sveikos
organizuojame mergvakarį draugei
musu buryje as istekejusi laukiuosi jauciuosi ne visad super, kita istekejusi, trecia po 2 men tekes ir dvi paneles, visos pasimetusios man tai isvis ner nei jegu nei minciu, kitom irgi panasu
nesinori kazko triuksmingo be to nuotaka pas mus rami tyli nieko pompastisko nenori kazka paprasto noretu, net nezinom nuo ko pradet
ka galima tokio paprastucio suorganizuot? musu jaunieji draugauja 6 metus it kartu gyvena jau kokie 2 metai
beje nera jokiu pamergiu tik 1 liudytoja bus, vestuves netradicines, be nuometo, puosnios nuotakos sukneles, tevu palaiminimo, su bendru isvaziavimo is namu 2se
QUOTE(olinka @ 2012 07 02, 12:40)
O gal tiesiog paprastas mergaitiškas vakaras?... su paplepėjimais, geru filmu, daaaaug ledų?... Argi būtina daryt kažką toooookio... Pasiruoškit kažkokių smulkmenyčių iš bendro laiko su nuotaka, prisiminimų, kažkokią bendrą dovanėlę nuo Jūsų visų.. nusipirkit, parsisiųskit ar pasiskolinkit kokį gerą filmą, ir tiesiog taip pavakarokit. Pagal jūsų padėtį, ir kiek nuotaką apibūdinot, manau, tai yra racionaliausias sprendimas.
QUOTE(olinka @ 2012 07 02, 11:40)
sveikos
musu buryje as istekejusi laukiuosi jauciuosi ne visad super, kita istekejusi, trecia po 2 men tekes ir dvi paneles, visos pasimetusios man tai isvis ner nei jegu nei minciu, kitom irgi panasu
nesinori kazko triuksmingo be to nuotaka pas mus rami tyli nieko pompastisko nenori kazka paprasto noretu, net nezinom nuo ko pradet
ka galima tokio paprastucio suorganizuot? musu jaunieji draugauja 6 metus it kartu gyvena jau kokie 2 metai
beje nera jokiu pamergiu tik 1 liudytoja bus, vestuves netradicines, be nuometo, puosnios nuotakos sukneles, tevu palaiminimo, su bendru isvaziavimo is namu 2se
mes pernai buvom labai panasioj situacijoj, tai uzsisakem tapyma ant puodeliu. labai smagiai, jaukiai pasisedejom studijoj, turejom uzkandeliu, buvo ir vaikuciu maziuku, ir besilaukianciu. Visos piesiem nuotakai serviza, lauke paskaitem priesaika, paleidom i dangu 3 balionus, simbolizuojancius jaunosios praeiti, dabarti ir ateiti. Kol jaunoji leido balionus, visos laikem uzdegusios saltas ugneles. buvo gan ramus ir smagus mergvakaris
QUOTE(aridax @ 2012 07 02, 12:54)
O gal tiesiog paprastas mergaitiškas vakaras?... su paplepėjimais, geru filmu, daaaaug ledų?... Argi būtina daryt kažką toooookio... Pasiruoškit kažkokių smulkmenyčių iš bendro laiko su nuotaka, prisiminimų, kažkokią bendrą dovanėlę nuo Jūsų visų.. nusipirkit, parsisiųskit ar pasiskolinkit kokį gerą filmą, ir tiesiog taip pavakarokit. Pagal jūsų padėtį, ir kiek nuotaką apibūdinot, manau, tai yra racionaliausias sprendimas.
kažką paprasto ir mielo pasidarykit, ar tiesiog namie jaukų vakarą, ar kur gamtoj, sodyboj kokioj...
QUOTE(olinka @ 2012 07 02, 13:40)
sveikos
mes draugei dareme tema - pusryciai pas tifani. juodos suknutes, subtilus perliniai papuosalai - 3 valandas leidome spa centre, jakuzi pagulejom, uzsidejom veidui kaukes ir mergaitiskai pazaidem, paplepejom, kas norejo i pirtele nuejo. paskui jaunaja nuvedem makiaza padaryt, o likusios ejome ruosti uzkandziu staliuka kiemelyje su kavute, keksiukais, sampanu. tame kiemelyje padareme ir mergaitiska fotosesija. paskui mergaitiski paplepesiai ir dovanu teikimas - buvau padariusi pagalvele ziedams, iteikeme keliaraisti ir rinkinuka saves lepinimui. aisku ir zaideme ivairius zaidimukus. as siaip ir laukiausi, bet jegu uzteko visai dienai. svarbiausia norejosi puikaus mergvakario draugei, kuris buvo jaukus ir puikiai pavyko.
