Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

QUOTE(MisIndependent @ 2010 08 17, 19:43)
Man asmeniskai nieko  nera kraupiau uz torta su vyro organu... Ir kai visos pradedant jaunaja gasliai valgo... Man tai  doh.gif

o as be tokio torto net neissivaizduoju mergvakario...kiekviena turi savo norus ir nuomone. ir manau reikia organizuojant mergvakari jaunajai jau zinoti pageidauja ji to ar ne. jeigu ne yra tortai kur uzdeda jaunikio veida su sexi kokio vyro kunu ir jaunoji gali juo grozetis jeigu organas jai labai slykstu.
Atsakyti
QUOTE(ingoo @ 2011 04 01, 14:05)
Aš tai čia forumuose pasiskaičiau apie darbščiųjų rankų būrelio idėją mergvakariui, nes mums patiems reikia salę papuošti, o aš nelabai linkusi prie kūrybos, tad pasikviesiu mergaites į pagalbą. Bet pagalvojau, kad ir papildomų pramogų galima būtų prasimanyti. Pvz.: pilvo šokiai. Esu juos lankiusi ir tikrai man patiko. Taigi būtų smagu, jei būtų galimybė pasikviesit pilvo šokių mokytoją. Deja, negyvenu didmiestyje, tai manau bus sudėtinga.

Kodel manai, kad sudetinga pasikviesti sokeja, jei ne didmiestyje gyveni? Vaziuoja jos ir i kitus miestus, aisku, jei apsimoka smile.gif O "apsimokumas" nuo situacijos priklauso. Man kartais maziau apsimoka gimtajam Vilniuj sokti, vaziuoju ir i kokius Elektrenus, naujamete nakti Druskininkuose sutikau, mano kolege kasdieniu repeticiju vesti vazineja i Sirvintas smile.gif tai tik paieskot reikia ir gali net labai lengvai atsirasti, kas atvaziuos ir palinksmins 4u.gif
Atsakyti
mergaites, gal kuri rekomenduotumet striptizo berniuka Vilniuje??? reikia tokio supratingo, subtilaus, kadangi jaunoji apksritai nenori striptizo, tai nesinoretu ant kokio baisiai jau aistringo ar gaslaus uzsirauti... g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2011 05 02, 13:49)
mergaites, gal kuri rekomenduotumet striptizo berniuka Vilniuje??? reikia tokio supratingo, subtilaus, kadangi jaunoji apksritai nenori striptizo, tai nesinoretu ant kokio baisiai jau aistringo ar gaslaus uzsirauti...  g.gif  4u.gif

O tai jei nenori, gal visgi verta paklausyti ir nekankinti jaunosios striptizais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 05 02, 14:00)
O tai jei nenori, gal visgi verta paklausyti ir nekankinti jaunosios striptizais?  g.gif

Tai jau tikrai g.gif Ariwom, suprasčiau, jei organizuotumėt nežinodamos nuotakos norų/nenorų, bet jei žinot, kad apskritai nenori, tai koks skirtumas, švelnus jis bus ar grubus. Esmė vistiek striptizas, šokis, kuris jai apskritai nepriimtinas iš kito vyro. Aš irgi nenorėčiau, kad kažkas man su pimpalu strikaliotų aplink biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 02 gegužės 2011 - 14:09
QUOTE(solo @ 2011 05 02, 14:07)
Tai jau tikrai  g.gif  Ariwom, suprasčiau, jei organizuotumėt nežinodamos nuotakos norų/nenorų, bet jei žinot, kad apskritai nenori, tai koks skirtumas, švelnus jis bus ar grubus. Esmė vistiek striptizas, šokis, kuris jai apskritai nepriimtinas iš kito vyro. Aš irgi nenorėčiau, kad kažkas man su pimpalu strikaliotų aplink biggrin.gif

Na, as tikrai supykciau uz tokias "pastangas". Kaip ir uz faloimitacini torta. Kaip tai vestuvese vos ne kas antra lietuviskomis tradicijomis zenytis stengiasi: ir vainikeli uzsikabina ne i tema, ir islydejimai ir pagraudenimai ir stalu ispirkimai. O jau kaip mergvakaris tai tradicijos neprisimenamos, svarbiausia kuo didesni pimpi ant stalo pastatyti ir striptiziora gauti. Toks jausmas, kad vyrisko striptizo gyvenime nemate, kad cia jau vaje koks geris hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 05 02, 15:00)
O tai jei nenori, gal visgi verta paklausyti ir nekankinti jaunosios striptizais?  g.gif

nu esme ta, kad sita jos uzuomina visoms buvo kaip perkunas is giedro dangaus: jaunosios charakteris tikrai nei is droviuju nei davatkinguju, priesingai - ji visad buvo pakankamai siautulinga ir nespetna mergiote. visos negali patiket, kad del to striptizo ji rimtai. tai ir galvojam, kad parinkti koki svelnesni varianta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2011 05 02, 14:18)
nu esme ta, kad sita jos uzuomina visoms buvo kaip perkunas is giedro dangaus: jaunosios charakteris tikrai nei is droviuju nei davatkinguju, priesingai - ji visad buvo pakankamai siautulinga ir nespetna mergiote. visos negali patiket, kad del to striptizo ji rimtai. tai ir galvojam, kad parinkti koki svelnesni varianta... g.gif

Na ir kas? As irgi save pagal charakteri prie tokiu priskirciau. Bet striptizo per mergvakari kategoriskai nenoreciau anei jokia forma. Ir koks cia davatkiskumas ar drovumas? Man asmeniskai mergvakaris siejasi su linksmu pabuvimu kartu su draugemis, o ne issidirbinejimais.
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2011 05 02, 15:18)

ne negražu taip nuotakos noro nepaisyt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pūkuotukė87 @ 2011 05 02, 15:29)
ne negražu taip nuotakos noro nepaisyt  schmoll.gif

niu jusu nuomone supratau... rolleyes.gif
Atsakyti
jei jau norite kazka su vyrukais kraipanciais klubus padaryti - man labai saunus variantas sokiu studijoje visoms sokiu pamoka ispirkti. drauge pasakojo: buvo 5 vaikinai, pasitempe, prasagstytais marskinukais, profesionalus sokejai ir visas mergvakario merginas moke salsos, tango ir panasiai. ir naudinga ir smagu wink.gif
per mano mergvakari sokejas taip smirdejo prakaitu, kad zinokit nekas buvo - tik juoko daug kai jis isejo, mes net nusimaidyt pasiulem smile.gif tai gavosi tik humoristine atrakcija, o nevakaro vinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2011 05 02, 15:21)
Na ir kas? As irgi save pagal charakteri prie tokiu priskirciau. Bet striptizo per mergvakari kategoriskai nenoreciau anei jokia forma. Ir koks cia davatkiskumas ar drovumas? Man asmeniskai mergvakaris siejasi su linksmu pabuvimu kartu su draugemis, o ne issidirbinejimais.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti