Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

Gal kas pinigėliu gavote?
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 11 25, 10:52)
Gal kas pinigėliu gavote?

as gavau 19d ,tik antra karta gaunu,bet visad gaunu laiku,jei einu pas tarpininke 15d gaunu 16,si menesi buvau 18 gavau 19 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2009 11 25, 11:10)
as gavau 19d ,tik antra karta gaunu,bet visad gaunu laiku,jei einu  pas tarpininke 15d gaunu 16,si menesi buvau 18 gavau 19  thumbup.gif

oho kaip fainai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vadovė @ 2009 10 20, 11:48)
ČIA turite prisiregistruoti ir prisijungti mirksiukas.gif

g.gif per koki laiko po registracijos Jus gavot patvirtinimą ax.gif kad esate užregistruoti
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2009 12 23, 21:27)
g.gif per koki  laiko po registracijos Jus gavot patvirtinimą  ax.gif kad esate užregistruoti

AŠ jau dvi dienas negaunu slaptažodžio į savo pašta g.gif , ten kažkokia keista pas juos sistema unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaataa @ 2009 12 29, 18:08)
AŠ jau dvi dienas negaunu slaptažodžio į savo pašta  g.gif , ten kažkokia keista pas juos sistema  unsure.gif

Registravausi dabar,skaitinėdama temą,slaptažodį atsiuntė tuoj pat bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2010 01 04, 16:15)
Aš dar negavau išmokos už gruodį..  blink.gif  Gal ir iš jūsų kuriai nors taip yra?? kažin kodėl?
Visą laiką prieš tai gaudavau reguliariai , be jokių vėlavimų ar panašiai.

Aš už gruodį kavau per kūčias. Tiesa - visiškai nesitikėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2010 01 04, 20:39)
Aš už gruodį kavau per kūčias. Tiesa - visiškai nesitikėjau biggrin.gif

Bedarbio pašalpa yra mokama už praėjusį mėnesį, todėl niekaip nesugalvoju kaip jum galėjo pervesti per Kūčias už gruodį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 04, 19:46)
Bedarbio pašalpa yra mokama už praėjusį mėnesį, todėl niekaip nesugalvoju kaip jum galėjo pervesti per Kūčias už gruodį  g.gif

Oj, žiopla doh.gif blush2.gif Už lapkritį gavau, už gruodį dar ne blush2.gif Dovanokit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(♠Aušra♠ @ 2010 01 05, 11:48)
Oj, žiopla doh.gif  blush2.gif  Už lapkritį gavau, už gruodį dar ne blush2.gif  Dovanokit blush2.gif

Pasitaiko smile.gif
Atsakyti
bet man vis tiek keista. Spalį gavau, Lapkritį irgi buvo išmokėta išmoka, o Gruodį nieko.. tai kaip čia suprast, juk jau sausis?? blink.gif
Paaiškinkit kas gaudosi
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2010 01 05, 12:24)
bet man vis tiek keista. Spalį gavau, Lapkritį irgi buvo išmokėta išmoka, o Gruodį nieko.. tai kaip čia suprast, juk jau sausis?? blink.gif
Paaiškinkit kas gaudosi

skambinkit savo vadybininkei gal kas kur nepazymeta...

o dabarkaip pirma karta gaunantieji nuo kelintos dienos prededa moketi blush2.gif
Atsakyti