Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

Smagu matyti tokias nuotraukas. Originalios ir šaunios merginos 4u.gif Man labai patiktų to filmo tematika. Dievinu tuos laikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2012 02 21, 21:38)
Smagu matyti tokias nuotraukas. Originalios ir šaunios merginos  4u.gif Man labai patiktų to filmo tematika. Dievinu tuos laikus biggrin.gif

buvo tikrai smagus ir isskirtiniai mergvakariai thumbup.gif wub.gif tereikia nepatingeti pasukti galveles organizuojant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaicyy @ 2012 02 21, 15:17)
labutis, mergaites  4u.gif
vasara turejau du mergvakarius, vienas buvo mano sesers, kitas musu drauges, tad galiu siek tiek pasidalinti patirtimi  blush2.gif
photos/0/737470/9921536/0000777947766_582504_4419252_n-vi.jpg[/img]

thumbup.gif nerealai patiko filmo tematika thumbup.gif
Atsakyti
Mano mergvakaris buvo pries 2 metus, bet labai fainas, be jokiu issidirbinejimu, slaistymosi gatvemis ir pan. Zodziu, is viso buvom 4 paneles, nors turejo buti gerokai daugiau...paskutine min kaip pasakojo atsisake dalyvauti, bet ne taip ir svarbu kiekyje, o kokybeje smile.gif Tai va, diena gavau zinute, kad vakarui pasiimciau pirstines ir kelnes, nu galvoju, kur cia mane ves dabar...Sutartu laiku atvyko paneles pas mane, issikviete i lauka, uzriso akis, uzdejo nuometa ir pradejom sukti ratus po miesta, kol nusigavom iki sventes vietos. Butas buvo ispuostas, uzkandziai ant stalo sudeti, sampanas ir pan. Pazaidem keleta zaidimu, paplepejom. Po to apsirengem ir isejom i lauka, o ten musu lauke motociklininkai su britvom thumbup.gif Taip visos nulekem iki juros, cia skaiciau priesaika, atsigerem dar sampano, nusifotografavom su musu "soferiais" ir atgal namuciu. Cia dar keletas dovaneliu, tortas ir patraukem i kluba, tiesa sakant, kelis klubus biggrin.gif O kita ryta i darbuka... thumb_yello.gif Man labai patiko, aciu mergaitems! :*
Atsakyti
mergaites, parasykite, kur galima butu pigiausiai uzsisakyti torta mergvakariui- Kauno arba Vilniaus miestuose??? tuos brangiuosius "taskus" radau, bet gal kazkur pigiau yra...?
dar tinka Raseiniuose, bet ten itariu nieko ner sad.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 03 12, 16:49)
mergaites, parasykite, kur galima butu pigiausiai uzsisakyti torta mergvakariui- Kauno arba Vilniaus miestuose??? tuos brangiuosius "taskus" radau, bet gal kazkur pigiau yra...?
dar tinka Raseiniuose, bet ten itariu nieko ner sad.gif

facebooke pasiziurek buna panu kurios namuose gamina tortus. pas jas pigiau ir kuri moka padarys jums ta "daikta" ant torto biggrin.gif facebooke suvesk kazka panasaus i tortai, naminiai tortai, tortai vilniuje, tortai kaune ar kazka panasaus ir turetu kazka ismesti. as tik zinau pora panu kurios utenoj tortus gamina ir svencioneliuos jas irgi radau per facebooke
Atsakyti
Teko dalyvauti šiek tiek kitokiame mergvakaryje. Būsima nuotaka nenorėjo jokių kvailionių, šlaistymosi gatvėmis. Norėjo kažko šiaip nekasdieniško ir įdomesnio. Tai susiorganizavome labai fainą vakarą - tokį ale senoviško tipo, su duonos kepimo ceremonija senoviškame kambaryje, iš vilnos mokėmes velti - prisidarėm papuošalų. Ttikrai įdomu. Po to, pasiimem pirtele ir toliau sau šventėm.
Tai čia vienas įdomesnių mergvakarių man buvo, toks įsimintinas, netradicinis ir sakyčiau turiningas:) Ir fainai, kad pati sodybos šeimininkė visą programą pravedė, viską suorganizavo, mums beliko dalyvauti. Nežinau ar dabar ten kažką panašaus organizuoja ir daro, bet galit pasidomėti sodybahttp://www.dalgedusodyba.lt/

Atsakyti
Jei kas norit, galiu suorganizuot mergvakarį už jus bigsmile.gif Turiu nemažai patirties, nes jau daug teko jų organizuot, idėjų taipogi pilna. Norisi realizuot, o draugės ištekintos hihihi.gif Mielai pagelbėsiu kitoms 4u.gif Rašykite až arba lina.manke@gmail.com Manau, kad sutarsime mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RytineSaule: 20 kovo 2012 - 10:05
Sveikos, gal kartais žinot kas mėgėją ar pradedantį fotografą (-ę) Vilniuje g.gif? Ieškom mergvakariui wub.gif Pasiūlymus siųskit į až drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirmeliuke28: 10 balandžio 2012 - 13:37
Kazkuri rasete, kad svarbiausia mergvakaryje kuo daugiau uzduociu. Mano mergvakaris buvo pries kelias dienas, tad galiu pasakyti, kad uzduotys isties padaro sia svente isskirtine, labai pagyvina vakara, palieka daug geru prisiminimu, bet nereikia, kad ju butu milijonas! Jos turi buti isimintinos, idomios, smagios. Cia labai svarbu kokyke, o ne kiekybe. Tad merginos kurios organizuojate nepadauginkit. smile.gif Dar butinai siulau pasidometi ko busima nuotaka tikrai nenori. Nes visos mes labai skirtingos. Esu maciusi tokiu mergvakariu nuotrauku, kad jei man taip padarytu - verkciau kamputyje... unsure.gif Prisiminkit gal jusu mergvakario kaltininke turi koki paauglystes laiku primirsta hobi, ar kokia svajonele, kuria jus galit ispildyti... Ech, kaip mielai pakartociau savo mergvakari... Graziu svenciu visoms planuojancioms! 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, prašau visų pagalbos, gal padėsit sugalvoti užrašą ant mergvakario kaltininkės maikutės blush2.gif . Norim dėti tokį ligotipą: http://www.google.lt...29,r:1,s:0,i:65, nes mergvakario tema - trispalvė, bet norim pakeisti užrašą į "Varau už ...." , va čia ir sustoju, nes nesugalvoju kaip pakeisti, gal atsiras išradingesnių už mane drinks_cheers.gif Būčiau dėkinga thumbup.gif
Atsakyti
"Varau už šeimą"

QUOTE(kirmeliuke28 @ 2012 04 19, 09:06)
Mergaitės, prašau visų pagalbos, gal padėsit sugalvoti užrašą ant mergvakario kaltininkės maikutės blush2.gif . Norim dėti tokį ligotipą: http://www.google.lt...29,r:1,s:0,i:65, nes mergvakario tema - trispalvė, bet norim pakeisti užrašą į "Varau už ...." , va čia ir sustoju, nes nesugalvoju kaip pakeisti, gal atsiras išradingesnių už mane drinks_cheers.gif Būčiau dėkinga thumbup.gif

Atsakyti