Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 26, 06:03)
o kodel sokejo nenoretu????? ax.gif  mirksiukas.gif

Todel, kad as esu priesiskai nusiteikus pries tokius dalykus,man tai atrodo nelabai grazu pries busima vyra/zmona. Kadangi tikrai man butu nemalonu jei pas MB kokia sokeja butu, del to nenoreciau ir pas save matyt sokejo. Nes butu nesazininga jei jam pasakyciau,kad man tai nepatinka (o jis puikiai zino), o pati sau sedeciau laiminga ir ziureciau i sokanti man vyriski biggrin.gif Todel jei turesiu mergvakai,tai merginas tikrai perspesiu,kad sokeju man nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
paneles gal dar turite kokiu nauju minciu? nes baigiu plaukus nisirauti, nieko nebesugalvoju ka gero suzaidus ar nuveikus ta vakara :?
Atsakyti
teko ir man dalyvauti neštukės mergvakary. Visai nieko, tik kad striptizo šokėjas buvo ne į temą smile.gif
Atsakyti
Mielos pamergės ir ne tik smile.gif Po ilgų kančių surinkau visą informaciją apie mergvakarius, rengimą, žaidimus, atrakcijas ir kt ir sukėliau į vieną vietą. http://rytinesaule.b...ema/mergvakaris siunčiu visoms, kurioms tai bus naudinga... Pažadu vis papildyti šią temelę wink.gif neatsiliksiu nuo naujienų wink.gif
Viską sukėliau į vieną vietą, nes pačios karti patirtis parodė, kad savo laiką taupyti reikia organizuojant kažką wink.gif
http://rytinesaule.b...ema/mergvakaris
p.s. jei kuriai reikės jau paruoštų maketų rašykite į az, atsiųsiu juos jums wink.gif

http://rytinesaule.b...ema/mergvakaris
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 24, 13:05)
Nors esu priesiskai nusiteikus pries mergvakarius,kai landziojama po miesta ir pan,bet Jusu,Baltojifeja,tikrai buvo linksmas ir atrodo saunus 4u.gif Tik as sokejo nenoreciau blush2.gif

Aš atsisakiau mergvakario, nes žinojau, kad bus striptizo šokėjas, lb jie man NEpatinka smile.gif ie deja ne visi tai supranta, tai teko pasakyt ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 08 29, 19:13)
Aš atsisakiau mergvakario, nes žinojau, kad bus striptizo šokėjas, lb jie man NEpatinka smile.gif ie deja ne visi tai supranta, tai teko pasakyt ne smile.gif

As mergvakario tai neatsisakyciau, bet jei manes nepaklausytu ir ji vistiek pakviestu,as tiesiog nusisukciau ir iseiciau is patalpos,tegu soka joms tada,jei jau taip nores to sokejo biggrin.gif Ir esu tikra,kad manes nesuprastu,bet vien is pagarbos MB taip pasielgciau,nes jis zino,jog as visom keturiom pries tokius dalykus ir tikrai negrazu butu paciai ziuret i berna man sokanti,o jam kaip ir nepritart del sokejos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 29, 20:26)
As mergvakario tai neatsisakyciau, bet jei manes nepaklausytu ir ji vistiek pakviestu,as tiesiog nusisukciau ir iseiciau is patalpos,tegu soka joms tada,jei jau taip nores to sokejo biggrin.gif

Žiūriu, sutampa mūsų nuomonės daug dėl ko drinks_cheers.gif
Likus keliom dienom viena draugė suprato, jog jeigu vis tiek padarys mergvakarį, aš tikrai su savo charakteriu arba išvis neateisiu, arba šventės vidury dingsiu iš ten, siūlė bent į kavinę nueit, kelis žaidimus sugalvot, bet jau nebuvo jokio noro paskutinę dieną kažką daryt ir kažkur eit smile.gif , nes žinojau 100proc, kad ateis tokiu, kurios mane po mano pasisakymų prieš šokius pokius tokius, laiko psiche kažkokia lotuliukas.gif
Ne visoms gi patinka savo vyram draust bernvakary kad būtų šokėjos, o pačioms su ereliais šokti . Po to sakyt, ne ne, ka tu, mes tik kavinėj buvom smile.gif
Na bet yra kam tai patinka, valio. Linksmų švenčių.
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kuri zinote kur Vilniuje galima butu pigiai ragiukus tokius mirksincius raba kad ir paprastus nusipirkti ? Labai reikia ir skubiai doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
na mes irgi planuojame draugei mergvakarį smile.gif šiektiek jau suplanavome, darysime laikraštuką važiuosime po miesta "pasibastyti" su visokiom užduotim, apsimesim kad laukiam limuzino o ištikrųju ilipsime į autobusą ten vėl jaunosios lauks užduoti ir pan, poto varysim į pikniką, kai ateisim bus jau viskas suruošta aceit staigmenėlė šiokia tokia,, poto sau ramiai varysim su limuzinu po temstantį kauną palakstyt ir galų gale limuzinas nuveš į plotą llaisvės alėjoj smile.gif kažkaip dėl temų labai sunku.. visos atrodo tokios jau nuvalkiotos.. o "nenuvalkiotom" labai daug pinigėlių išeina ir daug ruošimosi.. o liko galima sakyti tik savaitė.. galvojam kad būsim velniukės su ragiukais, juodai apsirengusios su raudonais aksesuarais.. o jaunają galvojam papuošti balerinos sijonėliu tinklinėm baltom pėdkelnėm su maikute su užrašu kokiu nors ir vėliumu.. nežinau gal kiek ir viskas banalu bet svarbiausia kad smagiai praleistume laika... smile.gif))

dabar visur ieškau balerinos sijonėlio na bet randu tik ganėtinai brangokus ir tokius šeip sau.. sakau gal kas turėti parduoti nelabai brangiai? smile.gif))

gal kas dar turi kokių tikrai originalių idėjų ar svarbiausia būtu kokių žaidimų smile.gif)

Ačiū smile.gif
Atsakyti
anikute kad mes vakarui jau turėsime savo vyrukus ;DD
mantila aš tai nežinau banalu nebanalu.mes gal irgi darysim banaliai bet svarbu smagiai praleisti laiką tongue.gifP o man dabar atrodo viska sbanalu bet kai pagalvoju tai niekada nemačiau mieste jokio mergvakario nei su seselėm nei velniais nei angelais ir pan. tai kurtas banalumas tada. doh.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif o kokia muzika irasote mergvakario linksmybems kol vazinejate? labai padetu dainu sarasiukas 4u.gif pirmos dvi sovusios i galva tai "blogoms mergaitems viskas" ir "gerai zinau ko vyrai nori..." buciau dekinga jei pasidalintumet mintim 4u.gif
Atsakyti
help.gif kas turi gal palinkėjimų būsimai jaunąjai? per mergvakarį noriu parašyti 4u.gif visos parašys kažką nuo savęs... blush2.gif
ir gal kas darė mergvakarį su užuominomis? būtų smagu jei pasidalintų blush2.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti