Įkraunama...
Įkraunama...

Mergvakariai ir bernvakariai III

Sveikos mergytes 4u.gif o jau cia ideju i valias,visko radau ir priesaiku ir zaidimu thumbup.gif Tik va man reikia Mergvakario baigimo diplomo pavyzdzio ax.gif gal kas toki darete blush2.gif labai reikia,nes mergvakari organizuojam kita savaite mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=uegnt,2010 06 27, 01:26]
vel zaidimai,vakaro pabaigom iteikem diploma su visais ivertinimais,kaip ka islaike..

Radau tik viena mergina kuri tai dare quote=uegnt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 08 09, 20:37)
mes organizuojam 21 diena mergvakari, bet jau toki tiesa pasakius neidomu... norejo padaryt ojojoj koki o gavosi dar blogiau.
tai gaunasi nuvaziuojam pas jaunaja pasedim, po to vezames i armija pas tuos kareivukus ten pora val uztrunkam, ir griztam namo vel pasedim, nuvarom iki miesto ir vel namo  doh.gif  jetau ta pana ir taip namie prisisedi ir per mergvakari sedes namie net gaila jos, kam pasakau visi sako kad neidomu...

tai as dabar tiek suku galva nes cia mano busimo sese, tai vis kazka. tai sakau nebutu idomiau jei mums besedint pradzioj koks mano pazistamas atvaziuotu ir ta jaunaja issiveztu iki tos armijos?  rolleyes.gif  ji jo nepazinotu ir tuo labiau jis ja vienas veztusi iki to miskelio kur vyks tie zaidimai su armija?
ir dar kazka reikia galvot , kad taip nuobodu nebutu  verysad.gif

Galite ten po armijos mishleykje ir piknika su zaidimais surengti.. smile.gif ten juk tie vyrukai po to vietoje leidzia ir shashlyku pasikepti ax.gif
Atsakyti
labukas mergytės wink.gif norėjau paklausti kaip čia su tais mergvakariais būna, nes dar pačiai netekę su tuo susidurti.. :/ mergvakarius ir bernvakarius organizuoja visada tik pulkas mergvakarį - pamergės, o bernvakarį- pabroliai? ar čia nėra tokios taisyklės?
gal tam idėją ar pačiu organizavimu imasi nuotaka?

p.s. nenoriu pasirodyt visiška kvailutė, bet kadangi dar nesidomėjau tuo tai maniau pasidomėsiu šiuo klausimu pas jus wink.gif 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Panele* @ 2010 08 09, 21:37)
ir dar kazka reikia galvot , kad taip nuobodu nebutu  verysad.gif

na ziurint kokia ta nuotaka,gal labai kukli ir nevaziuos su nepazistamu,nors ideja thumbup.gif siulyciau ,ne namo o pvz kai vaziuosit i miska,tai kur salia tos vietos koki piknika padaryt,jei oras bus,vasara,grynam ore,geriau negu namuose..
trumpai papasakosiu,kaip per mano puskes mergvakari ,kaip tik velykos buvo,tai buvo susirinkus visa gimine,ji net negalejo pagalvot kas jos lauks,visi kaip nekur nieka sedejom,valgem gerem,tik isibrovia 2 bernai su kaukem(mano brolio draugai,ji is veido juos pazinojo) isveze ja ,veziojo po kaima,nes mes visi pas senelius kaime buvom,tuo metu kol ja veziojo,mes persirengem cigonem,balionu priputem,paemem senelio arkli su ta priekaba,apipuosem ir isvarem i kaima i sutarta vieta kur bernai tie lauks,mes tipo ja isvaduojam is blogieciu ir sakom,kad isvadavom turesi likt musu cigoniskam tabore,buvo gal 14 mergu,visos tokios spalvotos,tai su tuo arkliu vazinejom gal valanda,isvaziavom i centrini kelia,per miestelius vaziavom,visi taip pipsino,zmones eje pro sali ziurejo taip biggrin.gif poto atvarem iki mano namo,as turiu pirty,ten suorganizavom stala,zaidymu,perrengem ja izdazem,ir nusprendem traukt toliau,atvaziavo limuzinas,isvarem i miesta mieste kaip visada pardavinejom,priesaikas skaitem prie katedros,surinkom gal 180lt,tai varem i kluba uz tuos pinigus,dar ten iejimas,gerimai,inksmybes iki ryto thumbup.gif
uz 3ju savaiciu parasysiu kaip suorganizavom kita mergvakari,irgi idomi programa nusimato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pūkutė @ 2010 08 10, 13:52)
labukas mergytės wink.gif norėjau paklausti kaip čia su tais mergvakariais būna, nes dar pačiai netekę su tuo susidurti.. :/ mergvakarius ir bernvakarius organizuoja visada tik pulkas mergvakarį - pamergės, o bernvakarį- pabroliai? ar čia nėra tokios taisyklės?
gal tam idėją ar pačiu organizavimu imasi nuotaka?

