Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE - indai Jūsų virtuvei

QUOTE(+777+ @ 2009 10 09, 09:59)
doh.gif supratau. Čia gi nuostabus indelis cukrui, kavai, medui. Aš pagalvojau, kad atsirado mažučiai kaip tie 600 ml ir litrinis. Atsiprašau blush2.gif

Tai jis lygiai toks ir yra, kaip tie, kur 600 ml, 1 l talpos - dugnos matmenys ir užsukamas dangtelis tokių pat matmenų, kaip ir anų, tik šitas mažo aukščio. Sudėjus 200 ir 600 ml vieną ant kito, gaunasi toks pat aukštis kaip 1 l.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(simoselis @ 2009 10 08, 20:53)
Jei Davija nesupyks - aš biškį paadvokatausiu 4u.gif

nesupyks, nebespėjau perspėt, kad biški dingsiu tongue.gif
ką galiu pasakyt, kad termo puodelis superinis, rankinėj jis visad pas mane, kaip patogu ir viešbuty ir kursuose su juo thumbup.gif visur stovi bambaliai su karštu ir šaltu vandeniu, tai arbačikės pasidaryt be problemų... or ir kavą iš kavosaparatų žymiai patogiau susipilt į savo puodelį, nei į vienkartinį...

QUOTE(zydrag @ 2009 10 08, 21:55)
g.gif nemoku ikelti nuotraukos "Moments" rinkinys: cukrinė, ąsotėlis grietinėlei ir pieno putos plaktuvas. ateinančią savaitę pardavime,viena mano draugė domisi,pati šio rinkinuko neturiu tai nežinau kaip jis ,nors man atrodo TW produkcijai komentarų nereikia, g.gif  bigsmile.gif  4u.gif gal kuri naudojate,ar patenkintos gal dar ir pati susigundysiu, 4u.gif dėkoju išanksto

va va šito ir aš noriu, man labiausiai iš jo reikia cukrinės ir plakiklio, nors turiu super duper krūtą kavos aparatą kapučinui ir late, bet tai buvo labiausiai nuvylęs pirkinys, tad geriau įsigysiu plakiklį bigsmile.gif

Kregzde, o tu vaistukus dėsi į pilką 1,2l signature, ar į ta rožinį g.gif Jei pilkas tai labai geras, nes jis platus, o rožinis man tai nepatogus vaistams būtų... Ir dar, pagalvojau, kad pilkas platus signature labai tinkamas kruopoms, kurios yra maišeliuose (ryžiai, grikiai) nes tos popierinės dėžės užima daug vietos...
Atsakyti
Valio, Davija pasirodė ax.gif Dar Vixiukės pasigedau bigsmile.gif
Davija, o kaip mūsų pažadas, jokių ten... , a bigsmile.gif Aš tai laikausi doh.gif
Aš irgi pasiėmiau tą termosinį puodelį, bet kur dabar tuperis siūlo, tai čia toks pat, kaip prieš tai? Tik jau kainų skirtumas blink.gif
Atsakyti
O dideliam termose kur nuolaidos 42 savkas viduje ? stiklas ?
Papildyta:
Jau sužinojau, stiklinė kolba. Nu, tai ne kas tada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 09, 07:56)
Aš, vadovės dėka notworthy.gif, du gavau juodus Kolumbus, tik dar neapsiprendžiu ką juose laikyti. Kavą man patiko laikyti ovaliame Optimuke, nes patogiau paimti į rankas, matosi kiek likę, 100proc. sandarus.
O kur pritaikyti Condiserve 200ml  g.gif ? Jie tokie maži  unsure.gif

aš alyvų aliejų su česnaku ir raudonėliu užpyliau smile.gif ir kepimui, ir salotom liuks. mūsų šeima tokia česnakinė biggrin.gif, bet iš esmės gi galima visus prieskonius dėt. kas mėgsta aštriau - čili sėklas..
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 10 09, 10:53)
Valio, Davija pasirodė  ax.gif  Dar Vixiukės pasigedau  bigsmile.gif
Davija, o kaip mūsų pažadas, jokių ten... , a  bigsmile.gif  Aš tai laikausi  doh.gif
Aš irgi pasiėmiau tą termosinį puodelį, bet kur dabar tuperis siūlo, tai čia toks pat, kaip prieš tai? Tik jau kainų skirtumas  blink.gif

rosee, čia išimtis tas rinkinukas blush2.gif doh.gif

man tas puodas kaip savaitę iš rankų neiškritęs, tai dabar mokėčiau už jį turbūt šitą kainą doh.gif beprotišką blink.gif aš turėjau kitos spalvos, bet kažkaip nenaudojau, tikriausiai spalva netiko lotuliukas.gif

O tas termosas tai man nepatinka, visų pirma dėl stiklo kolbos, o ir šiaip jo forma man nepriimtina kelionėms. Čia mano asmeninė nuomonė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 09, 11:36)
rosee, čia išimtis tas rinkinukas blush2.gif  doh.gif

supratau friends.gif

Nineinchnails, gal ir gera mintis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 09 spalio 2009 - 10:44
QUOTE(rosee @ 2009 10 09, 11:42)
supratau  friends.gif

Nineinchnails, gal ir gera mintis  g.gif

gera gera mintis - pažiūrėk į parduotuvių lentynas kur aliejus - prabangių buteliukų už prabangią kainą, kur aliejus su prieskoniais, pilna mirksiukas.gif o iš prieskoninių augalų išsiskyręs eterinis aliejus susimaišo su užpiltu aliejumi, ir gaunasi puikus pagrindas kepimui ar salotom wink.gif

tik IŠ KUR GAUT DAUGIAU tų indelių?! gal kas nenaudojat, tai į až ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš nesuprantu apie kokį jūs condiserve 200ml kalbat g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 10 09, 12:11)
O aš nesuprantu apie kokį jūs condiserve 200ml kalbat g.gif

Apie šitą,kur spalio pasiūlymuose šeimininkė už 10 litų gali įsigyti 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Stiline kolba gal ir nelabai praktiska, bet uztai tokiuose termosuose geriausiai issilaiko siluma thumbup.gif
As irgi bandau save itikinti, kad tas rinkinukas kavai man visai nereikalingas, as baltos kavos negeriu. Bet jauciu, kad mano dukrytei jis labai patiktu g.gif Ir termoso man nelabai reikia ax.gif Ir peiliu rinkinys nelabai vykes - mazaji peiliuka jau turiu(jis nuostabus), o didiji ir duonrieki turiu is katalogo, bet vistiek nooooooooooooriu doh.gif Ka dabar daryti g.gif
Atsakyti
buk pasveikinta davija drinks_cheers.gif
ta proga visoms po cepelina is naujai vakar gauto servofikso bigsmile.gif ant kurio vakar buvau laaabai supykus(pasirode jis man per mazas,sakiau kad 3cepelinus tik sutalpinsiu doh.gif o tilpo 15vnt thumbup.gif beveik visi isvirti)atsiprasiau dabar as servofikso blush2.gif ax.gif wub.gif
user posted image
nuotrauka nekokybiska bet skoniui tai nekenkia mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
P.S.ten po cepelinais toks padekliukas su "kunfu pandos herojais"tuperis dovanu ydejo bigsmile.gif gal galit man pasakyt kokia proga g.gif aisku labai gerai dovanos visada,bet sakau ydomu ar tik man vienai cia tokis daikciukas ydetas wub.gif
Atsakyti