Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš gimsiu 11 dieną"-kaip "neįmanoma" tapo Žmogumi

kycia sveikinu su stebuklelio atejimu i gyvenima. tikrai nuosirdziai dziaugiuosi uz tave ir tavo mazyle ir uz visas kitas mamytes!!!!!!! pati esu mamyte ir zinau koks tai jausmas, o gimdyti..gimdyciau ne karta ir ne viena... tai juk fantastika, kai zinai, kad nuo taves priklauso kito zmogucio likimas bei gyvenimas ir kad ji jam duodame mes...moterys!!!!! 4u.gif ...neskaitant nedideles vyro pagalbos cool.gif smile.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif
Aukit didutes ir sveikutes wub.gif
Atsakyti
grazi ir taip nuosirdziai papasakota istorija..sveikatos jums, stipryubes ir sekmes, sekmes, sekmes... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
...mano viena iš dukrų irgi gimė rugsėjo 11..... wub.gif wub.gif

Nuostabiai parašei... 4u.gif
Atsakyti
Labai jaudinančiai parašyta.... turi tam gyslelę wub.gif wub.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija 4u.gif Mamyte su dukryte rysi turejo nuo pat pradziu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(escape_simute @ 2009 10 21, 12:04)
grazi ir taip nuosirdziai papasakota istorija..sveikatos jums, stipryubes ir sekmes, sekmes, sekmes... 4u.gif  4u.gif

aciu jums 4u.gif

prireiks visko... mergytei atopinis, seborejinis dermatitas, dar ir rachitas.... bet as juk ja maciau jau paaugusia ant supyniu- ir ji buvo kuo sveikiausia, graziausia. Tad tikiu- isaugs bedeles, kurios siandien atrodo baisios. Juolab, kad veiduko berimas susitvarke siuo metu, del mano itin grieztos ekologiskos dietos wink.gif ko tik nepadarysi del to stebukliuko...

user posted image
Atsakyti
sekmes jusu seimynai 4u.gif
Atsakyti
Labai nuostabi istorija. Sekmes ir sveikatos smile.gif
Atsakyti
labai jaudinanti istorija. Labai grazu cray.gif
Atsakyti
grazu... wub.gif
Atsakyti