Oj, man merginos tai nerealų mergvakarį suorganizavo! Retai kuriai taip pasiseka
Buvo suplanuota viskas minutė į minutę. Slapukės viską slėpė, iki pat nakties buvo vien staigmenos
Pirmiausia į namus atvažiavo nepažįstami vaikinai, įteikė laišką su draugių nurodymais ir išsitempė iš namų net neužsiminę, kur veža

Visaip bandė atkalbinėti, kad persigalvočiau

Nuvežė į Panoramą, kur jau laukė draugės, ten visos pasivažinėjome kartingais. Draugė pasakė, kad tik nieko nesitikėčiau, nes atseit merginos visai "nepasirašė" jos idėjoms, taigi bus įprastas vakaras su draugių būriu. Aš ir apsidžiaugiau, atsipalaidavau, nes šiaip biškiuką ir nerimas kankino...
Buvau prašiusi merginų, kad tik nebūtų jokių nesąmonių, kai reikia pardavinėti praeiviams visokius prezervatyvus ir t.t.
Paskui nuvažiavom pas vieną draugę į namus, ten mane aprengė tokia sexy suknele trumpute balta, uždėjo baltas ilgas kojines, nuometą - žodžiu visus atributus. Tai kol jos ruošė stalą su vaišėm, aš rengiausi

Tada jos visos irgi persirengė vienodai, su juodom skrybėlaitėm, sijonėliais ir tik skirtingų spalvų kojinėm ir kaspinėliai ant kaklo. Vaizdas buvo nerealus, kai jos visos įbėgo į kambarį su didžiuliu glėbiu balionų

Tei vat, gavau visokiausių dovanėlių

Sulaukėm aišku ir šokančio vaikino

Nors buvau prisakiusi, kad tik nebandytų pasamdyti, nes man tokie dalykai nepatinka, ir buvo prižadėję, kad tikrai nebus! Užtai koks šokas buvo, kai jis iššoko iš kito kambario

Oj kaip juokėsi visos pamatę mano išverstas akis
Išlydėjus vyruką draugės liepė kuo skubiau rengtis, nes jau taksi atvažiavo. Aišku turėjau eiti su visais savo baltais apdarais

Taksi pasirodė toks "pagerintas" - laukė limuzinas

Nutempė mane jos prie santuokų rūmų, davė skaityti priesaikas (nors nekaip tai sekėsi daryti, nes buvo labai tamsu

). Apvažiavom ir visą miestą, galiausiai vakaras baigėsi klube. Labai visiems patiko mūsų kompanija, sulaukėm nemažai komplimentų, nes mūsų buvo virš 10 merginų, ir visos buvo vienodai apsirengę.
Labai sunku viską nupasakoti, įspudžiai buvo nerealūs, daug smulkmenų liko ir nutylėta

Užtai bus ką prisiminti visą gyvenimą