Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

QUOTE(Laola @ 2010 01 05, 12:24)
bet man vis tiek keista. Spalį gavau, Lapkritį irgi buvo išmokėta išmoka, o Gruodį nieko.. tai kaip čia suprast, juk jau sausis?? blink.gif
Paaiškinkit kas gaudosi

Pasidomekit pas tarpininke.
Atsakyti
man visada moka kai tik nueinu iskart kita diena ir gaunu,ir pirma karta taip buvo is viso jau tris kartus buvau ir visada tik kai atsizymedavau
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2010 01 05, 15:04)
man visada moka kai tik nueinu iskart kita diena ir gaunu,ir pirma karta taip buvo is viso jau tris kartus buvau ir visada tik kai atsizymedavau

man rytoj reikia i darbo birza pas tarpininke, bet ji kazka minejo kad iki 20 d praveda pinigelius. tai galiu tiketis sia savaite pinigeliu? bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 01 05, 15:09)
man rytoj reikia i darbo birza pas tarpininke, bet ji kazka minejo kad iki 20 d praveda pinigelius. tai galiu tiketis sia savaite pinigeliu? bigsmile.gif  thumbup.gif

sia tai tikrai kad ne, nes tik nuo 10 menesio dienos pradeda daryti pavedimus smile.gif nebent kita... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūtarė @ 2010 01 05, 16:06)
sia tai tikrai kad ne, nes tik nuo 10 menesio dienos pradeda daryti pavedimus smile.gif nebent kita... wink.gif

nu butu saunu ir kita savaite gauti, na bus matyt kaip cia bus.
Atsakyti
pinigelius gali pervesti iki 30dienos jei turi pinigu perveda anksciau smile.gif

man buvo taip kad isvis nepervedi paskui gavau kt menesi uz du .
Atsakyti
QUOTE(SuperBrunetė @ 2010 01 05, 21:10)
pinigelius gali pervesti iki 30dienos jei turi pinigu perveda anksciau smile.gif

man buvo taip kad isvis nepervedi paskui gavau kt menesi uz du .

Aaaa tai ir pas mane kogero tas pats atvejis bus drinks_cheers.gif Na tikiuosi sulaukt pinigeliu, nes labai jau truksta, ypac po svenciu vejai svilpia biggrin.gif
Atsakyti
Na ar yra pradedanciu laukti?
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 11, 14:30)
Na ar yra pradedanciu laukti?

yra yra bigsmile.gif
Atsakyti
Aš nuo rytojaus pradėsiu laukt, nes ryt eisiu į DB pasirodyt smile.gif
Atsakyti
Prieš savaitę aš lankiausi, tai laukiu laukiu.... pirmieji mano piginėliai bus is DB verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūtarė @ 2010 01 11, 22:18)
Prieš savaitę aš lankiausi, tai laukiu laukiu.... pirmieji mano piginėliai bus is DB  verysad.gif

Ir sulauksi mirksiukas.gif Čia visos tik laukimu ir gyvena 4u.gif
Atsakyti