vienas butiniausiu dalyku- tai mergystes- jaunosios priesaika
Jaunosios priesaika
1. Vieną dieną per savaitę ir 1 savaitę per mėnesį skirsiu tik sau, kad man netrūktų meilės ir šilumos!
2. Išleisiu daugiau pinigų savo poreikiams nei mano būsimas vyras alui ir sūrio lazdelėms!
3. Ir toliau pastebėsiu simpatiškus, seksualius, žavius, augalotus, plaukuotus vaikinus gatvėje ir darbe ir nepamiršiu, kaip reikia jiems šypsotis!
4. Nepamiršiu savo draugių ir bendradarbių, dalinsiuosi su jomis savo rūbais, pamada, trikotažu, lėlėmis ir džiaugsmais!
5. Nesusigrobsiu visų buities darbų tik sau, nes labai noriu, kad būsimas vyras numestų kokį aštuonis su puse kilogramo!
6.Jei vyras bent vieną kartą į savaitę nenupirks gėlių, nusipirksiu pati... ir dar už moralinę kompensaciją - naują kostiumėlį, bižuterijos, kelias poras batų ar šiaip kokį niekutį!
7. Tinkamai išnaudosiu visas savo būsimo vyro funkcijas ir silpnybes - protą, raumenis ir piniginę!
8. Jei būsimas vyras neatliks savo pareigų, susirasiu meilužį arba isigysiu šunį!
9. Perduosiu savo intymiąją patirtį draugėms!
10. Progai pasitaikius vaikus paliksiu vyrui ir lėksiu su draugėmis į klubą ar parduotuves!
11. Pasitaikius progai vyrui iškelsiu atitinkamą sceną!
12. Ginčysiuos tol, kol pasieksiu savo!
13. Visada, visur ir dėl visko būsiu teisi!
14. Šventai saugosiu man patikėtas paslaptis (taip pat ir šią) ir net ir verčiama ar gundoma jų neišduosiu!
15. Laikysiuosi šios priesaikos ir perduosiu ją tik kitoms, besiruošiančioms tekėti draugėms!
Jei nepažeisiu šios iškilmingai, laisvai ir garbingai duotos ir krauju pasirašytos priesaikos, tebūnie man leista džiaugtis laimingu šeimyniniu gyvenimu.
su dokumentu susipažinau, pretenzijų neturiu:
Liudininkes: