Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

QUOTE(bubosecka @ 2010 08 16, 22:58)
Na, bet jei yra artimų draugių - visada galima surengti mergvakarį  blush2.gif  iš ties labai smagu  bigsmile.gif  4u.gif

tai yra artimu draugu, bet neiseina susiderint su darbu verysad.gif
o mergvakaris labai fainas dalykas, pavydziu merginom kas turejo ir tures, bet cia baltas pavydas wub.gif
nepykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 17, 01:24)
tai yra artimu draugu, bet neiseina susiderint su darbu verysad.gif
o mergvakaris labai fainas dalykas, pavydziu merginom kas turejo ir tures, bet cia baltas pavydas wub.gif
nepykit  ax.gif

Na jo, fainas wub.gif bet man tai tie tradiciniai mergvakariai nepatinka ir nesutikciau vykdyti kazkokiu uzduociu vidury miesto, juokingai rengtis ir ziuret i man sokanti striptiza sokeja blush2.gif Noreciau ramiai su merginom praleist laika ramiai,graziai, kokiam baseine ar dar kur nors, galima ir i kluba paskui nulekti,bet be jokiu zaidimu,priesaiku ir pan. Aisku nesmerkiu tu, kurioms tokie dalykai priimtini 4u.gif O ar man drauges surengs mergvakari bus matyt, nes daugelis jau turi vaikus,tai gal laiko nelabai tures, net nezinau doh.gif Bet jei kazka rengs, tai bus perspetos, kokia mergvakario tematika man priimtina smile.gif
Atsakyti
Apturejau bernvakari, buvom keturiese, bet buvo laaabai smagu smile.gif Kartingai, lauko kavine ir isgertas visas kavines alus ir finalas klube biggrin.gif Teisingas, vyriskas bernvakaris biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eddie_1: 17 rugpjūčio 2010 - 17:48
Man asmeniskai nieko nera kraupiau uz torta su vyro organu... Ir kai visos pradedant jaunaja gasliai valgo... Man tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 08 17, 21:22)
Būtent tokį ir turėjau  tongue.gif  4u.gif  be jokių gašlybių, bet su maloniais atributais  biggrin.gif ir mini žaidimukais ne viešumoj  rolleyes.gif

Turejo buti gera diena thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(MisIndependent @ 2010 08 17, 19:43)
Man asmeniskai nieko  nera kraupiau uz torta su vyro organu... Ir kai visos pradedant jaunaja gasliai valgo... Man tai  doh.gif

As irgi nesuprantu tokiu issidirbinejimu doh.gif Bet labiausiai mane siutina kai pradeda is bernvakario ir mergvakario daryt tokia diena,kuria viska galima,ko negalima paprasta doh.gif Prasideda visokie erotiniai masazai, striptizo sokejos ir pan. As saviski iskart perspejau,kad jei bus nors vienas is siu dalyku,galva nurausiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eddie_1 @ 2010 08 17, 18:47)
Apturejau bernvakari, buvom keturiese, bet buvo laaabai smagu smile.gif Kartingai, lauko kavine ir isgertas visas kavines alus ir finalas klube biggrin.gif Teisingas, vyriskas bernvakaris biggrin.gif

Va pries tokius bernvakarius as neturiu nieko blogo ka pasakyt, vyriska kompanija tiesiog praleido smagiai laika thumbup.gif drinks_cheers.gif Saunuoliai mirksiukas.gif
Maniskis irgi nori kazko panasaus, nes ji nusiteikes pries tuos ,,tradicinius'' bernvakarius kaip ir as smile.gif
Atsakyti
tikrai buvo super dienelė thumbup.gif o ir bernvakaris buvo be tų visų striptizų drinks_cheers.gif pritariu Jūsų pasisakymams dėl tortų ir pan.. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
sveiki,o gal kas gali pamest kokiu ideju bernvakariui,vyras mano organizuoja jaunikiui,bet ideju nelabai daug turi,galvoju pasmalsausiu cia,gal ka pasiulysiu jam:)
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 18, 11:34)
sveiki,o gal kas gali pamest kokiu ideju bernvakariui,vyras mano organizuoja jaunikiui,bet ideju nelabai daug turi,galvoju pasmalsausiu cia,gal ka pasiulysiu jam:)

mafija, zvejyba kursiu mariose ar taip pasiplaukiojimas, dazasvydis, saudymo is lanko varzybos, kartingai wink.gif temu yra ganetinai daug, priklausimai nuo finansu ir noro
Atsakyti
si savaitgali turesim mergvakari ir mergvakari tai MB bernvakariui suorganizavo baidares, ir beplaukiojant darys uzduotis sustodami. pvz vini kals i medi nezinia su kuo kaip sugalvos jaunikis gal su akmeniu, po to mokinsis lelei pampersa uzdet jei zmona paliks vaika ar mokes susitvarkyt ax.gif galvojo ir apie rali, bet truouti finansai neisnese smile.gif tai vakaras pasibaigs pirteleje su kubilu smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 18, 11:34)

Mano Būsimąjį draugai aprengė vienuolio abitu lotuliukas.gif Neva bandė imituoti, į kokį doros kelią jis žengia smile.gif
Atsakyti
vienas butiniausiu dalyku- tai mergystes- jaunosios priesaika ax.gif

Jaunosios priesaika

1. Vieną dieną per savaitę ir 1 savaitę per mėnesį skirsiu tik sau, kad man netrūktų meilės ir šilumos!
2. Išleisiu daugiau pinigų savo poreikiams nei mano būsimas vyras alui ir sūrio lazdelėms!
3. Ir toliau pastebėsiu simpatiškus, seksualius, žavius, augalotus, plaukuotus vaikinus gatvėje ir darbe ir nepamiršiu, kaip reikia jiems šypsotis!
4. Nepamiršiu savo draugių ir bendradarbių, dalinsiuosi su jomis savo rūbais, pamada, trikotažu, lėlėmis ir džiaugsmais!
5. Nesusigrobsiu visų buities darbų tik sau, nes labai noriu, kad būsimas vyras numestų kokį aštuonis su puse kilogramo!
6.Jei vyras bent vieną kartą į savaitę nenupirks gėlių, nusipirksiu pati... ir dar už moralinę kompensaciją - naują kostiumėlį, bižuterijos, kelias poras batų ar šiaip kokį niekutį!
7. Tinkamai išnaudosiu visas savo būsimo vyro funkcijas ir silpnybes - protą, raumenis ir piniginę!
8. Jei būsimas vyras neatliks savo pareigų, susirasiu meilužį arba isigysiu šunį!
9. Perduosiu savo intymiąją patirtį draugėms!
10. Progai pasitaikius vaikus paliksiu vyrui ir lėksiu su draugėmis į klubą ar parduotuves!
11. Pasitaikius progai vyrui iškelsiu atitinkamą sceną!
12. Ginčysiuos tol, kol pasieksiu savo!
13. Visada, visur ir dėl visko būsiu teisi!
14. Šventai saugosiu man patikėtas paslaptis (taip pat ir šią) ir net ir verčiama ar gundoma jų neišduosiu!
15. Laikysiuosi šios priesaikos ir perduosiu ją tik kitoms, besiruošiančioms tekėti draugėms!

Jei nepažeisiu šios iškilmingai, laisvai ir garbingai duotos ir krauju pasirašytos priesaikos, tebūnie man leista džiaugtis laimingu šeimyniniu gyvenimu.
su dokumentu susipažinau, pretenzijų neturiu:

Liudininkes:
Atsakyti
kazkur skaiciau apie mergvakari sex and the city tema, labai fainai ten mergos ant mocu fotosesija dare, pagooglinkit. jei kur rasiu iemsiu:)
Atsakyti