Sveikutes.
As irgi turejau pries 3 savaites mergvakari. Jis tikrai tinka ir nesciajai. galiu papasakoti trumpai ka su manimi dare
Ta diena as buvau uzsirasiusi bandomam makiazui ir sukuosenai. Drauges apie tai zinojo ir atvaziavo is grozio salono manes jau pasiimti. issiveze i anykscius. Ten arklio muziejuje pasedejome ant pievutes su uogom, uzkandziais. Tuomet susedom i karieta ir vaziavom misko keliukais pasivazineti. Pakeliui stojom fotosesijai. Sekantis etapas vezesi i labai labai grazia sodybele, greiciau namuka misko pakrasty. Ten uzkandome ir leidomes i miska, i zygi. Prasidejo uzduoteles. Nusipynem visos sau vainikus. Ir keliavom. Uzduotys: nupiesti uzristom akim savo jauniki, ir taip irodyti kad myli ji ne tik akimis
Rinkti akmenukus i krepsiuka ir vardinti visas nutikusias blogybes. Nuskusti maza maza bulvyte su gigantisku peiliu
ir dar ten kelios. O paskutine parasyti laiska princui ant balto zirgo, kad atjotu ta diena pas mane
Parasiau. Drauges idejo ji i buteli ir ismetem i upeli, kad neva princas rastu
)) Taciau kai as nemaciau drauges ta laiska pasieme sau, ir i buteli idejo tiesiog tuscia popieriaus lapa
didziausia staigmena ir buvo, kai atvaziavo jaunikis vestuviu diena pas mane i namus ir atsiveze ta laiska. Visiems girdint perskaite
))
O mergvakaris baigesi smagiu pasisedejimu prie lauzo, su dainom, gitara ir dar smulkiom uzduotelem
Toks labai fainas, ramus, net sakyciau pagoniskas mergvakaris
Tinka ir nesciai