Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

QUOTE(Mumukas @ 2009 10 21, 10:26)
thumbup.gif  Jėga!!!!  thumbup.gif  atsirado paskaičiavimas tai jau ir pinigėliai turėtų būti pakeliui.

sveikinu thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif AAAAtsirado paskaičiavimaaaaas!!!!!!!
dabar lauksiu ir aš biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif įgriuvo pinigai !!!!!
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2009 10 21, 14:03)
thumbup.gif  įgriuvo pinigai !!!!!

Nu geras!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos birzietes 4u.gif
man tai labai kancia lankytis birzoje, kazkaip su inspektore nelabai biolaukai sutampa, o ir tiek visokiu ten taisykliu.. doh.gif
dabar sedziu ant biuletenio, nes sergam kartu su vaiku, biuletenis vaiko prieziurai, tai sako jei neatvyksiu, neteksiu ismokos, ryt keliaujam sergancios, nes tiek liga svarbu, nesinori tampytis su temperatura, tiek ismoka aktuali, jut tai vieninteles musu pajamos.. o tada dar klausimas ar tas biuletenis jei ant vaiko, ar bus apmokamas? apie tai isvis suzinojau tik poliklinikoj, kad ima ji ir darbo birzoj stovintys. tai pamaniau ir man gal pravers, juk nenusidedu jei imu ji. ismokos zinoma veluoja visada, bet jau susitaikiau, o inspektore tai visada be upo, jau irgi pripratau biggrin.gif matyt uzsiknisusios jos tiek darbu, tiek visu musu bambejimais.
Atsakyti
QUOTE(saules uola @ 2009 10 21, 15:35)
sveikos birzietes  4u.gif
man tai labai kancia lankytis birzoje, kazkaip su inspektore nelabai biolaukai sutampa, o ir tiek visokiu ten taisykliu..  doh.gif
dabar sedziu ant biuletenio, nes sergam kartu su vaiku, biuletenis vaiko prieziurai, tai sako jei neatvyksiu, neteksiu ismokos, ryt keliaujam sergancios, nes tiek liga svarbu, nesinori tampytis su temperatura, tiek ismoka aktuali, jut tai vieninteles musu pajamos.. o tada dar klausimas ar tas biuletenis jei ant vaiko, ar bus apmokamas? apie tai isvis suzinojau tik poliklinikoj, kad ima ji ir darbo birzoj stovintys. tai pamaniau ir man gal pravers, juk nenusidedu jei imu ji. ismokos zinoma veluoja visada, bet jau susitaikiau, o inspektore tai visada be upo, jau irgi pripratau  biggrin.gif  matyt uzsiknisusios jos tiek darbu, tiek visu musu bambejimais.

jei turi biuletenį, prasitęsia išmokos, čia jei sau, o vaikui - tai nežinau... g.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif įkrito pinigėliai ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš jau išsiregistravau iš biržos, tai nematau, ar paskaičiuota man, ar ne 4u.gif

Bet svarbiausia turiu darbą thumbup.gif thumbup.gif Kurį gavau per savo tarpininkę wub.gif

Linkiu ir visom kitom kuo greičiau palikt tas nemalonias gretas 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mantyte @ 2009 10 22, 23:10)
Sveikos 4u.gif

Aš jau išsiregistravau iš biržos, tai nematau, ar paskaičiuota man, ar ne 4u.gif

Bet svarbiausia turiu darbą thumbup.gif  thumbup.gif Kurį gavau per savo tarpininkę wub.gif

Linkiu ir visom kitom kuo greičiau palikt tas nemalonias gretas 4u.gif  4u.gif

oho, kaip sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mantyte @ 2009 10 22, 23:10)
Sveikos 4u.gif

Bet svarbiausia turiu darbą thumbup.gif  thumbup.gif Kurį gavau per savo tarpininkę wub.gif

Linkiu ir visom kitom kuo greičiau palikt tas nemalonias gretas 4u.gif  4u.gif

Tikrai, didziausi sveikinimai drinks_cheers.gif Linkiu daugiau nebepatekti i sias gretas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
noreciau paklausti.Esu motinystes atostogos, jos eina i pabaiga, po ju stosiu i darbo birza. Siuo metu gaunu truputi virs 500 lt kiek galiu tiketis gauti is darbo birzos pinigelius?

Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2009 10 23, 12:06)
Sveikutes,
noreciau paklausti.Esu motinystes atostogos, jos eina i pabaiga, po ju stosiu i darbo birza. Siuo metu gaunu truputi virs 500 lt kiek galiu tiketis gauti is darbo birzos pinigelius?

Dekretiniai pinigai i pasalpos skaiciavima neitraukiami. Pasalpa skaiciuosis nuo to kiek uzdirbote pries dekreta tris metus (t.y 36 menesiu atlyginimo), pagal DB skaiciuokle. 4u.gif
Atsakyti