p.s. nenoriu pasirodyt visiška kvailutė, bet kadangi dar nesidomėjau tuo tai maniau pasidomėsiu šiuo klausimu pas jus wink.gif 4u.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

organizuoja bet kas,arba susirenka artimesni zmones ir kartu organizuoja,gali vienas zmogus viska organizuot,kitus tik informuot,musu atveju va dabartiniu,organizuoja nuotakos sesuo,aisku bus ji ir pamerge,buna organizuoja svocios,buna drauges,geriausia organizuot kartu su tais zmonemis su kuriais nuotaka geriausia sutaria,aisku geriausia kad nuotaka niekuo nenusimanytu apie jusu planus.kitu atveju tik klausia kartais jaunuosios,kad duotu sarasa ka ji pageidauja matyt savo mergvakari,nes pvz as juos pusesere,tai gerai pazistu su kuo ji bendrauja,bet blogai pazistu kita puse juos puseseriu,draugiu is uniko,ar is darbo,tai buna nuotaka tada duoda kontaktus tu zmoniu..
Atsakyti
na kai reikia tai ta nuotaka nera drasiausia biggrin.gif kai reiketu smile.gif bet koks skirtumas turetu vaziuot biggrin.gif bet galir nebloga mintis, arba siaip ne i namus o gal priue vandens su kokiom uzduotim?
mes galvojam vietoj limuzino pasiimsim autobusiuka ir viena pana vairuos, aprengsim kaip vairuotoja ir visa diena taip rolleyes.gif
Atsakyti

Papildyta:

organizuoja bet kas,arba susirenka artimesni zmones ir kartu organizuoja,gali vienas zmogus viska organizuot,kitus tik informuot,musu atveju va dabartiniu,organizuoja nuotakos sesuo,aisku bus ji ir pamerge,buna organizuoja svocios,buna drauges,geriausia organizuot kartu su tais zmonemis su kuriais nuotaka geriausia sutaria,aisku geriausia kad nuotaka niekuo nenusimanytu apie jusu planus.kitu atveju tik klausia kartais jaunuosios,kad duotu sarasa ka ji pageidauja matyt savo mergvakari,nes pvz as juos pusesere,tai gerai pazistu su kuo ji bendrauja,bet blogai pazistu kita puse juos puseseriu,draugiu is uniko,ar is darbo,tai buna nuotaka tada duoda kontaktus tu zmoniu..
[/quote]

mano atveju tai vargu ar susipras kokia pamergė, kad mergvakarį padaryt, nes visos jaunos bus.. tai tikriausiai reikės pačiai kažkokios iniciatyvos imtis, užuominom ar kažkaip kitaip smile.gif thumbup.gif g.gif
Atsakyti
[quote=Gintariuke 23,2010 08 10, 13:10]
Sveikos mergytes 4u.gif o jau cia ideju i valias,visko radau ir priesaiku ir zaidimu thumbup.gif Tik va man reikia Mergvakario baigimo diplomo pavyzdzio ax.gif gal kas toki darete blush2.gif labai reikia,nes mergvakari organizuojam kita savaite mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=uegnt,2010 06 27, 01:26]
vel zaidimai,vakaro pabaigom iteikem diploma su visais ivertinimais,kaip ka islaike..
Radau tik viena mergina kuri tai dare quote=uegnt ax.gif
[/quote]
o gal gali žaidimais pasidalint kokius sugalvojot? mirksiukas.gif 4u.gif o štai ir diplmas http://1.bp.blogspot...mas_zalias .jpg mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karoliukas*s: 10 rugpjūčio 2010 - 14:10
O man tai tie mergvakariai ir bernvakariai baisiai nepatinka ir kelia juoka,kai landzioja po miesta merginos/vaikinai aprengti kaip klounai ir uzduotis visokias atlikineja doh.gif dar ziauriau man kai prisikviecia striptizo sokeju arba eina i erotini masaza blush2.gif As nesuprantu tokiu dalyku, atseit isteki,tai dabar gali daryt ka nori paskutini karta, nesamone kazkokia. As tikrai nedalyvausiu tokiuose zaidimuose ir nebusiu pajuokos objektas aplinkiniams blink.gif
As savo mergvakari noreciau atsvesti graziai, ramiai. Tarkim nuvaziuot su panom i koki baseina ar SPA centra,pasilepint, paskui i kokia kavinuke pasedet, galima ir i kluba koki nuvaryt ir tiek, be jokiu landziojimu po miesta ir pan. Bet cia aisku tik mano nuomone,yra merginu,kurioms butent tai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 10, 15:04)
o gal gali žaidimais pasidalint kokius sugalvojot?  mirksiukas.gif  4u.gif  o štai ir diplmas http://1.bp.blogspot...mas_zalias .jpg  mirksiukas.gif

