sveikutes norejau paklausti ar kam buvo taip kad turit suorganizuoti mergvakari,bet pulkas toks mazas,kad..isvis ar ji galima pavadinti pulku tai 2poros na gal ir trecia bus bet su dideliu klaustuku tai va kazkaip 2pamerges nlb ka ir gali surenkti jaunajai per mergvakari,nes norisi kazko vau,bet manau lesos 2investuot i tai neleis tai gal kas patartu ka daryti tokiu atveju?gal jaunikius suvesti i pora su pulku tai ir zmoniu skaicius bus,ar ka daryti?esu uz tai atsakinga tai tikrai labai prasau jusu pagalbos
aš pati planuoju turėt kelias pamerges ir didelio mergvakario nenorėčiau Pasiklausk jaunosios ko ji norėtų ir pagal tai bus lengviau kažką suplanuot
QUOTE(editooosiuka @ 2010 11 08, 20:51)
sveikutes norejau paklausti ar kam buvo taip kad turit suorganizuoti mergvakari,bet pulkas toks mazas,kad..isvis ar ji galima pavadinti pulku tai 2poros na gal ir trecia bus bet su dideliu klaustuku tai va kazkaip 2pamerges nlb ka ir gali surenkti jaunajai per mergvakari,nes norisi kazko vau,bet manau lesos 2investuot i tai neleis tai gal kas patartu ka daryti tokiu atveju?gal jaunikius suvesti i pora su pulku tai ir zmoniu skaicius bus,ar ka daryti?esu uz tai atsakinga tai tikrai labai prasau jusu pagalbos
Mergvakaryje nebūtinai turi būti tik mergaitės iš pulko. Nuotaka į sąrašą gali užrašyti net ir tas drauges, kurių ji nekvies į vestuves.
Teko organizuoti mergvakarį, kai su nuotaka mūsų tebuvo penkios. Kai toks skaičius nelabai kažka super sumąstysi, plius finansai jau visai riboti. Bet visai smagu buvo
O kitas atvejis buvo, kai dėl žmonių skaičiaus ir laiko stokos buvo praktiškai neįmanoma suorganizuoti nei mergvakario, nei bernvakario. Tuomet juo sujungėm ir gavosi labai šauni improvizacija. Ia labai linksma Žinoma, pripažįstu, tai nėra nei mergvakaris, nei bernvakaris.
mano mergvakaris buvo ne tik su merginomis kurios buvo vestuvese,bet ir kitomis draugemis, kuriu i vestuves nekvieciau. isizeidusiu nebuvo, sauniai pabuvome, paselome...
Sveikos! Organizuoju mergvakarį ir sugalvojau, kad galėtume su merginom (būsim 4) eiti į kazino, visos nesame buvusios. Gal kam teko ten mergvakarį praleisti? Ir ar šiaip ten be žaidimo galėtumėm ir visas priklausančias užduotėles atlikti?
QUOTE(evaluna @ 2011 01 28, 23:22)
Sveikos! Organizuoju mergvakarį ir sugalvojau, kad galėtume su merginom (būsim 4) eiti į kazino, visos nesame buvusios. Gal kam teko ten mergvakarį praleisti? Ir ar šiaip ten be žaidimo galėtumėm ir visas priklausančias užduotėles atlikti?
Na, nežinau ar galėsite ten atlikti užduotėles... Ir mintis man nelabai Na bent pati nenorėčiau.... Aišku priklauso nuo nuotakos
QUOTE(evaluna @ 2011 01 28, 23:22)
o man visai įdomi tema pasirodė bet pati ten niekada nesu buvusi, tai net nenumanau, kaip su tom užduotėlėm. Bet galit scenarijų kaip nors išsukt, kad prieš ir po tas užduotis atlikt Net ir tas pats kazino tebūnie nuotakai ir merginoms užduotis- surinkti pinigų vestuvių puotai
Darem viena mergvakari kazino - super! Bet ten buvo tik dalis visos programos, kazkas is serijos "mokslas, kaip valdyti pinigus", ar pan.
Siaip visa programa vien kazino atlikti abejoju, ar pavyks, bet kazkuria vakaro dali ten praleisti labai rekomenduoju.
Siaip visa programa vien kazino atlikti abejoju, ar pavyks, bet kazkuria vakaro dali ten praleisti labai rekomenduoju.
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 22, 23:48)
Man irgi niekas neorganizuoja tai galvoju pati sau suorganizuosiu i kluba su mergom pries savaite nuvarysiu ir pasiausiu kaip per mergvakari
man gal ir nebus kam organizuoti, tai sakiau artimiausias drauges i kluba, ir linksmai atsvesim visos
Gal galit Kaune kas parekomenduot gera fotografa,ar studija kokia, norim surengt fotosesija mergvakariui. Ir gal dar zinot kokiu sokiu studiju ar siiap kas organizuoja kokias sokiu pamokas, bet kad butu kazkas naujo, nes kiek ieskojau visur tik pilvo sokis
QUOTE(ugnet @ 2011 02 24, 18:20)
Gal galit Kaune kas parekomenduot gera fotografa,ar studija kokia, norim surengt fotosesija mergvakariui. Ir gal dar zinot kokiu sokiu studiju ar siiap kas organizuoja kokias sokiu pamokas, bet kad butu kazkas naujo, nes kiek ieskojau visur tik pilvo sokis
as ieskau to paties tik vilniuj
Aš tai čia forumuose pasiskaičiau apie darbščiųjų rankų būrelio idėją mergvakariui, nes mums patiems reikia salę papuošti, o aš nelabai linkusi prie kūrybos, tad pasikviesiu mergaites į pagalbą. Bet pagalvojau, kad ir papildomų pramogų galima būtų prasimanyti. Pvz.: pilvo šokiai. Esu juos lankiusi ir tikrai man patiko. Taigi būtų smagu, jei būtų galimybė pasikviesit pilvo šokių mokytoją. Deja, negyvenu didmiestyje, tai manau bus sudėtinga.