QUOTE(olinka @ 2012 07 02, 12:40)
sveikos
organizuojame mergvakarį draugei ...
organizuojame mergvakarį draugei ...
Mano nuomone, kiekviena suvokiame tiek vestuves, tiek mergvakarius skirtingai. Jeigu suknelė nepuošni (nepūsta? be blizgučių? be karūnos? be keliaraiščio? be rūtų vainikėlio?), nedaromos išlydėtuvės iš namų (o jos daromos vis rečiau šiais laikais), nebus limuzino ar kitų banalybių, nemanau kad reiškia, jog vestuvės bus paprastos Svarbiausia, kad jauniesiems jos būtų O svečiai visada turės savo nuomonę
Tas pats ir su mergvakariu - nemanau, kad nuo to, ar tarp jame dalyvaujančiųjų yra ištekėjusių, besilaukiančių, ar žadančių tekėti, ar jaunieji kartu 6 metus, ar 2 mėnesius, priklauso mergvakario nuotaika ir kiti dalykai
QUOTE(olinka @ 2012 07 02, 15:57)
koki filma patartumet?
Filmą šiai progai įsivaizduočiau kokį prasmingą, apie meilę, ir su laiminga pabaiga.. jeigu prisiminsiu pavadinimų, parašysiu būtinai... Aišku geriausia būtų, kad bent jau nuotaka ar dauguma būtų nemačiusios, arba mačiusios, bet labai seniai ir mielai atgaivintumėt prisiminimus...
Dabar pagalvojau apię klasiką "Graži moteris"... Dar man visai patikę "Australija", "Vanduo drambliams".. "P.S. Myliu Tave" - pabaiga gal ir ne visai laiminga, bet.. ir nebloga
Gal kas dar kažką žino?.. reikėtų gal ir forume, kur pomėgių temos, paklausinėt, mergaitės gal patartų kažką daugiau...
QUOTE(olinka @ 2012 07 02, 16:57)
zaidimukas - kaip jaunoji pazysta drauges: kiekvienai isdalinama po lapeli ir jaunoji uzduoda klausima, pvz: koki skaiciu vaiku norite tureti, visos uzraso, imeta i dezute ir jaunoji traukia kiekviena lapeli ir turi atspeti kurios cia atsakymas.
nupiesti savo svajoniu vyra uzristomis akimis.
galima nezinant jaunajai, jaunajam duoti klausimyna uzpildyti, o paskui tikrinti kaip jaunieji vienas kita pazysta, uz kiekviena teisinga atsakyma duodant kokia minimalia dovanele.
o is filmu mano manymu labiausiai tiktu neipareigojanti romatine komedija - pvz: sunokusios pamerges.
galite paruosti ir pacios mini pristatyma apie jaunosios gyvenima - kaip ji sutiko savo svajoniu vyra ar panasiai. su jaunojo pagalba gaukite nuotrauku, parasykite istorija ir ja iliustruokite nuotraukomis - tai labai silta ir grazu
QUOTE(baltojifeja @ 2012 07 02, 16:36)
*zaidimukas - kaip jaunoji pazysta drauges: kiekvienai isdalinama po lapeli ir jaunoji
galima nezinant jaunajai, jaunajam duoti klausimyna uzpildyti, o paskui tikrinti kaip jaunieji vienas kita pazysta, uz kiekviena teisinga atsakyma duodant kokia minimalia dovanele.
**o is filmu mano manymu labiausiai tiktu neipareigojanti romatine komedija - pvz: sunokusios pamerges.
galite paruosti ir pacios mini pristatyma apie jaunosios gyvenima - kaip ji sutiko savo svajoniu vyra ar panasiai. su jaunojo pagalba gaukite nuotrauku, parasykite istorija ir ja iliustruokite nuotraukomis - tai labai silta ir grazu
**o is filmu mano manymu labiausiai tiktu neipareigojanti romatine komedija - pvz: sunokusios pamerges.
* Viename mergvakaryje mes irgi uždavinėjom jaunajai klausimus, į kuriuos prieš tai buvo atsakęs jos būsimasis. Už kiekvieną neteisingą atsakymą jaunoji turėdavo įsidėti po gabalą kramtomosios (huba-buba) gumos.. iki klausimų pabaigos ji vos begalėjo prašnekėti..
** puikios idėjos
Man teko skusti bulves su darbinem vyriskom pirstinem ir didziuliu peiliu, uzristom akim piesti savo busimaji, uzmauti prezervatyva ant agurko, ir nebepamenu...