Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

QUOTE(ptashka @ 2011 05 02, 15:21)
Na ir kas? As irgi save pagal charakteri prie tokiu priskirciau. Bet striptizo per mergvakari kategoriskai nenoreciau anei jokia forma. Ir koks cia davatkiskumas ar drovumas? Man asmeniskai mergvakaris siejasi su linksmu pabuvimu kartu su draugemis, o ne issidirbinejimais.

drinks_cheers.gif Visiškai pritariu, kiek žinau mano draugės man irgi organizuoja mergvakarį, tai iš karto pasakiau, kad nedarytų su manim to, ko pačios nenorėtų, kad su jom būtų daroma ir esu tikra, kad taip ir bus 4u.gif
Manau tikros draugės tikrai turėtų atsižvelgti į jaunosios norus ir pageidavimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasidalint kontaktais kur galima butu uzsisakyti torciuka falo formos? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niam:) @ 2011 05 11, 15:58)
Gal kas galit pasidalint  kontaktais kur galima butu uzsisakyti torciuka falo formos? Aciu smile.gif

o kuriam mieste reikia?
Atsakyti
QUOTE(niam:) @ 2011 05 11, 14:58)
Gal kas galit pasidalint  kontaktais kur galima butu uzsisakyti torciuka falo formos? Aciu smile.gif

nueini i Gulbinienes imone arba i Alkava ir uzsisakai ten visokiu visokiauiu yra formu.
Atsakyti
QUOTE(niam:) @ 2011 05 11, 14:58)

Kaune Bijola, Alkava, sienamiesty prie požeminės perėjos kepykla. Yra pas juos net katalogai su pavyzdėliais.
Papildyta:
Daug naudingos informacijos esu surinkusi apie mergvakarius savo bloge ir ten draugiškai dalinuos su visomis. Jei reikia kažkokių maketų - rašykite. Dar turiu išsisaugojusi viską wink.gif
http://rytinesaule.b...ema/mergvakaris
Atsakyti
Man reiketu Vilniuje smile.gif Aciu paneles mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites pasidalinkite informacija apie mergvakariu scenarijus, nes as organizuoju uz dvieju savaiciu savo sesei, tai esu tokia pasimetusi nezinau net ko grieptis, noriu padaryti tikrai ispudinga svente. Aciu visoms uz informacija
Atsakyti
QUOTE(Sandro @ 2011 05 13, 15:31)
Mergaites pasidalinkite informacija apie mergvakariu scenarijus, nes as organizuoju uz dvieju savaiciu savo sesei, tai esu tokia pasimetusi nezinau net ko grieptis, noriu padaryti tikrai ispudinga svente. Aciu visoms uz informacija

cia matai tas ispudingumas priklauso nuo finansu. ir nuo dalyvaujanciu merginu skaiciaus. visu pirma jus turite nuspresti kaip rengsites. kad matytusi jog tikrai mergvakaris. www.henparty.lt organizuoja tikrai nerealius mergvakarius ten gali pasirinkti tema kokios labiau pageidauji (nu aisku as nezinau is kokio tu miesto) o pries tai ar po to visokios uzduoteles jaunajai mieste. cia tu uzduoteliu pasiskaityk tikrai prisirinksi. o susitikus su kitom mergvakario dalyvem irgi pasikonsultuok gi gal bus merginu kurios irgi zino kokiu nors uzduoteliu. fotosesija pasidarykit. nes ziuriu jau mada atejo visos tu fotosesiju nori net ir mano jaunoji jos juodai uzsinorejus tai reiks truks plys tai suorganizuoti nu va taip va viskas ir vyksta. o visas vakaras svenciamas arba kokioj sodyboj arba klube cia jau viskas nuo jusu fantazijos priklauso. nu kas be ko per mergvakary as skaitau turi buti ir atitinkamas tortas lotuliukas.gif kad busima jaunoji parodytu kaip ten jai seksis su vyru seimos zidiny kurstyti taip sakant blush2.gif as visas pamokeles ismokus lotuliukas.gif
mieste merginos sumasto jaunajai duot darbo pvz nusisluoti laiptus nuo zakso dar ten i parde sulakstyti vakareli uz tam tikra suma isruosti nu visko prisigalvoja po to diploma islaikius visus egzaminus iteikia.jaunoji perskaito priesaika kur nors auksciau pasilipus...nu va taip va vakaruska ir isivaziuoja...dare gi kitos laivelius su norais i upe leidzia. kitos ant oboulio tuos norus deda, kitos raso koncervuoja uzkasa ir t.t. ai minciu zinok tikrai daug. susesk visu pirma su visom draugem ir pasnekek ir pamatysi kiek visko pacios prigalvosit. vienai tai as manau tikrai sunku bus mirksiukas.gif nes jeigu butum laaabai super organizuota cia neklaustum ka ir kaip daryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandro @ 2011 05 13, 15:31)

