Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

Nestukems negalima maudytis karstam vandeny, tai del SPA jei jusu nestuke saugosi, geriau jos per daug nejaudint, o del masazu, zinoma, kad yra ir nesciosioms, tik kad vis tiek jau ne tas gaunasi, nes atsigult negali, pilvukas trukdo, o atsisedus taip neatsipalaiduosi...

Mes esam organizavusios mergvakari nestukei, kuriame be busimos nuotakos buvo dar pora su pilvukais smile.gif) tai uzsisakem tapyba ant puodeliu. gavosi ir linksma pramoga ir liko dovana nuotakai - arbatos puodeliu rinkinukas ir arbatinukas. O siaip gi yra visokiausiu panasiu pamokeliu. ir tapyba ant silko, ir dekupazas, ir mozaiku kurimas....
Atsakyti
QUOTE(jurgitita @ 2013 04 02, 17:49)
Nestukems negalima maudytis karstam vandeny, tai del SPA jei jusu nestuke saugosi, geriau jos per daug nejaudint, o del masazu, zinoma, kad yra ir nesciosioms, tik kad vis tiek jau ne tas gaunasi, nes atsigult negali, pilvukas trukdo, o atsisedus taip neatsipalaiduosi...

Mes esam organizavusios mergvakari nestukei, kuriame be busimos nuotakos buvo dar pora su pilvukais smile.gif) tai uzsisakem tapyba ant puodeliu. gavosi ir linksma pramoga ir liko dovana nuotakai - arbatos puodeliu rinkinukas ir arbatinukas. O siaip gi yra visokiausiu panasiu pamokeliu. ir tapyba ant silko, ir dekupazas, ir mozaiku kurimas....

nesciosoms masazai daromi kai nescioji guli ant sono wink.gif
dar is galimu uzsiemimu - sagiu kurimas, auskaru ar apyrankiu darymas wink.gif
Atsakyti
Sveiki norejau paklausti gal kas zino kas Klaipedoje nuomoja mikroautobusiukus ar kazka pan reikia mergavakariui 8 panelem kokiom 2-3val. ir kuo pigiau blush2.gif gal kas zino ir galetu pagelbeti? tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal žinote gerą ir nebrangų fotografą profesionaliai fotosesijai mergvakariui Kaune?
O pvz kur būtų galima mergvakario metu eiti piešti ant porceliano?
Atsakyti
( Sveikos smile.gif
Matau. kad čia ne aš viena domiuosi transportu mergvakariams smile.gif as irgi tokią turiu problemą su juo. Kažkaip reikia nusigauti iki Trakų 6 panelėms ir grįšti... Turiu mintį tai daryti su taxi. Tai gal kuri gali patarti ar su taksistais galima asmeniškai tartis, ar jie vežtų ? o gal kas turi jų tada kokių asmen.nr.smile.gif )
Atsakyti
Mane irgi domina transportas, už mėnesio draugės mergvakaris, tema Jūreivės, aprangą turim, tik nežinom kur švęst doh.gif Norim į Palangą (iš Alytaus), bet neturim transporto. Gal ką patarsit? Gal kas šventėt Palangoj, pasidalint patirtim galit? smile.gif
Ir apie Druskininkus galvojam, arčiau, bet aš tik vandens parke buvus doh.gif
Norim triukšmingo mergvakario su striptizu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 14 birželio 2013 - 18:55
QUOTE(reburd @ 2013 06 14, 19:55)
Mane irgi domina transportas, už mėnesio draugės mergvakaris, tema Jūreivės, aprangą turim, tik nežinom kur švęst  doh.gif  Norim į Palangą (iš Alytaus), bet neturim transporto. Gal ką patarsit? Gal kas šventėt Palangoj, pasidalint patirtim galit?  smile.gif
Ir apie Druskininkus galvojam, arčiau, bet aš tik vandens parke buvus  doh.gif 
Norim triukšmingo mergvakario su striptizu  tongue.gif

Palangoje tai dažniausiai ant tilto mergvakariai/bernvakariai vyksta, o paskui į klubeli....dėl transporto tai gali būti nuo limuzino iki autobusiuko, priklauso nuo poreikių, žmonių skaičiaus ir jūsų skiriamos sumos tam...
Atsakyti
Sveikos,

Gal pasirodys kvailas klausimas, bet mergvakari turi suorganizuoti pati nuotaka ar jos drauges? Kazkaip teko tik vienam dalyvauti, tai nelabai pamenu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(namu-madam @ 2013 01 09, 10:32)
Sveikos merginos, sianankt perskaiciau visus Jusu pasakojimus (net 28 psl) ir nusprendziau parasyti  apie savo nuostabiausia mergvakari. Skaitydama supratau, kad daug kas pas mane buvo ne is interneto traukta, o originalu ir isjausta - tuo labai dziaugiuosi ir esu dekinga visam pulkui draugiu.

