As turiu lazanijai Ultrapliusa. Na nezinau kodel, bet man ultrapliusas kazkodel didelio ispudzio nepadare.
Va va, jau gal ir nereiks man jo .
moteriskes papasakosiu jums toky yvyki kuris nutiko mano virtuveje
prisiskaicius jusu kad skarbonkiu atidarytuvas labai geras ir jy nusipirke senuosius metat lauk ir neziurit kur nukrinta as irgi taip padariau o kai vakar prireike atidaryti uzvakuota stiklainiuka neturejau su kuo nes senajy atidarytuva jau buvau ismetus (nes mano skardiniu at.ir stiklainiuku buvo viskas viename)
tai dabar likau be stiklainiuku atidarytuvo
kuo jus atidarot uzvakuotus stiklainiukus
prisiskaicius jusu kad skarbonkiu atidarytuvas labai geras ir jy nusipirke senuosius metat lauk ir neziurit kur nukrinta as irgi taip padariau o kai vakar prireike atidaryti uzvakuota stiklainiuka neturejau su kuo nes senajy atidarytuva jau buvau ismetus (nes mano skardiniu at.ir stiklainiuku buvo viskas viename)
tai dabar likau be stiklainiuku atidarytuvo
kuo jus atidarot uzvakuotus stiklainiukus
QUOTE(simre @ 2009 10 09, 07:23)
Turiu pasidarius užpilą salotoms su žolėm ir actu. Dabar jį laikau 600 ml Condiserve indelyje, bet perpilsiu į naująjį, o didesnis bus panaudotas alyvuogių aliejui.
plačiau prašau apie užpilą labai norisi tikslesnio receptuko
gal kas ir kitos pasidalinsit savo patirtimi?
QUOTE(Asese @ 2009 10 09, 17:24)
O iš kur tu žinai, kad jis gerai laiko ?
Gyvenau savaite pas drauge...tai ten ir susipazinau ir su termosu ir aplamai su TW
Ryte kava darydavo termose....patogu taip-paspaudi ir teka
QUOTE(gwidita @ 2009 10 09, 18:40)
moteriskes papasakosiu jums toky yvyki kuris nutiko mano virtuveje
prisiskaicius jusu kad skarbonkiu atidarytuvas labai geras ir jy nusipirke senuosius metat lauk ir neziurit kur nukrinta as irgi taip padariau o kai vakar prireike atidaryti uzvakuota stiklainiuka neturejau su kuo nes senajy atidarytuva jau buvau ismetus (nes mano skardiniu at.ir stiklainiuku buvo viskas viename)
tai dabar likau be stiklainiuku atidarytuvo
kuo jus atidarot uzvakuotus stiklainiukus
prisiskaicius jusu kad skarbonkiu atidarytuvas labai geras ir jy nusipirke senuosius metat lauk ir neziurit kur nukrinta as irgi taip padariau o kai vakar prireike atidaryti uzvakuota stiklainiuka neturejau su kuo nes senajy atidarytuva jau buvau ismetus (nes mano skardiniu at.ir stiklainiuku buvo viskas viename)
tai dabar likau be stiklainiuku atidarytuvo
kuo jus atidarot uzvakuotus stiklainiukus
Ir man taip buvo
Tik vakar nusipirkau paprastą stiklainių atidaytuvą iš Maximos
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 09, 18:46)
Gyvenau savaite pas drauge...tai ten ir susipazinau ir su termosu ir aplamai su TW
Ryte kava darydavo termose....patogu taip-paspaudi ir teka
Ryte kava darydavo termose....patogu taip-paspaudi ir teka
Supratau Ir vėl užsinorėjau
QUOTE(gwidita @ 2009 10 09, 17:40)
moteriskes papasakosiu jums toky yvyki kuris nutiko mano virtuveje
prisiskaicius jusu kad skarbonkiu atidarytuvas labai geras ir jy nusipirke senuosius metat lauk ir neziurit kur nukrinta as irgi taip padariau o kai vakar prireike atidaryti uzvakuota stiklainiuka neturejau su kuo nes senajy atidarytuva jau buvau ismetus (nes mano skardiniu at.ir stiklainiuku buvo viskas viename)
tai dabar likau be stiklainiuku atidarytuvo
kuo jus atidarot uzvakuotus stiklainiukus
prisiskaicius jusu kad skarbonkiu atidarytuvas labai geras ir jy nusipirke senuosius metat lauk ir neziurit kur nukrinta as irgi taip padariau o kai vakar prireike atidaryti uzvakuota stiklainiuka neturejau su kuo nes senajy atidarytuva jau buvau ismetus (nes mano skardiniu at.ir stiklainiuku buvo viskas viename)
tai dabar likau be stiklainiuku atidarytuvo
kuo jus atidarot uzvakuotus stiklainiukus
Na as tai saviskio neismeciau, o kazkur padejau, tik nezinau kur Stiklaini su peiliu atidarinejau, padariau dangelyje didele skyle
P.S. Mano LT kalba is skaiciu dingo, issimete po normalias raides, tai dabar rasau be LT raidziu...
