Graži istorija...
Ypatinga,neeilinė istorija,labai graži
Mes taip pat patyrėm kas yra atopinis dermatitas,tad linkiu mergytei-sveikatytės,mamytei-stiprybės.
Sėkmės Jūsų šeimai
Mes taip pat patyrėm kas yra atopinis dermatitas,tad linkiu mergytei-sveikatytės,mamytei-stiprybės.
Sėkmės Jūsų šeimai
Kycia, istorija jaudinanti iki širdies gelmių
sveikinimai jūsų šeimynai ir daug daug sveikatytės.
su meile, qwerty
sveikinimai jūsų šeimynai ir daug daug sveikatytės.
su meile, qwerty
Labai grazi istorija su laiminga pabaiga
Saunuoliai, kad nenuleidot ranku ir tikejot savo mazyliu, kurio jus ir sulauket
Saunuoliai, kad nenuleidot ranku ir tikejot savo mazyliu, kurio jus ir sulauket
Labai grazi istorija Sekmes Jusu seimai . Saunuoliai! Aukit sveikuciai ir grazuciai, o tas vaikiskas bedeles tikrai isaugsit
Graži ir jaudinanti istorija
Aukit sveikos ir laimingos
Aš irgi vyro vardą žinojau,vaikystei su vienu berniuku draugavau,visi mus jau laikė pora,bet deja jis kitą šeimą sukūrė. Mūsų keliai išsiskyrė,bet mano vyro vardas vistiek sutapo (su vaikystės draugo vardu) Dabar mes irgi jau gana ilgai laukiam antrojo mažylio,jau daugiau,nei du metai Ir nežinom kada tai įvyks
Aukit sveikos ir laimingos
Aš irgi vyro vardą žinojau,vaikystei su vienu berniuku draugavau,visi mus jau laikė pora,bet deja jis kitą šeimą sukūrė. Mūsų keliai išsiskyrė,bet mano vyro vardas vistiek sutapo (su vaikystės draugo vardu) Dabar mes irgi jau gana ilgai laukiam antrojo mažylio,jau daugiau,nei du metai Ir nežinom kada tai įvyks
labai grazi istorija
nuostabi istorija. Labai graziai papasakota. aukit sveikos ir laimingos
aciu dar karta uz linkejimus, bandysim pasinaudoti jais
tikiuosi, kad mano istorija ikveps nors kazkiek tikejimo tas poras, kurios yra benuleidziancios rankas... Kartais situacija buna ne tokia bloga, kaip piesia gydytojai/statistika/rodikliai. Arba ji buna tokia prasta, kad netiketai pasikeitusi, tampa tikru stebuklu
tikiuosi, kad mano istorija ikveps nors kazkiek tikejimo tas poras, kurios yra benuleidziancios rankas... Kartais situacija buna ne tokia bloga, kaip piesia gydytojai/statistika/rodikliai. Arba ji buna tokia prasta, kad netiketai pasikeitusi, tampa tikru stebuklu
didziausios sekmes Jusu seimai
Labai gražu ir vardas gražus dukrytės