Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

QUOTE(Pūkutė @ 2010 08 10, 16:53)
žinok nemanau kad mano būsimosios pamergės kažką panašaus sumąstytų... visos bus jaunesnės už mane... o aš esu Marijampolietė, tai dar reikia turėti gerą vaizduotę, kad čia pasilinksminti taip kaip jūs aprašinėjate smile.gif baltas pavydas net gaminasi biggrin.gif bet nereikia sakyt neperšokus griovio op smile.gif gal kaip tik bus labai smagu ir su jumis dalinsiuosi savo įspūdžiais smile.gif

bus puiku mirksiukas.gif thumbup.gif mes easm iš vilniaus, bet čia tik pabūsim labai neilgai ir rausim kuo toliau nuo miesto švęst biggrin.gif thumbup.gif lauksim tavo įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 10, 15:22)
As savo mergvakari noreciau atsvesti graziai, ramiai. Tarkim nuvaziuot su panom i koki baseina ar SPA centra,pasilepint, paskui i kokia kavinuke pasedet, galima ir i kluba koki nuvaryt ir tiek, be jokiu landziojimu po miesta ir pan. Bet cia aisku tik mano nuomone,yra merginu,kurioms butent tai patinka smile.gif

drinks_cheers.gif
Savo mergvakario (kada nors ateityje) norėsiu būtent tokio, be jokių landžiojimų po miestą ir visokių nesąmonių biggrin.gif o kažkur ramiai smile.gif
Atsakyti
siemet dalyvavau dviejuose mergvakariuose:
vieno tema tarybinė moteris - jaunajai suorganizavom kostiumeli su petukais, batelius laivukus, klipsus ir panasiai ir vienas vaikinas iteike jai ryte visa deze su laisku, kad tam tikra valanda butu pasiruosusi. tada ja pasiemem ir isodinom i balta volga (senoviska), ja nuveze i Spa centra, ten ja pasitiko likusios mergaites, isgerem kokteiliuku ir ja nusivede kuno ivyniojima padaryt ir veiduko proceduras, paskui masazas. mes isrukom toliau ruostis, o jai palikom laukneseli - sumaketuota zurnala "tarybinė moteris", su jos nuotrauka ant virselio. surinkau nuo 1967 metu geriausius straipsnius is visu seimininkiu, moters zurnalu ir nerealiai zurnaliukas gavosi.
taip pat isnuomojom tokia tarybine valgykla, buvo patiekalai ir tokie kaip silke pataluose, burokeliu misraines ir panasiai. jinai atlikinejo uzduotis, buvo sokejas ir t.t. mes visos taip pat buvom apsirengusios kaip tarybiniais laikais smile.gif
kitas buvo tardicinis: seseles. tai masina buvo su kryziukais papuosta, visos su chalatais, ant galvos su tais baltais tokiais (nezinau kaip jisai vadinasi). tai priskyrem kuno atpalaidavimo proceduras, po miesta blaskemes uzduotis atlikinedamos ir galiausiai vakare susiejome su vaikinais ir buvo vestuviu repeticija smile.gif
man iki mergvakario liko 10 dienu. viena diena gryzusi i namus radau visas sienas nukabinetas plakatais su uzrasais - nori vieno ar kiekvieno, netekejusios moterys graziausios ir panasiai...bei prikabineta daug vyru nuotrauku smile.gif taip pat voke buvo merginu avialiniju bilietas i stilinga vakareli. reikalavimai atrodyti stilingai, seksualiai, butini aukstakulniai, liepe nesidazyt - matyt busiu padazyta. kol kas daugiau nezinau, bet labai laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke 23 @ 2010 08 11, 15:56)
Vau  bigsmile.gif  va cia tai mergavkariai,labai patiko tas tarybinis thumbup.gif  lotuliukas.gif  lauksim ziniu apie taviski  mirksiukas.gif

