Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

QUOTE(baltojifeja @ 2013 01 29, 23:17)
mano mergvakaryje dalyvavo ne tik tos kurios buvo vestuvese, bet ir kitos drauges, grupiokes, su kuriomis gerai sutariau wink.gif jos norejo prisijungt. o merginu buryje linksmiau wink.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš pati tokios pat nuomonės 4u.gif ir esu pati dalyvavusi keliuose mergvakariuose, nors vestuvėse nedalyvavau (tik sveikinau), juk suprantu kad visų neįmanoma sukviest 4u.gif O mergvakaris man - tai šaunus pasibuvimas, pakvailiojimas mergaičių kompanijoj blush2.gif bet esu organizavus keletą mergvakarių...tai kai bandžiau kviest ir ne tik pamerges.. tai susilaukdavau ir oiiijjj kokių nepatenkintų.. kad bandau kviest jas.. nors jos vestuvių puotoj nebus doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2013 01 30, 21:47)
bet esu organizavus keletą mergvakarių...tai kai bandžiau kviest ir ne tik pamerges.. tai susilaukdavau ir oiiijjj kokių nepatenkintų.. kad bandau kviest jas.. nors jos vestuvių puotoj nebus doh.gif  unsure.gif

nepatenkintų atsiras visur ir visada irnesakyk.gif svarbiausia, kad ta, kuriai organizuojamas mergvakaris bus laiminga smile.gif juk tai šventė nuotakai, kai būtent ji renkasi, ką nori jame matyti - ar 5 drauges, ar 50; ar tik tas, kurios bus porose/vestuvėse, ar visas pažįstamas, drauges, kaimynes. lygiai taip pat, kaip ir neprivaloma kviest į savo mergvakarį tų merginų, kurios bus vestuvėse, jei jos nėra artimos nuotakai.

Kisulita, aš irgi manau, kad pirmiausia tiesiai šviesiai paprašyk brolio žmonos sąrašo merginų, kurias ji norėtų matyti savo mergvakaryje ir jau tada susisiekusi su visom galėsit pradėti planuoti ir dalintis idėjomis. taip ir lengviau, ir smagiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2013 01 30, 21:47)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  aš pati tokios pat nuomonės 4u.gif  ir esu pati dalyvavusi keliuose mergvakariuose, nors vestuvėse nedalyvavau (tik sveikinau), juk suprantu kad visų neįmanoma sukviest  4u.gif  O mergvakaris man - tai šaunus pasibuvimas, pakvailiojimas mergaičių kompanijoj blush2.gif  bet esu organizavus keletą mergvakarių...tai kai bandžiau kviest ir ne tik pamerges.. tai susilaukdavau ir oiiijjj kokių nepatenkintų.. kad bandau kviest jas.. nors jos vestuvių puotoj nebus doh.gif  unsure.gif

jei tu pamergiu 10, tai gal ir uztenka, nu bet jei 5, tai tikrai galima pasikviesti drauges, kurios nedalyvauja vestuvese.
man atrodo geriausia paklausti jaunosios ka ji nori matyti, nes svente cia juk jai, o pamerges jau vis tiek i ta sarasa ieina
Atsakyti
mano drauge dviese ivyksta i karibus tuoktis ir mes jai mergvakari vistiek organizuojam, nors vestuvese nei viena nedalyvausim. viena drauge net is vokietijos gryzta. jei drauge tikra, manau tikrai nuosirdziai nores ir organizuoti ir dalyvauti ir nesvarbu ar bus ji vestuvese ar ne.
sikart mergvakario tema - relax...body...soul. scenarijus - uzsakytas kotedziukas viesbutyje su spa ir masazais kelioms valandoms, jame dovanosime kvepianti muiliuka ir minksta ranksluosi, kad palepintu save, paskui vakariene restorane - jame dovanele dekoruotos desertines sakutes, saldzioms akimirkoms dviese, paskui mergaitiskas vakaras su zaidimais viesbutyje, jame iteiksime keliaraisti, o ryte pusryciai i lova ir namo. su jaunaja busime tik 5, todel mums jaukis mergaitiskas vakaras wink.gif
cia jau 4 mano organizuojamas mergvakaris, todel nebeatrodo viskas sudetinga wink.gif sakyciau kuo toliau, tuo labiau patinka ir ideju vis atsiranda
Atsakyti
Sveikos merginos,
Išteka mano sesutė. Jos draugės organizuoja mergvakarį ir manęs paprašė parašyti jai atkalbėjimo nuo santuokos laišką. Nesu dalyvavusi jokiame mergvakaryje ir nelabai įsivaizduoju, kaip tą laišką įdomiai sudėlioti. Pagelbėkit. Gal kuri yra tokį laišką rašiusi ar gavusi? O gal kažkiek tekstu pagelbėtumėt? Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Sveikos, gal kas pasiūlys kokią pramogą Klaipėdoje? Mergvakariui suorganizuoti turiu lygiai mėnesį. Be to, nuotaka nestuke.gif Jokių klubų, pošlybių mieste nenori. Užsiminė, kad užtektų ir paprasto pasisedėjimo. Visgi, mąstau apie fotosesiją. Gal kas galėtų parekomenduoti kokį nebrangiai imantį fotografą? Vis mąstau ir apie pasiplauliojimą jachta. Bet bėda, kad mūsų nuotaka labai saugo save, bijo peršalti ir pan. O tokiu metu, nors ir pavasaris, dar visko gali būti, tuo labiau vandenyje. Visgi, tiesiog pasėdėt namie irgi nenori.. Žodžiu, praveratų bet kokie patarimai dabar, nes niekada neteko dalyvauti jokiame mergvakaryje... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2013 03 10, 21:52)
Sveikos, gal kas pasiūlys kokią pramogą  Klaipėdoje? Mergvakariui suorganizuoti turiu lygiai mėnesį. Be to, nuotaka  nestuke.gif  Jokių klubų, pošlybių mieste nenori. Užsiminė, kad užtektų ir paprasto pasisedėjimo.  Visgi, mąstau apie fotosesiją. Gal kas galėtų parekomenduoti kokį nebrangiai imantį fotografą? Vis mąstau ir apie pasiplauliojimą jachta. Bet bėda, kad mūsų nuotaka labai saugo save, bijo peršalti ir pan. O tokiu metu, nors ir pavasaris, dar visko gali būti, tuo labiau vandenyje. Visgi, tiesiog pasėdėt namie irgi nenori.. Žodžiu, praveratų bet kokie patarimai dabar, nes niekada neteko dalyvauti jokiame mergvakaryje... smile.gif