Kada baigsis tie norai Jau atrodo viska turiu, bet gi dukrai i kraiti irgi nepamaisys Vistik pirksiu dukrytei pieno plaktuva, kas i svecius ateis, galesiu pavaisinti Kavos aparato neturiu, tai nors pieno plaktuva turesiu. Ir termoso gal reikia, o tai paskui vel ilgai reikes laukti. Uzdirbtu peiliu jau dukryte uzsiprase, sake paims O man ir geri nepamaisytu. Pas mus maisto kultas, megstam skaniai pavalgyti, tai visi indai ir peiliai pas mane dirba Vyro po pusmeti namie nera, tai nors galasti nereikia, kai daug ju turiu. Nors katalogini galastuva turiu, kai beda, galiu ir pati pasigalasti, bet si pusmeti net neprireike, matyt mazasis brangusis gerai dirbo O kiti jam irgi padejo Jauciu, galo nebus, kol neiseisiu is Tupperware
QUOTE(kregzde @ 2009 10 09, 18:34)
Tai as irgi apie ji galvoju kaip apie darbini. O kiek vidutinio dydzio bulviu telpa? Turbut kokios 3 Ir vienai tai ir maisto 500 ml yra normaliai - na cia apie sildyma galvoju
Dekui, Simre
Dekui, Simre
Telpa kokios 5 vidutinės bulvės laisvai. Ant sienelės yra skalė, jei gerai prisimenu, tai tie 500 ml pažymėti vos ne per vidurį, t.y. jis pakankamai nemažas.
QUOTE(Burbuliuks @ 2009 10 09, 18:46)
plačiau prašau apie užpilą labai norisi tikslesnio receptuko
gal kas ir kitos pasidalinsit savo patirtimi?
gal kas ir kitos pasidalinsit savo patirtimi?
Tikslaus nieko nepasakysiu, nes jokio tikslumo nėra. Pridėjau į indelį pačios augintų ir džiovintų bazilikų, raudonėlių, užpyliau obuolių actu ir palikau. Naudoju ten, kur pilamas actas, tik pas mane jis violetinis nuo žolių ir kvepia skaniai
As labai myliu ta mazaji micro pliusa. Jis labai naudingas, kai reikia sokolada ar sviesta tirpinti Dideli kazkaip gaila del tiek mazai naudoti budavo, o sitas pats tas
QUOTE(gwidita @ 2009 10 09, 18:40)
kuo jus atidarot uzvakuotus stiklainiukus
Buvo kažkada tupperwarinis butelių ir stiklainių atidarytuvas, net dviejų modelių, bet dabar nuotraukų nerandu
QUOTE(kregzde @ 2009 10 09, 18:10)
As turiu lazanijai Ultrapliusa. Na nezinau kodel, bet man ultrapliusas kazkodel didelio ispudzio nepadare. Na "skarda" kaip skarda, fainas, kepa, nesvyla, na ir viskas Atvirksciai dar reikia prie pabaiga dugna labiau pakaitinti, kad paskrustu apacia.
nu gražiausiai nepastebėjai mano tai pirmas pastebėjimas, kad pvz. mėsytė gaunasi tokia kaip troškinta, tik skanesnė. Ta prasme, kai kepi ne ultrapliuse, tai maistas vistik sausokas. O kai noriu kad apskrustų, prieš kepimą nuimu dangtį ir viskas. Mano viena pažįstama, net lietinius blynus ten apkepa. Sakė, labai skanūs gaunasi, ir svarbiausia riebalų neprimirksta..... Daržovės ir akpepa labai skaniai, visai kitas skonis jų būna...
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 09, 20:48)
Buvo kažkada tupperwarinis butelių ir stiklainių atidarytuvas, net dviejų modelių, bet dabar nuotraukų nerandu
Aš turiu tokį Pas mane daugiau pritaikytas buteliams atidarinėt, bet puikiai moku su juo atidaryt ir stiklainius
Manęs tikrai termosas su stikline kolba neveža Mes turim kažkokį metalinį suomišką tai laiko šilumą puikiausiai ir nereik jo saugoti kaip kiaušinio. Dar kol surastum kur tą stiklinę kolbą nusipirkt, nusipirktum kokią lievą ir po tupperwarės termosiuko. Kam padėjau
gwidita, ačiū tau už cepelinus, nu bet kaip jie guli fainai ten o ir padažinė su padaižuku
Sveikutės,
senai jau čia buvau - bet nereiškia, kad neperku Tupw
Gal galit man pasakyti, kam jūs naudojat Quick Chefą? Neatsilaikiau ir nusipirkau. Bet kažkaip man jis neprigijo... Gal nežinau, ką su juo veikti???
O Servofiksas... gėėėėris Vakar kepiau kibinus, tai iškeptus sudėjau į servofiksą... gal po kokių 3val. dar šiltučiai buvo
senai jau čia buvau - bet nereiškia, kad neperku Tupw
Gal galit man pasakyti, kam jūs naudojat Quick Chefą? Neatsilaikiau ir nusipirkau. Bet kažkaip man jis neprigijo... Gal nežinau, ką su juo veikti???
O Servofiksas... gėėėėris Vakar kepiau kibinus, tai iškeptus sudėjau į servofiksą... gal po kokių 3val. dar šiltučiai buvo