Taigi, sestadienio ryta, likus savaitei iki vestuviu, pasigirdo baisiausi trenksmai i duris, vyriski riksmai laiptineje, tikriausiai suzadetinio draugai net sparde i duris, kad greiciau ileistume, o mes apsimiegoje, kol supratom kas vyksta smile.gif besidauzancia sirdim isleidau busima vyra i nezinia smile.gif

Po trumpo pusvalanduko i svesius igriuvo ir mano pulkas - dailiu prancuzaitemis pasipuosiusiu mergaiciu. Visos astuonios su sukuosenom, perlu karoliais, skrybelaitemis, aukstakulniais bateliais, pirstinaitemis, kandukais cigaretems ir t.t. Ir, kas baisiausia, mane aprede visiskai neskoningai, su persisviecianciu apatinuku (toks senovinis pasijonis), tinkline skara vietoj palaidines, su didele plunksnu keke i plaukus ir sake - vaziuosim i Laisves aleja pinigu kaulyt is zmoniu. Kaip man buvo geda, kaip nejauku, net skundziausi, kad jos tokios grazios, o as pati baisiausia. Bijojau sutikti vyro giminaiciu mieste:) Bet galiausiai jos mane ikalbejo, o ikalbejusios pasake: ''Pirma testa islaikei'' ir iteike man grazia, balta, trumpa suknele, baltas pedkelnes, karolius ir mini veliumuka - gelyte. Tada susukavo, padaze ir jauciausi graziausia 4u.gif

Po to druges apipurske mane ''stebuklingu vandeniu'' ir pasake, kad keliaujame laiku i praeiti: veze mane is Kauno i Vilniu, kur praleidau studiju metus. Stotyje musu lauke masiniukas, kuris visu garsu grojo musu mergautine daina (Anouk - Girl Girl - rekomenduoju). Masiniukas tik surinko nesulius, o mes sedom i autobusiuka, kuris buvo ispuostas plakatais ir balionais. Visos keliones metu vyko daug daug zaidimu, testu, atkalbinejimu ir isbandymu ir staigmenu: nuvykome i bendrabuti, i universiteta, i studiju laiku kavine (ten gavau kalna dovanu ir palinkejimu), nuvaziavome ir i buvusi mano darba. Kadangi dirbau sporto klube, tai treniruokliu saleje mane ir prigavo: ten gavau daugiausia uzduociu, o klystant - buvo didinami svoriai ir greitis wink.gif Pirciu komplekse gavau ir i salta baseina ilipti ir i karsta pirti istume: neva gyvenime bus visko - ir silto ir salto, tad reikia nusiteikti. Viskas uzristom akim - tai tikrai siurpukai lakste, nes net itarti negalejau kas bus kita sekunde smile.gif

Po to ejome i Vokieciu gatve - ten pardavinejome mergaiciu iskeptus pyragelius, graziai ivyniotus i permatomus popierelius, taip pagavo azartas, visos lakstem ten komplimentus gaudydamos, as net i stulpa atsitrengiau atbula begdama smile.gif surinkome labai daug pinigu per labai trumpa laika - virs 200Lt. Geras laimikis smile.gif vakarelio pradziai biggrin.gif

Taip ''padirbejusios'' grizome i vienos drauges apartamentus, kur manes lauke susuktas filmukas nuo visu draugiu ir marskineliai su uzrasu: nepasiekiama smile.gif apsiforminome ir i kluba! Namuose parsiradom su sviesa ir su kebabais smile.gif

Nepamirsiu niekada sitos staigmenos, kuriai mano drauges ruosesi ilgus menesius, nes susirinko visos is skirtingu miestu ir netgi saliu. Neitiketina, ka gali draugyste!

Taip graudu pasidare paskaicius Jusu istorija!
Tokia kupina meiles, labai saunu kad turite tokias geras drauges, kurios paruose tokia saunia staigmena ir kurioms buvo ne visvien! smile.gif Nerealiai! Jega! thumbup.gif
Atsakyti
Mergvakarį organizuoja nuotakos draugės smile.gif Nuotakos rūpestis tik surašyti, susakyti ką nori matyti tą vakarą, o jau draugės visą mergvakarį ir suorganizuoja, nuotakai tai būna siurprizas smile.gif
Atsakyti
Del mergvakario organizavimo tai viskas priklauso nuo sutarimo smile.gif jeigu nera kam ar nera norinciu draugiu tada organiziuoja ir pacios nuotakos smile.gif
Atsakyti
Sveikutės damos. Turiu pora klausimų apie mergvakario organizavimą. Į kokią kainą jūs tilpot organizuodamos? Mergvakarių idėjos gražios, bet kai kurie sakyčiau brangoki. Mūsų darugių bus tik 4-5,tai sumetus viską gaunasi po nemažą sumą. Gal gali kas papasakoti kaip sekės pinigėlius skaičiuot? blush2.gif Kur kas kaip ir pigiau, kad ir tą šokėją pasamdyti brangokai kainuoja sakyčiau blush2.gif
Atsakyti
Idėja bernvkariui: Marškinėliai su šviečiančiomis lūpomis.
Daugiau šviečiančių marškinėlių ir idėjų:
https://www.facebook...473652106058633
Atsakyti