Įkraunama...
Įkraunama...

"Aš gimsiu 11 dieną"-kaip "neįmanoma" tapo Žmogumi

Labai grazu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Nupasakota daug ir jausmingai,gražiai..

Bet kai kuriose vietose tai kaip iš fantastikos srities biggrin.gif Aš ir galiu sakyti kad žinojau savo vyro vardą gi niekas nepatikrins biggrin.gif , ar apie tai kad busimas vaikelis pasake kada gims. Nežinau,gal kad aš netikiu tokiais dalykais
Atsakyti
QUOTE(tamago @ 2009 10 13, 09:21)
Nupasakota daug ir jausmingai,gražiai..

Bet kai kuriose vietose tai kaip iš fantastikos srities  biggrin.gif  Aš ir galiu sakyti kad žinojau savo vyro vardą gi niekas nepatikrins biggrin.gif , ar apie tai kad busimas vaikelis pasake kada gims. Nežinau,gal kad aš netikiu tokiais dalykais

tikrai, ko gero- netikite. 4u.gif Aš kuo puikiausiai žinojau, ką galvojau, ką jaučiau, ir kaip viskas vyko, tad MAN abejonių nekyla 4u.gif

ačiū už gražius žodžius visoms wub.gif
Atsakyti
Labai jaudinanti istorija! Ir vėl apsiblioviau... ax.gif
Atsakyti
Be galo jaudinanti istorija visa wub.gif Tikiu ir pavydziu baltai to jausmo ,kad zinai jog sutikai savo ZMOGU-antraja pusele wub.gif
Mano berniukas dar pries metus laiko,kol neplanavom antro vaikiuko pasake: Kai as eisiu i mokykla ,tu mamyt ,pagimdysi man sese wub.gif Taip ir atsitiko ,sese gime rugsejo 22 d. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(alibi @ 2009 10 13, 11:29)
Be galo jaudinanti istorija visa wub.gif Tikiu ir pavydziu baltai to jausmo ,kad  zinai jog sutikai savo ZMOGU-antraja pusele wub.gif
Mano berniukas  dar pries metus laiko,kol neplanavom antro vaikiuko pasake: Kai as eisiu i mokykla ,tu mamyt ,pagimdysi man sese wub.gif Taip ir atsitiko ,sese gime rugsejo 22 d.  thumbup.gif

wub.gif
Atsakyti
Labai grazu smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
As nuo 1 klases zinojau savo vyro varda, net buvau uzsirasiusi ta varda, Vyra ir turiu siuo vardu. Labai grazi istorija, tokia jausminga ir grazi wub.gif
Atsakyti
Nuostabu wub.gif
linkiu kuo didžiausios sėkmės auginant vaikelį ir tikiu, kad dar du vaikučiai yra pakeliui 4u.gif
Atsakyti
labai grazi gimdymo istorija su nuostabia pabaiga wub.gif
Atsakyti
grazu.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dream* @ 2009 10 14, 00:58)
As nuo 1 klases zinojau savo vyro varda, net buvau uzsirasiusi ta varda, Vyra ir turiu siuo vardu. Labai grazi istorija, tokia jausminga ir grazi wub.gif

thumbup.gif vadinasi, ne sutapimas 4u.gif
Atsakyti