Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

QUOTE(Jolkuce @ 2010 07 06, 19:01)
Pradzioj nuvarem i pakeista mensfactory , kuris dabar xfactor vadinas-ai ten 5 zmones ir muzika merginu netenkino,transas toks kala  biggrin.gif  tai poto lauk i taksus ir i vokieciu gavte, o ten pirkmas pasitaikes-brodvejus-tai sitas itiko visoms merginoms ax.gif pradzioj paprase moketi, alia pamates viens apsauginis , kad mergvakaris,sako kas per mokejimai- merginas ileiskit nemokamai !  thumbup.gif

ot super, cia turbut tik Vilniuj taip gali buti thumbup.gif mums Kaune tai jau i kokia Barbara tikrai taip nesisviecia.... verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MisIndependent @ 2010 07 06, 20:01)
ot super, cia turbut tik Vilniuj taip gali buti  thumbup.gif  mums Kaune tai jau i kokia Barbara tikrai taip nesisviecia....   verysad.gif  blush2.gif

O maza ka, pamatys diedai mergu kruva i da graziai nusiredziusiu i su veliumais , maz pasirasys i nemokamai mirksiukas.gif cia kaip sakoma reik pasitelkt moteriskaji flirta ir iskalba thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 06 liepos 2010 - 22:26
Sveikos,
Gal galit kas padeti...man duota uzduotis mergvakariui plakatu pridaryti,o ideju visai neturiu,ka ant ju uzrsyti g.gif mergvakaris jau sestadieni,gal kuri kazkur matet kokiu juokingu uzrasu ir galit brukstelt cia,buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesiute @ 2010 06 27, 16:47)
Sveikos merginos,
as irgi siais metais organizuosiu drauges mergvakari ir dabar ieskau striptizo sokejo. Tai gal kas gali duoti kontaktus?

Labai jums aciu

esu susidurusi su Mireku is Gelbetoju. geras buvo smile.gif tel 8 68716466 tik cia sena vizitine, nezinau ar veikia. www.rescuemen.lt

dar radau gera ideja po visu vazinejimusi zzaidimu ir panasiai - limuzinu ar tranzu nulekti iki traku i Apvalaus stalo klubo Marokietiska SPa. ten pirtys, sukurine vonia, dar uzkandziai ir kaljanas iskaiciuoti Arabiska naktis turetu but smagu.

Mes Kaune organizuojames visai kito stiliaus (folklorinio labiau), bet tiesiog pamaniau kad cia smagi ideja...
Atsakyti
Sveikutes bigsmile.gif turiu klausima.. ka daryt tokiu atveju, kai nori suorganizuot mergvakari, bet jaunoji ir jos drauges yra is kito miesto.. ir speju, kad jos nlb imsis iniciastyvos... ar galima suorganizuot mergkvakari per atstuma? bigsmile.gif ir ka gero galima nuveikt Siauliuose..? kokiu pramogu gal galit pasiulyt ar gera kluba? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 19, 22:15)
Sveikutes bigsmile.gif turiu klausima.. ka daryt tokiu atveju, kai nori suorganizuot mergvakari, bet jaunoji ir jos drauges yra is kito miesto.. ir speju, kad jos nlb imsis iniciastyvos... ar galima suorganizuot mergkvakari per atstuma?  bigsmile.gif  ir ka gero galima nuveikt Siauliuose..? kokiu pramogu gal galit pasiulyt ar gera kluba?  4u.gif  4u.gif

Mūsų atveju mergvakaris organizuojamas irgi per atstumą smile.gif kelios, kurios bendrauja, rimčiau viską organizuoja, o visos kitos susirašom per gmail'ą bendru paštu, tad viskas įmanoma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 07 19, 22:31)
Mūsų atveju mergvakaris organizuojamas irgi per atstumą smile.gif kelios, kurios bendrauja, rimčiau viską organizuoja, o visos kitos susirašom per gmail'ą bendru paštu, tad viskas įmanoma  bigsmile.gif