tarybinis buvo tikrai geras, atrodem tikrai kaip is mamyciu laiku smile.gif galvojom striptizo sokejas pabegs pamates mus tokias smile.gif bet nieko, susoko jaunajai kelis sokius smile.gif
Atsakyti
Cia viena panele klause del sokolado degustacijos: as radau sokoladineje (Kaunas), uz 35lt/zmogui smile.gif tai manau iseitu pigiau nei aj sokolade;)
Sekmes organizuojant! smile.gif
Aciu visom panelem uz kelias isradingas idejas, panaudosiu seses mergvakariui smile.gif
Atsakyti
Oj, mergaitės, savaitgalį apturėjau nerealų mergvakarį. Žinojau, kad bus smagu, bet kad taip... thumbup.gif
Visų pirma tai iš vakaro pašto dėžutėje radau laišką, tokį ant gražaus popieriaus atspausdintą. Ten instrukcija- kada ryt turiu keltis ir tt. Viskas juoko formoj.
Ryte atskėlus, sėdžiu ir laukiu lotuliukas.gif
Ir netikėtas dalykas- skambutis. Skambino iš proginių suknelių nuomos, kur atradau savąją, skambina ir ta moteriškė sako, jog nutiko nelaimė ir mano užsakyta suknelė sugadinta, turiu atvykti matavimui, kad naują siūtų. Žinoma, tą akimirką visa tai priėmiau už gryną pinigą ir kuo greičiau moviau ten. doh.gif O ten manęs laukė antras laiškas:) Su 2,5 lt mikriukui ir adresu kur toliau vykti, neva į grožio saloną biggrin.gif Nuvykau ten, išplovė galvą, draugės mama makiažą padarė, sušukavo gražiai ir davė apsirengti man pasiūtą mergvakario suknelę, kuri atitiko visą mūsų vestuvių temą. Ai, dar prieš tai draugės mama persirengė tokia bobute- bandė atkalbėti nuo vedybų, galiausiai įteikė kočėlą, prijuostę ir dar vieną vokelį. ax.gif
Ten buvo parašyta kad manęs laukia baltas limuzinas. Išeinu į lauką, pasitinka vyriškis su karininko kepure ir vedasi į surūdijusį baltą mašiniuką išpuoštą kaspinais.
Nuvežė prie Kauno pilies, įdavė dar vieną vokelį ir liepė išlipt biggrin.gif Toliau ieškojau Maironio statulos, ten radau dar vieną vokelį- su taksofono kortele, turėjau paskambinti pasakyti tokį eilėraštuką ir tada damos pasisakė kur esančios doh.gif
pagaliau visos susitikom, nes nelabai jauku buvo vienai išsipuošusiai vaikščioti smile.gif
Toliau sekė įvairios tradicijos - ir vainiką pyniau su svajonėmis, leidau i Nemuną, ir merginos man plaukus šukavo, ir kelią iki Rotušės nusišlaviau, ir priesaiką sakiau. Tiesa ta priesaika buvo tokio dydžio (Anklodės užvilkimas), kad visa Rotušė įskaitė biggrin.gif
Dar prie tos anklodės gavau dovanų pagalvės užvilkimą su Būsimojo nuotrauka smile.gif
Užmovė ir keliaraištį. Vėliau važiavom į sodybą. Ten jau linksminomės iki paryčių drinks_cheers.gif Žodžiu, buvo nepakartojama 4u.gif Visko čia ir neišpasakosi...
Atsakyti
o gal kas turit patirties ar daret kazkam taip.. susidomejau, jei jaunajai is vakaro parasyt laiska ka ji rytoj nuo ryto turi pasidaryt ir pasiruosti. kaip ten ka mazdaug reiktu rasyti ir pan? 4u.gif buciau dekinga jei bent truputi mesteltumet ideju wink.gif
Atsakyti
Sveikos
skaitau ir pavydziu jums, kokios geros drauges 4u.gif
As tai neturesiu mergvakario nera kam padaryti visos uzsiemusios verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 15, 22:31)
Sveikos
skaitau ir pavydziu jums, kokios geros drauges 4u.gif
As tai neturesiu mergvakario nera kam padaryti visos uzsiemusios  verysad.gif

Aš irgi neturėjau, bet nieko. esu laiminga ir be jo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 08 16, 20:26)

Man tai irgi mergvakaris dideles reiksmes neturi, puikiausiai apseiciau ir be jo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aciai @ 2010 08 16, 20:26)

As irgi noriu buti laiminga, tai svarbiausia
As irgi busiu laiminga ir be mergvakario biggrin.gif

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 16, 21:55)
Man tai irgi mergvakaris dideles reiksmes neturi, puikiausiai apseiciau ir be jo blush2.gif

Tai man irgi dideles reiksmes neturi, tik prisiskaiciau ir truputi liudna buvo, bet nieko jau praejo ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, bet jei yra artimų draugių - visada galima surengti mergvakarį blush2.gif iš ties labai smagu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti