Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

QUOTE(AIVUKĖ @ 2009 10 19, 15:44)
gavau paskutines kapeikas cry.gif

O pas mane dar net paskaiciuota nerodo. verysad.gif
Atsakyti
aš šiandien buvau DB tai man neaišku kada sumokės už rugsėji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 19, 17:06)
aš šiandien buvau DB tai man neaišku kada sumokės už rugsėji 4u.gif

As tai buvau 12d. tai visada po savaites bent paskaiciavimai matydavosi o dabar ir tu nera. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2009 10 19, 17:14)
As tai buvau 12d. tai visada po savaites bent paskaiciavimai matydavosi o dabar ir tu nera.  unsure.gif

as bandziau ziureti tai man rodo tik kiek jau sumoketa uz praeitus menesius unsure.gif
Atsakyti
Aš 14 d. regis buvau pas tarpininkę,paskaičiavimų dar nėra schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
buvau 13 dieną, jau vakar pervedė
Atsakyti
taip greit paskaiciuoja?
o sakykit jus data tam puslapyje ziurite iki siandienines datos ar kazkaip kitaip nustatote,kad matytusi paskaičiavimai.as gal kazka ne taip ziuriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 20, 10:53)
taip greit paskaiciuoja?
o sakykit jus data tam puslapyje ziurite iki siandienines datos ar kazkaip kitaip nustatote,kad matytusi paskaičiavimai.as gal kazka ne taip ziuriu ax.gif

As tai jokiu datu ten nenustatineju, nes jei paskaiciuota ir taip matosi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mumukas @ 2009 10 20, 11:08)
As tai jokiu datu ten nenustatineju, nes jei paskaiciuota ir taip matosi.  unsure.gif

ten kur prie išmoku?
man ten rodo tik kiek aš jau gavus už praeitus menesius smile.gif
jei as sio menesio pradzioje gavau uz rugpjuti tai kazin ar man tiketis du kartus gauti per menesi išmokos.uz rugseji dar nesu gavusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambasadore @ 2009 10 20, 11:44)
merginos, o kur jus čia žiūrit kur paskaičiuota  išmoka?  g.gif  g.gif  g.gif

ČIA turite prisiregistruoti ir prisijungti mirksiukas.gif

Informacija apie išmokas/kairėj pusėj/
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 10 19, 17:20)
as bandziau ziureti tai man rodo tik kiek jau sumoketa uz praeitus menesius unsure.gif

Tai man irgi tik ismoketas rodo, kai atsiranda paskaiciuota nauja, tai neuzilgo ir pinigeliai ikrenta. Kol nera paskaiciuota naujos tai ir pinigeliu nera ko tiketis.
verysad.gif
Atsakyti
thumbup.gif Jėga!!!! thumbup.gif atsirado paskaičiavimas tai jau ir pinigėliai turėtų būti pakeliui.
Atsakyti