Jei pavyks viskas kaip planuojam tai bus taip:

tema garsenybes,tiesiog turime atrodyti kaip zvaigzdes

As isviliosiu jaunaja is namu,su pretekstu,kad man reikia matuotis pamergiu suknele,asisku man ir reikes ja pasimatuoti.Grizus namo,kadangi griztam i ta pacia vieta,nes ji mano brolio busima zmona ax.gif ji aisku nieko neitaria.O namuose jau laukia merginos su staigmena ir ispuostais namais smile.gif tada visi zaidimukai,pamperso keitimas,gumdymo mokinimas ir pan. Tada aisku pasakom kad mus kaimynas kai kur nuves,o isejus jau lauks musu limuzinas bigsmile.gif pora valandeliu palekiosim po miesta,ir pasifotkinsime zymesnese vietose,kaip tikros zvaigzdes smile.gif tada nuleksim i panorama kur bus sakoma priesaika ir diplomo iteikimas ir i klubeli visko deramai uzbaigti drinks_cheers.gif
Atsakyti
kaip šauniai skamba šie jūsų pasakojimai apie mergvakarį, tikiuosi ir man tokį pamergės suorganizuos... smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintariuke 23 @ 2010 08 10, 15:35)
Jei pavyks viskas kaip planuojam tai bus taip:

tema garsenybes,tiesiog turime atrodyti kaip zvaigzdes

As isviliosiu jaunaja is namu,su pretekstu,kad man reikia matuotis pamergiu suknele,asisku man ir reikes ja pasimatuoti.Grizus namo,kadangi griztam i ta pacia vieta,nes ji mano brolio busima zmona  ax.gif  ji aisku nieko neitaria.O namuose jau laukia merginos su staigmena ir ispuostais namais  smile.gif  tada visi zaidimukai,pamperso keitimas,gumdymo mokinimas ir pan. Tada aisku pasakom kad mus kaimynas kai kur nuves,o isejus jau lauks musu limuzinas  bigsmile.gif  pora valandeliu palekiosim po miesta,ir pasifotkinsime zymesnese vietose,kaip tikros zvaigzdes  smile.gif  tada nuleksim i panorama kur bus sakoma priesaika ir diplomo iteikimas ir i klubeli visko deramai uzbaigti  drinks_cheers.gif

na puikiai jūs čia sumąstėt wub.gif thumbup.gif o kaip tau tas diplomas? mirksiukas.gif
Pūkutė neskaityk, nes nebus įdomu savąjam mergvakary biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 10, 16:38)
na puikiai jūs čia sumąstėt wub.gif  thumbup.gif o kaip tau tas diplomas?  mirksiukas.gif
Pūkutė neskaityk, nes nebus įdomu savąjam mergvakary biggrin.gif  mirksiukas.gif

žinok nemanau kad mano būsimosios pamergės kažką panašaus sumąstytų... visos bus jaunesnės už mane... o aš esu Marijampolietė, tai dar reikia turėti gerą vaizduotę, kad čia pasilinksminti taip kaip jūs aprašinėjate smile.gif baltas pavydas net gaminasi biggrin.gif bet nereikia sakyt neperšokus griovio op smile.gif gal kaip tik bus labai smagu ir su jumis dalinsiuosi savo įspūdžiais smile.gif
Atsakyti