Bet as viena is kito miesto... ir esme ta, kad as busiu jauciu didziausia iniciatore tos sventes biggrin.gif nu matysim dar is tikro.. manau lengva nebus, bet viskas imanoma.. kadangi ta drauge labai myliu tikrai pasistengsiu del jos wub.gif bent jau mano mergvakaris buvo kaip sapnas.. niekada jo nepamirsiu.. ir su jachta paplaukiojom ir su limuzinu vazinejom ir su lektuvu paskraidziau ir klube pabuvau ir t.t zodziu ispilde visas mano svajones wub.gif wub.gif visom nuosirdziai linkiu tokio mergvakario
Atsakyti
Patarciau padovanoti fotosesija, uzvien ir visos merginos isiamzintu , ir pati nestuke smile.gif man asmeniskai labai grazu
Atsakyti
http://www.mergvakar...o/priesaika.php va priesaika mirksiukas.gif o gal kas turi vienoj vietoj surašytus mergvakario žaidimus? 4u.gif būčiau laaaabai dėkinga 4u.gif flirt.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukas*s: 27 liepos 2010 - 17:31
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 07 27, 18:25)
http://www.mergvakar...o/priesaika.php va priesaika mirksiukas.gif  o gal kas turi vienoj vietoj surašytus mergvakario žaidimus?  4u.gif būčiau laaaabai dėkinga 4u.gif  flirt.gif oro_buckis.gif

Mergvakario žaidimai ir man praverstų blush2.gif
ir išvis neturiu idėjų, reikia sugalvoti klausimus-žaidimus kūdikystės-vaikystės tematika, gal kas minčių kokių gerų turi? biggrin.gif
Atsakyti
Taip pat organizuoju mergvakari nesciai nuotakai. Koks skirtumas, kad ji nescia nestuke.gif, juk puse mergvakario zaidimu visiskai nereikalauja kazkokiu fiziniu pastangu ir pan:) Ir nescioji puikiai gali irodineti draugems, kad tikrai nori teketi, kad myli savo isrinktaji wub.gif ir t.t.Tiesiog atsisakem visokiu naktiniu klubu ir striptizo sokeju, o visa kita gali buti rolleyes.gif , linksmai mergaitiskai pasisedet, pajuokauti ir paplepeti intymiom temom group.gif gali ir besilaukianti mergina smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.
As irgi turejau pries 3 savaites mergvakari. Jis tikrai tinka ir nesciajai. galiu papasakoti trumpai ka su manimi dare smile.gif
Ta diena as buvau uzsirasiusi bandomam makiazui ir sukuosenai. Drauges apie tai zinojo ir atvaziavo is grozio salono manes jau pasiimti. issiveze i anykscius. Ten arklio muziejuje pasedejome ant pievutes su uogom, uzkandziais. Tuomet susedom i karieta ir vaziavom misko keliukais pasivazineti. Pakeliui stojom fotosesijai. Sekantis etapas vezesi i labai labai grazia sodybele, greiciau namuka misko pakrasty. Ten uzkandome ir leidomes i miska, i zygi. Prasidejo uzduoteles. Nusipynem visos sau vainikus. Ir keliavom. Uzduotys: nupiesti uzristom akim savo jauniki, ir taip irodyti kad myli ji ne tik akimis smile.gif Rinkti akmenukus i krepsiuka ir vardinti visas nutikusias blogybes. Nuskusti maza maza bulvyte su gigantisku peiliu smile.gif ir dar ten kelios. O paskutine parasyti laiska princui ant balto zirgo, kad atjotu ta diena pas mane smile.gif Parasiau. Drauges idejo ji i buteli ir ismetem i upeli, kad neva princas rastu smile.gif)) Taciau kai as nemaciau drauges ta laiska pasieme sau, ir i buteli idejo tiesiog tuscia popieriaus lapa smile.gif didziausia staigmena ir buvo, kai atvaziavo jaunikis vestuviu diena pas mane i namus ir atsiveze ta laiska. Visiems girdint perskaite smile.gif))
O mergvakaris baigesi smagiu pasisedejimu prie lauzo, su dainom, gitara ir dar smulkiom uzduotelem smile.gif
Toks labai fainas, ramus, net sakyciau pagoniskas mergvakaris smile.gif
Tinka ir nesciai 4u.gif
Atsakyti