irgi padejo lotuliukas.gif Jauciu, galo nebus, kol neiseisiu is Tupperware doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 09, 18:34)
Tai as irgi apie ji galvoju kaip apie darbini. O kiek vidutinio dydzio bulviu telpa? Turbut kokios 3  g.gif  Ir vienai tai ir maisto 500 ml yra normaliai - na cia apie sildyma galvoju  g.gif

Dekui, Simre  4u.gif

Telpa kokios 5 vidutinės bulvės laisvai. Ant sienelės yra skalė, jei gerai prisimenu, tai tie 500 ml pažymėti vos ne per vidurį, t.y. jis pakankamai nemažas.

QUOTE(Burbuliuks @ 2009 10 09, 18:46)
plačiau prašau apie užpilą  4u.gif labai norisi tikslesnio receptuko  ax.gif
gal kas ir kitos pasidalinsit savo patirtimi?  4u.gif

Tikslaus nieko nepasakysiu, nes jokio tikslumo nėra. Pridėjau į indelį pačios augintų ir džiovintų bazilikų, raudonėlių, užpyliau obuolių actu ir palikau. Naudoju ten, kur pilamas actas, tik pas mane jis violetinis nuo žolių ir kvepia skaniai smile.gif
Atsakyti
As labai myliu ta mazaji micro pliusa. Jis labai naudingas, kai reikia sokolada ar sviesta tirpinti thumbup.gif Dideli kazkaip gaila del tiek mazai naudoti budavo, o sitas pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 10 09, 18:40)

Buvo kažkada tupperwarinis butelių ir stiklainių atidarytuvas, net dviejų modelių, bet dabar nuotraukų nerandu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 09, 18:10)
As turiu lazanijai Ultrapliusa. Na nezinau kodel, bet man ultrapliusas kazkodel didelio ispudzio nepadare. Na "skarda" kaip skarda, fainas, kepa, nesvyla, na ir viskas  g.gif Atvirksciai dar reikia prie pabaiga dugna labiau pakaitinti, kad paskrustu apacia.

nu gražiausiai nepastebėjai g.gif mano tai pirmas pastebėjimas, kad pvz. mėsytė gaunasi tokia kaip troškinta, tik skanesnė. Ta prasme, kai kepi ne ultrapliuse, tai maistas vistik sausokas. O kai noriu kad apskrustų, prieš kepimą nuimu dangtį ir viskas. Mano viena pažįstama, net lietinius blynus ten apkepa. Sakė, labai skanūs gaunasi, ir svarbiausia riebalų neprimirksta..... Daržovės ir akpepa labai skaniai, visai kitas skonis jų būna...

QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 09, 20:48)
Buvo kažkada tupperwarinis butelių ir stiklainių atidarytuvas, net dviejų modelių, bet dabar nuotraukų nerandu  blush2.gif

Aš turiu tokį nail.gif Pas mane daugiau pritaikytas buteliams atidarinėt, bet puikiai moku su juo atidaryt ir stiklainius ax.gif

Manęs tikrai termosas su stikline kolba neveža lotuliukas.gif Mes turim kažkokį metalinį suomišką tai thumbup.gif laiko šilumą puikiausiai ir nereik jo saugoti kaip kiaušinio. Dar kol surastum kur tą stiklinę kolbą nusipirkt, nusipirktum kokią lievą ir po tupperwarės termosiuko. Kam padėjau lotuliukas.gif

gwidita, ačiū tau už cepelinus, nu bet kaip jie guli fainai ten bigsmile.gif o ir padažinė su padaižuku essen.gif
Atsakyti
Sveikutės,

senai jau čia buvau - bet nereiškia, kad neperku Tupw smile.gif
Gal galit man pasakyti, kam jūs naudojat Quick Chefą? Neatsilaikiau ir nusipirkau. Bet kažkaip man jis neprigijo... Gal nežinau, ką su juo veikti???

O Servofiksas... gėėėėris smile.gif Vakar kepiau kibinus, tai iškeptus sudėjau į servofiksą... gal po kokių 3val. dar šiltučiai buvo thumbup.gif
Atsakyti