Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

Vitule83 labai žaismingi ir faini mergvakariai. Tik man įdomu kas ten per idėja su tais sodais ir berniukais? galim plačiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2012 08 23, 06:54)
Vitule83 labai žaismingi ir faini mergvakariai. Tik man įdomu kas ten per idėja su tais sodais ir berniukais? galim plačiau  4u.gif

na mes buvome paeme mergvakariui kietu kareiviu pramoga, ten reikejo iki ju vaziuoti, tai yra iki kolektyviniu sodu, kur jie organizavo visa veiksma, su jaunosios pagrobimu ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitule83 @ 2012 08 23, 20:51)
na mes buvome paeme mergvakariui kietu kareiviu pramoga, ten reikejo iki ju vaziuoti, tai yra iki kolektyviniu sodu, kur jie organizavo visa veiksma, su jaunosios pagrobimu ir pan. smile.gif

a supratau dabar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2012 08 24, 10:37)
a supratau dabar  4u.gif

Na bet esme tame, kad laukia dar vienas mergvakaris, o jau mintys visai isbleso ka cia geresnio suorganizavus???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitule83 @ 2012 08 24, 18:02)
Na bet esme tame, kad laukia dar vienas mergvakaris, o jau mintys visai isbleso ka cia geresnio suorganizavus???? g.gif

O veiksmas Kaune? jai taip man patiko ši idėja"Norite nustebinti ir priblokšti jaunąją? Užsakykite jai pasivažinėjimą tikru motociklu - Harley-Davidson! Nepažįstamasis "pagrobia" jaunąją iš jos namų ar kitos vietos Kaune ir nuveža ten, kur ji net nesitiki - o ten jau laukia kitos mergvakario dalyvės..."
Ir
"Įvaizdžio transformacijos sesija

Stilistė-visažistė ir fotografas siūlo Jums įspūdingą pramogą, kurioje:
* Jums bus sukurtas originalus mergvakario įvaizdis ir parinkta apranga (Pvz.: ftv party, red carpet, sex and the city, jlo style, lady gaga style, olialia style, rock’n’roll, burlesque, old holywood, 1960s, 1980s, chic, street style, african, vintage, pin up girls ir t.t.).
* Visažistė padarys makiažą ir šukuoseną pagal pasirinktą stilių.
* Fotografas įamžins Jūsų įvaizdžio transformaciją 1 val. režisuotoje fotosesijoje pagal pasirinktą stilių.
* Įvaizdžio transformacija bus užfiksuota video kamera ir sukurtas trumpas video.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2012 08 24, 16:39)
O veiksmas Kaune? jai taip man patiko ši idėja"Norite nustebinti ir priblokšti jaunąją? Užsakykite jai pasivažinėjimą tikru motociklu - Harley-Davidson! Nepažįstamasis "pagrobia" jaunąją iš jos namų ar kitos vietos Kaune ir nuveža ten, kur ji net nesitiki - o ten jau laukia kitos mergvakario dalyvės..."
Ir
"Įvaizdžio transformacijos sesija

Stilistė-visažistė ir fotografas siūlo Jums įspūdingą pramogą, kurioje:
* Jums bus sukurtas originalus mergvakario įvaizdis ir parinkta apranga (Pvz.: ftv party, red carpet, sex and the city, jlo style, lady gaga style, olialia style, rock’n’roll, burlesque, old holywood, 1960s, 1980s, chic, street style, african, vintage, pin up girls ir t.t.).
* Visažistė padarys makiažą ir šukuoseną pagal pasirinktą stilių.
* Fotografas įamžins Jūsų įvaizdžio transformaciją 1 val. režisuotoje fotosesijoje pagal pasirinktą stilių.
* Įvaizdžio transformacija bus užfiksuota video kamera ir sukurtas trumpas video.

4u.gif

Na esme tame, kad foto sesijos kaip ir nesinoretu nes neperseniausiai turejome mergvakari su sia ideja, o motociklo ideja tai nereali, bet dar kazka noretusi, esme tame kad veiksmas vyks Kaune ir mergvakaris be nakvynes, tai reikia ieskoti programu, pirtys su baseinais irgi atkrenta, jachtos taip pat nes viska dareme praeituose mergvakariuose dar atkrenta ir pilvo sokio pamokeles, na ir kaip ir nieko nesugalvoju blink.gif Gal Jus kokiu nors ideju pametesite man ax.gif
Atsakyti
http://www.mergvakar...fo/pramogos.php
čia yra visokių variantų, bet kad jūs jau daug ką darę. O vienuolėm nenorit būti?
Atsakyti
QUOTE(vaida L @ 2012 08 25, 16:30)
http://www.mergvakar...fo/pramogos.php
čia yra visokių variantų, bet kad jūs jau daug ką darę. O vienuolėm nenorit būti?

