Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

QUOTE(Fortun@ @ 2012 04 17, 23:02)
Kazkuri rasete, kad svarbiausia mergvakaryje kuo daugiau uzduociu. Mano mergvakaris buvo pries kelias dienas, tad galiu pasakyti, kad uzduotys isties padaro sia svente isskirtine, labai pagyvina vakara, palieka daug geru prisiminimu, bet nereikia, kad ju butu milijonas! Jos turi buti isimintinos, idomios, smagios. Cia labai svarbu kokyke, o ne kiekybe. Tad merginos kurios organizuojate nepadauginkit.  smile.gif  Dar butinai siulau pasidometi ko busima nuotaka tikrai nenori. Nes visos mes labai skirtingos. Esu maciusi tokiu mergvakariu nuotrauku, kad jei man taip padarytu - verkciau kamputyje...  unsure.gif Prisiminkit gal jusu mergvakario kaltininke turi koki paauglystes laiku primirsta hobi, ar kokia svajonele, kuria jus galit ispildyti... Ech, kaip mielai pakartociau savo mergvakari... Graziu svenciu visoms planuojancioms!  4u.gif

kaip smagu.. siandien tavo vestuviu isvakares.. sveikinu smile.gif
p.s. gera ora zada smile.gif))
Atsakyti
Gal zinot kaune striptizo sokejo numeriuka kas? Jei taip laaabai prasyciau i az brukstelt, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fortun@ @ 2012 04 17, 23:02)
Kazkuri rasete, kad svarbiausia mergvakaryje kuo daugiau uzduociu. Mano mergvakaris buvo pries kelias dienas, tad galiu pasakyti, kad uzduotys isties padaro sia svente isskirtine, labai pagyvina vakara, palieka daug geru prisiminimu, bet nereikia, kad ju butu milijonas! Jos turi buti isimintinos, idomios, smagios. Cia labai svarbu kokyke, o ne kiekybe. Tad merginos kurios organizuojate nepadauginkit.  smile.gif  Dar butinai siulau pasidometi ko busima nuotaka tikrai nenori. Nes visos mes labai skirtingos. Esu maciusi tokiu mergvakariu nuotrauku, kad jei man taip padarytu - verkciau kamputyje...  unsure.gif Prisiminkit gal jusu mergvakario kaltininke turi koki paauglystes laiku primirsta hobi, ar kokia svajonele, kuria jus galit ispildyti... Ech, kaip mielai pakartociau savo mergvakari... Graziu svenciu visoms planuojancioms!  4u.gif

papasakok kokios uzduotys buvo ir kas labiausiai isimine smile.gif
Atsakyti
Jeigu ramesnes nuotakos, tai buvo labai smagus keli mergvakariai. Vieno tema buvo sokoladas, tai uzsakeme masaza su sokoladu, tada sokoladiniu saldainiu ir pan. gamyba Kauno sokoladineje smile.gif Tada leido su norais helio balionus i ora, o vakare leidome namie.
Kita smagi tema buvo su mergaitemis, sodyboje. tema buvo raganos, tai tiesiog visokie senoviniai tradiciniai paprociai, burimai ir pan.
Mano pacios mergvakaryje visoje programoje taro fotosesiju, klubu, uzduociu ir pan. buvo ir tradicinis mergvakaris Rumsiskese. Tokia buvo rimtoji mergvakario dalis, labai silta ir miela.
Atsakyti
o kokias butent uzduotis rengete/atlikinejote per mergvakari? smile.gif
gal konkreciai galetume papasakoti smile.gif)
pritrukai ideju blush2.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif Greitai atkeliauja mano sesės vestuvės. Ji su vyru planuoja įtvirtinti santuoką tik santuokų rūmuose, bet ne bažnyčioje. Po vestuvių bus kukli vakarienė. Nėra jokių pamergių ar pabernių.

Ar tokiu atveju rengiamas mergvakaris? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(windmessage @ 2012 06 17, 10:14)
Sveikos.  4u.gif Greitai atkeliauja mano sesės vestuvės. Ji su vyru planuoja įtvirtinti santuoką tik santuokų rūmuose, bet ne bažnyčioje. Po vestuvių bus kukli vakarienė. Nėra jokių pamergių ar pabernių.

Čia pačių reikalas. Nori jaunieji - tai ir darykit, o jei nenori, tai ar bažnyčioj tuoksis, ar dvare balių darys - nėra skirtumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(windmessage @ 2012 06 17, 10:14)
taip pat pritarsiu, kad mergvakaris yra pasirinkimo reikalas. Juk mergvakaris tai yra jaunosios atsisveikinimas su mergyste ir islydejimas i santuokini gyvenima, o gal net ir paskutinis apsisprendimo/atkalbejimo vakaras. Todel visai nesvarbu kaip yra tuokiamasi, svarbus pats faktas.
Atsakyti
As irgi manau kad mergvakaris turetu buti nepriklausomai nuo to, kokios yra vestuves smile.gif tik mergvakaris mergvakariui nelygus, gali uztekti ir tiesiog smagaus mergaiciu pavakarojimo prie vyno taures smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,

Gal kuri turit pavyzdi sertifikato, kad leidimas duotas teketi merginai ax.gif Jeigu turit, al galite i a.z. persiusti, buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Gal kam teko organizuoti mergvakarį Druskininkuose? Kur būtų smagu apsilankyti? Ir gal kokį footgrafą galit parekomenduoti? smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kam per mergvakari teko daryti tokias juostas
user posted image
(nuotrauka is viesos interneto erdves)
Gal kuri kazkur tokias dare, ar pirko, bet kokia informacija apie jas man labai praverstu, o taip pat gal kuri nors turi issisaugojusi kompiuteryje priesaikos koki pavyzdeli ir galetu atsiusti?
ir gal kuri pazista fotografa-megeja, kuris nebrangiai pafotkintu musu svente liepos vidyryje Vilniuje.
info siuskite arba cia az arba i pasta kaprizingoji@yahoo.com, busiu labai labai labai dekinga, nes mergvakari ruosti tenka pirma karta smile.gif
Atsakyti