http://rytinesaule.b...ema/mergvakaris rasi daug naudingos info wink.gif
Atsakyti
Vienas iš mergvakarių, kuriame dalyvavau buvo šiek tiek ekstremalus. Dalyvavo apie 12 merginų. Apsirengėme apsauginėmis (juodai ir su nuo saulės akiniais). Būsią nuotaką paėmėm iš darbo, su įvairiom užduotim nuvežėm į Aleksoto aerodromą, prisifotografavom prie Kuno aeroklubo lėktuvų. Tada nedideliu lėktuvėliu lakūnas paskraidino ją virš Kauno, vėliau vaišės ir dalis užduočių restorane ant stogo (viešbutyje prie stoties, nepamenu pavadinimo) ir pabaiga išnuomotoje patalpoje su jakuzzi, striptizo šokėju ir likusiom užduotim bei vaišėm.
Užduotys:
1. Užrištom akim nupiešti būsima vyra (žinoma vaizdas ne pats gražiausias) tada padovanojom plakatą su jos mėgstamu aktoriumi, kad pasikabintų, nes gyvo jo nebegaus smile.gif
2. Daugybė klausimų užduotų jos vyrui prieš mergvakarį, tada klausinėjom jos ir žiūrėjom ar sutapo.
3 pririnkom akmenį, reikėjo ršyti blogas būsimo vyro savybes ant jų su baltu markeriu ir išmesti į upę....
Atsakyti
QUOTE(amber @ 2011 05 17, 15:42)
Vienas iš mergvakarių, kuriame dalyvavau buvo šiek tiek ekstremalus. Dalyvavo apie 12 merginų. Apsirengėme apsauginėmis (juodai ir su nuo saulės akiniais). Būsią nuotaką paėmėm iš darbo, su įvairiom užduotim nuvežėm į Aleksoto aerodromą, prisifotografavom prie Kuno aeroklubo lėktuvų. Tada nedideliu lėktuvėliu lakūnas paskraidino ją virš Kauno, vėliau vaišės ir dalis užduočių restorane ant stogo (viešbutyje prie stoties, nepamenu pavadinimo) ir pabaiga išnuomotoje patalpoje su jakuzzi, striptizo šokėju ir likusiom užduotim bei vaišėm.
Užduotys:
1. Užrištom akim nupiešti būsima vyra (žinoma vaizdas ne pats gražiausias) tada padovanojom plakatą su jos mėgstamu aktoriumi, kad pasikabintų, nes gyvo jo nebegaus smile.gif
2. Daugybė klausimų užduotų jos vyrui prieš mergvakarį, tada klausinėjom jos ir žiūrėjom ar sutapo.
3 pririnkom akmenį, reikėjo ršyti blogas būsimo vyro savybes ant jų su baltu markeriu ir išmesti į upę....

tema mergvakariuj tikrai gera thumbup.gif
pas mus bus juodos sukneles ir baltas lankelis su kaspineliu plaukuose ir irgi akiniai nuo saules mirksiukas.gif irgi turetu buti labai grazu wub.gif manau tikrai matysis kad mergvakaris blush2.gif nors busim tik 6 turbut
Atsakyti
Sveikos, organizuoju mergvakari. Gal kuri turite "Gelbetoju sou" sokejo Edvardo asmenini numeri? AAAAAciu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksine': 18 gegužės 2011 - 19:37