Jo zinau sita puslapi, na kuo apsirengti tai cia problemu nera kazka vistiek sumastysim, bet kokiu pramogu paimti, tai cia didziausias klausimas biggrin.gif . Aciu, Vaida uzz pagalba smile.gif
Atsakyti
noriu Jusu merginos patarimo
po pusantos savaites isteka mano drauge kuri gyvena ne lietuvoje
kadangi ji grizta tik si ketvirtadieni , mergvakariu lieka vienintelis savaitgalis
deja jo niekas neorganiziuoja, niekas nenori apsimti verysad.gif
visos pateikia rimtu priezasciu
pirsliene (jaunosios broliene) manes paklause kada bus mergvakaris o kai atsakiau kad niekas neiko nedaro
ji uzsipuole mane na zinoma ir visas drauges bendrai kad tai musu PAREIGA ir mes PRIVALOME surengti svente
as tikrai del rimtu asmeniniu problemu negaliu apsiimti sio darbo net nezinau ar galeciau jame dalyvauti verysad.gif
mane labai slegia pirslienes zodziai , negali ramiai nei dirbti nei miegoti doh.gif
merginos nejau ji teisi ir mes PRIVALOME kaz ka organiziuoti verysad.gif
mano pacios vestuves buvo birzelio men bet man niekas mergvakario neorganizavo tiesiog paskutini savaitgtaly su seserimi dareme papuosimus sventei ,gurksnojome vyna ir tiek ........
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 09 11, 15:24)
kadangi ji grizta tik si ketvirtadieni , mergvakariu lieka vienintelis savaitgalis
deja jo niekas neorganiziuoja, niekas nenori apsimti  verysad.gif

Mums irgi taip buvo. Draugės mergvakaris turėjo vykti Vilniuje, o dauguma dalyvių - Kaunietės. Sunku kažką sumąstyti kai esi toli... bet laiko nebuvo, teko suktis... doh.gif

Nu ką, galvoju, reikia kažką daryt. Apart interneto idėjų nerasta doh.gif doh.gif Benaršydama aptikau vieną fotostudiją, kuri siūlė mergvakario fotosesiją. Paskaičiau, pasvarsčiau ir nusprendžiau užsakyti ją mergvakariui smile.gif
Iš pradžių pasirodė per pigu - 300lt !!! Galima būti ten iki 3-jų valandų (tiek mes ir išbuvome). BET PLIUS - dar ten yra stilistė, kuri padažo nuotaką, sutvarko plaukučius!!! Mums tokia pigi atrakcija labai tiko ir patiko thumbup.gif Juo labiau, kad už tokią mažą sumą gavome maksimaliai kokybišką paslaugą thumbup.gif
Ir gėrėm mes ten, ir valgėm, ir žaidėm, ir fotografavomės!!! Žodžiu viskas vietoj biggrin.gif Aplinka buvo neįpareigojanti, tad labai linksmai praleidom laiką, nuotaka buvo sužavėta savo makiažu ir visa išvaizda, vis staipėsi prieš objektyvą. Po to visos judėjom į klubą blush2.gif Gavosi nebrangu, bet linksma, o ir galvoti per daug nereikėjo blush2.gif
Pagalvojau, kad tokia fotosesija labai tiktų ir nėštukėms, kai per daug judėti negalima ax.gif

Jeigu kam prireiks šitos fotostudijos mergvakario fotosesijai - MERGVAKARIO FOTOSESIJA
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2012 09 11, 15:24)
deja jo niekas neorganiziuoja, niekas nenori apsimti  verysad.gif
visos pateikia rimtu priezasciu
pirsliene (jaunosios broliene) manes paklause kada bus mergvakaris o kai atsakiau kad niekas neiko nedaro
ji uzsipuole mane na zinoma ir visas drauges bendrai kad tai musu PAREIGA ir mes PRIVALOME surengti svente
as tikrai del rimtu asmeniniu problemu negaliu apsiimti sio darbo net nezinau ar galeciau jame dalyvauti  verysad.gif
mane labai slegia pirslienes zodziai , negali ramiai nei dirbti nei miegoti  doh.gif
merginos nejau ji teisi ir mes PRIVALOME kaz ka organiziuoti verysad.gif
mano pacios vestuves buvo birzelio men bet man niekas mergvakario neorganizavo tiesiog paskutini savaitgtaly su seserimi dareme papuosimus sventei ,gurksnojome vyna ir tiek ........

Radot del ko pergyventi bigsmile.gif jus ka isipareigojusi?
Neturejau as jokio mergvakario, ir niekam galvos neskaudejo smile.gif
Aisku superiniai cia variantai, pavydziu tom nuotakom, bet jei nesigauna.... kad tik vestuvese linksma butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musik @ 2012 09 11, 15:36)
Radot del ko pergyventi  bigsmile.gif  jus ka isipareigojusi?
Neturejau as jokio mergvakario, ir niekam galvos neskaudejo  smile.gif
Aisku superiniai cia variantai, pavydziu tom nuotakom, bet jei nesigauna.... kad tik vestuvese linksma butu  4u.gif

aciu Jums merginos tikrai nuraminote smile.gif
na as irgi manau, kad cia tikrai nebeda, bet labai nenoriu nuvilti drauges verysad.gif
Atsakyti