mes draugei kvieteme ajurvedos meistre, ji atsinese sariu is kuriu nuotaka issirinko norima, juo buvo aprengta ispaise rankas ir veida kaip pas indes, labai daug pasakojo apie indu vestuviu paprocius, visoms labai patiko thumbup.gif bet visa tai vyko vilniuje smile.gif
Atsakyti
Gaila, neteko girdėt, kad kas Klaipėdoje tokius dalykus rengtų... Gal dar kas kokių minčių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2013 03 10, 23:52)
Sveikos, gal kas pasiūlys kokią pramogą  Klaipėdoje? Mergvakariui suorganizuoti turiu lygiai mėnesį. Be to, nuotaka  nestuke.gif  Jokių klubų, pošlybių mieste nenori. Užsiminė, kad užtektų ir paprasto pasisedėjimo.  Visgi, mąstau apie fotosesiją. Gal kas galėtų parekomenduoti kokį nebrangiai imantį fotografą? Vis mąstau ir apie pasiplauliojimą jachta. Bet bėda, kad mūsų nuotaka labai saugo save, bijo peršalti ir pan. O tokiu metu, nors ir pavasaris, dar visko gali būti, tuo labiau vandenyje. Visgi, tiesiog pasėdėt namie irgi nenori.. Žodžiu, praveratų bet kokie patarimai dabar, nes niekada neteko dalyvauti jokiame mergvakaryje... smile.gif

Jei reikia nebrangaus fotografo, ieskokite pradedancio. Jauni zmones kartais ideju turi daugiau ir nuotraukos buna neprastesnes negu rimtu fotografu, o kaina skiraisi kaip reikalas, kaikurie isvis fotografuoja nemokamai. Fotosesijai ir siaip parmogai galite nuvaryt prie Olando kepures, ten visada labai grazu ir zmoniu beveik nebuna.. O jeigu yra galimybe, vaziuokite i Nida, pasivaiksciosite, papietausite, keliones metu galima kokiu zaidimeliu sugalvoti, ir siaip ten ramu, siela tiesiog atsigauna smile.gif
Beje, jachtos ideja visai nebloga, juk visad galima buti jachtos viduje, ir nebus salta, tik aisku jau malonumas nebe tas smile.gif
O siaip, visokiu SPA tikiu yra ir Klaipedoje, gal nestukei patiktu.. O dar yra Sokolado Namai, buvo kazkoks tailandieciu restoranas (nezinau ar tebeveikia), yra muzieju(pvz Juru muziejus!!), galiausiai galima tiesiog vaikstineti po senamiesti ir ieskoti tu statuleliu (peliuko, kates ir t.t. - juk kiekviena ju kazkokia istorija turi).. Cia viskas priklauso nuo to, kokie jaunosios pomiegiai.
As isivaizduoju ramu mergvakari taip - kokia nors grozio procedura jaunajai (Spa, makiazas, manikiuras/pedikiuras, masazas), pasivaiksciojimas po Klaipeda su zaidimais (nebutinai jie poshli turi buti) + fotosesija, grizimas namo, o namie - pokalbiai, mergaitisku filmu perziura, blekas sushi ish sushi express biggrin.gif gal sokolado fondiu ar kazkas pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LiliLu @ 2013 03 10, 23:52)

del foto: http://vidunofoto.blogspot.com/ ar http://www.puart.lt/ makiaza rekomenduociau ameli studijoje pas katerina wink.gif siaip sokolado degustacija sokolado namuose labai faina. jei imanoma kas vairuoja super spa kretingoje - spa levanda - internete yra puslapis wink.gif tik reiktu kuo greiciau uzdsakyt, nes ten dideles eiles.
Atsakyti
Labai ačiū, apie šokolado degustaciją ir mąstau. Su vienu fotografu susisiekiau, bet kolkas jokio atsakymo.. Vis mąsčiau ir apie Spa. Bet neseniai išgirdau, kad nestuke.gif nelabai patartina visokios pirtys ir baseinai. Be to, mūsų nestuke.gif masažų nelabai.. Tai visiškai pasimečiau. Laikas bėga, o dar nieko konkretaus neturiu.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiliLu: 31 kovo 2013 - 19:05
QUOTE(LiliLu @ 2013 03 31, 21:05)
Labai ačiū, apie šokolado degustaciją ir mąstau. Su vienu fotografu susisiekiau, bet kolkas jokio atsakymo.. Vis mąsčiau ir apie Spa. Bet neseniai išgirdau, kad  nestuke.gif nelabai patartina visokios pirtys ir baseinai. Be to, mūsų  nestuke.gif masažų nelabai.. Tai visiškai pasimečiau. Laikas bėga, o dar nieko konkretaus neturiu.. doh.gif

yra specialiu masazu nesciajai wink.gif na nebent nepatinka, o as per draugfes mergvakari 7 men laukiausi, bet i jakuzi su malonumu ilindau ir baseine plaukiojau wink.gif
Atsakyti