Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(spiglys @ 2009 10 09, 11:09)
O dideliam termose kur nuolaidos 42 savkas viduje ? stiklas ?
Papildyta:
Jau sužinojau, stiklinė kolba. Nu, tai ne kas tada verysad.gif

Nebijokit to stiklo. Aš tokį termosą turiu tik mėlyną pirktą prieš kelis metus. Ir į keliones tampausi ir namuose kai daug svečių atbėga padarau ir sveikas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 10 09, 11:09)
O dideliam termose kur nuolaidos 42 savkas viduje ? stiklas ?
Papildyta:
Jau sužinojau, stiklinė kolba. Nu, tai ne kas tada verysad.gif

super ir su stikline kolba. Kava ar arbata karšta išlieka visą parą. O jei atsitiktų nelaimė, tai tinka ir paprasto termoso kolba. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 09, 16:41)
super ir su stikline kolba. Kava ar arbata karšta išlieka visą parą. O jei atsitiktų nelaimė, tai tinka ir paprasto termoso kolba.  mirksiukas.gif

4u.gif Pritariu - superinis termosas ir laiko l.gerai!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 09, 16:45)
4u.gif Pritariu - superinis termosas ir laiko l.gerai!!!! thumbup.gif

Na būkit draugės, pasakykit, kad termosas blogai laiko šilumą, kad jis blogas, o tai man jo pradėjo reikėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 10 09, 16:49)
Na būkit draugės, pasakykit, kad termosas blogai laiko šilumą, kad jis blogas, o tai man jo pradėjo reikėti  doh.gif

blush2.gif negaliu..nes jau 1.5 metu tokio noriu))))....bet blaivai pagalvojus nereikalingas jis man))) ir tau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 10 09, 17:19)
blush2.gif negaliu..nes jau 1.5 metu tokio noriu))))....bet blaivai pagalvojus nereikalingas jis man))) ir tau  lotuliukas.gif

O iš kur tu žinai, kad jis gerai laiko blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 09, 09:44)
Kregzde, o tu vaistukus dėsi į pilką 1,2l signature, ar į ta rožinį g.gif Jei pilkas tai labai geras, nes jis platus, o rožinis man tai nepatogus vaistams būtų... Ir dar, pagalvojau, kad pilkas platus signature labai tinkamas kruopoms, kurios yra maišeliuose (ryžiai, grikiai) nes tos popierinės dėžės užima daug vietos...

Apie rozini galvoju, bet ten susidesiu visokias tabletytes, i kita - dezutes. Maciau as ji - jis pailgas. Tas pilkas geriau butu, bet pilko dabar gi nera smile.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 10 09, 11:32)
As irgi bandau save itikinti, kad tas rinkinukas kavai man visai nereikalingas, as baltos kavos negeriu. Bet jauciu, kad mano dukrytei jis labai patiktu g.gif Ir termoso man nelabai reikia ax.gif Ir peiliu rinkinys nelabai vykes - mazaji peiliuka jau turiu(jis nuostabus), o didiji ir duonrieki turiu is katalogo, bet vistiek nooooooooooooriu doh.gif Ka dabar daryti g.gif

Nu ka as tau galiu pasakyti, jei vien del dukros, tai gal ir neverta tada pirkti mirksiukas.gif O termosas - kaip daznai tau jo reikia? Man turbut 1-2 kartu per metus, turiu ne TW, metalini pilnai ir esu labai patenkinta. Tai kam tau tiek tu peiliu, jei jau turi????

Ar padejau? rolleyes.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 10 09, 13:08)
P.S.ten po cepelinais toks padekliukas su "kunfu pandos herojais"tuperis dovanu ydejo bigsmile.gif gal galit man pasakyt kokia proga g.gif aisku labai gerai dovanos visada,bet sakau ydomu ar tik man vienai cia tokis daikciukas ydetas wub.gif

Cepelinai geruliai, labai cia ju reikejo, kai esti norisi lotuliukas.gif

Ne, nieko negavau, nezinau uz ka cia schmoll.gif

QUOTE(Asese @ 2009 10 09, 15:49)
Na būkit draugės, pasakykit, kad termosas blogai laiko šilumą, kad jis blogas, o tai man jo pradėjo reikėti  doh.gif

Man tai jis nepatiko, labai aukstas, nepatogus jis man butu, o dar ir duzti gali. Ne, nereikia man jo schmoll.gif Padejau?
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 09, 17:43)
Man tai jis nepatiko, labai aukstas, nepatogus jis man butu, o dar ir duzti gali. Ne, nereikia man jo  schmoll.gif  Padejau?

