QUOTE(davija @ 2009 10 09, 09:44)
Kregzde, o tu vaistukus dėsi į pilką 1,2l signature, ar į ta rožinį
Jei pilkas tai labai geras, nes jis platus, o rožinis man tai nepatogus vaistams būtų... Ir dar, pagalvojau, kad pilkas platus signature labai tinkamas kruopoms, kurios yra maišeliuose (ryžiai, grikiai) nes tos popierinės dėžės užima daug vietos...
Apie rozini galvoju, bet ten susidesiu visokias tabletytes, i kita - dezutes. Maciau as ji - jis pailgas. Tas pilkas geriau butu, bet pilko dabar gi nera
QUOTE(laurindre @ 2009 10 09, 11:32)
As irgi bandau save itikinti, kad tas rinkinukas kavai man visai nereikalingas, as baltos kavos negeriu. Bet jauciu, kad mano dukrytei jis labai patiktu
Ir termoso man nelabai reikia
Ir peiliu rinkinys nelabai vykes - mazaji peiliuka jau turiu(jis nuostabus), o didiji ir duonrieki turiu is katalogo, bet vistiek nooooooooooooriu
Ka dabar daryti
Nu ka as tau galiu pasakyti, jei vien del dukros, tai gal ir neverta tada pirkti
O termosas - kaip daznai tau jo reikia? Man turbut 1-2 kartu per metus, turiu ne TW, metalini pilnai ir esu labai patenkinta. Tai kam tau tiek tu peiliu, jei jau turi????
Ar padejau?
QUOTE(gwidita @ 2009 10 09, 13:08)
P.S.ten po cepelinais toks padekliukas su "kunfu pandos herojais"tuperis dovanu ydejo
gal galit man pasakyt kokia proga
aisku labai gerai dovanos visada,bet sakau ydomu ar tik man vienai cia tokis daikciukas ydetas
Cepelinai geruliai, labai cia ju reikejo, kai esti norisi
Ne, nieko negavau, nezinau uz ka cia
QUOTE(Asese @ 2009 10 09, 15:49)
Na būkit draugės, pasakykit, kad termosas blogai laiko šilumą, kad jis blogas, o tai man jo pradėjo reikėti
Man tai jis nepatiko, labai aukstas, nepatogus jis man butu, o dar ir duzti gali. Ne, nereikia man jo
Padejau?