Dar vienas atsiliepimas, jog jis dar ir karštį blogai laiko - tikrai nebenorėsiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 10 09, 14:08)
ta proga visoms po cepelina is naujai vakar gauto servofikso  bigsmile.gif ant kurio vakar buvau laaabai supykus(pasirode jis man per mazas,sakiau kad 3cepelinus tik sutalpinsiu doh.gif o tilpo 15vnt thumbup.gif beveik visi isvirti)atsiprasiau dabar as servofikso blush2.gif  ax.gif  wub.gif
user posted image
nuotrauka nekokybiska bet skoniui tai nekenkia mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:

Aš nors ir pavalgius, bet cepelinų neatsisakyčiau rolleyes.gif - labai jau čia skaniai, Gwidita, padarei wub.gif
Atsakyti

Dar vienas atsiliepimas, jog jis dar ir karštį blogai laiko - tikrai nebenorėsiu smile.gif

O, kad mane irgi kas įtikintų, kad nieko daugiau nereikia doh.gif doh.gif doh.gif . O tai aš su anyta šneku apie tuos tuperius, o uošvis mus per dantį traukia lotuliukas.gif . Sako: Oi jūs, su tuo tuperwaru. doh.gif . O aš jam sakau, kodėl jūs su gera importine mašinyte važinėjate, o ne žiguliuku (o tai palyginau).
Bet jis nors kartą patylėjo. blush2.gif

Šiandien pirmą kartą išmėginau savo 5 ltr. ultrapliusą. Kepiau zuikį. Šakės koks geras daiktas. doh.gif . Tolygiai taip iškepė, nereikėjo nei laistyti, nei sausas. Na žodžiu liuks. Dabar bandau save įtikinti, kad dar vieno nereikia- lazanijai doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 10 09, 16:52)
Dar vienas atsiliepimas, jog jis dar ir karštį blogai laiko - tikrai nebenorėsiu  smile.gif

O va sito pasakyti tai negaliu, nes neturiu as jo, tik per mokyma maciau g.gif

Merginos, kaip tas indelis mikrobangei, kur ispardavimuose yra? Ar geras?
Papildyta:
QUOTE(Vilmoska @ 2009 10 09, 17:05)
Šiandien pirmą kartą išmėginau savo 5 ltr. ultrapliusą. Kepiau zuikį. Šakės koks geras daiktas.  doh.gif . Tolygiai taip iškepė, nereikėjo nei laistyti, nei sausas. Na žodžiu liuks.  Dabar bandau save įtikinti,  kad dar vieno  nereikia- lazanijai  doh.gif .

As turiu lazanijai Ultrapliusa. Na nezinau kodel, bet man ultrapliusas kazkodel didelio ispudzio nepadare. Na "skarda" kaip skarda, fainas, kepa, nesvyla, na ir viskas g.gif Atvirksciai dar reikia prie pabaiga dugna labiau pakaitinti, kad paskrustu apacia.
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 10 09, 18:10)
Merginos, kaip tas indelis mikrobangei, kur ispardavimuose yra? Ar geras?

Jei apie tą ąsotėlį, kur 49 lt kainuoja, tai lygiai toks pat, kaip kataloginis tik mėlynas ir mažesnis. Turiu jį. Specialiai nusipirkau, kad nereiktų iš namų litrinio nešiotis, kai sugalvoju darbe bulvių išsivirt. pasilikau darbe ir galvos nesuku. Man jis labai geras, tikrai džiaugiuos, kad įsigijau. O va didelį 2,25 l tai retai naudoju - tik kai kepu meduolį arba obuolius.
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 10 09, 17:28)
Jei apie tą ąsotėlį, kur 49 lt kainuoja, tai lygiai toks pat, kaip kataloginis tik mėlynas ir mažesnis. Turiu jį. Specialiai nusipirkau, kad nereiktų iš namų litrinio nešiotis, kai sugalvoju darbe bulvių išsivirt. pasilikau darbe ir galvos nesuku. Man jis labai geras, tikrai džiaugiuos, kad įsigijau. O va didelį 2,25 l tai retai naudoju - tik kai kepu meduolį arba obuolius.

Tai as irgi apie ji galvoju kaip apie darbini. O kiek vidutinio dydzio bulviu telpa? Turbut kokios 3 g.gif Ir vienai tai ir maisto 500 ml yra normaliai - na cia apie sildyma galvoju g.gif

Dekui, Simre 4u.gif
Atsakyti