Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

hihihi.gif hihihi.gif aciu uz tema 4u.gif
Atsakyti
ar vakar kas nors swed Vilniuje gavo?
Atsakyti
aš Alytuje SWEDBANK kovo 20
Atsakyti
daugiau niekas? 4u.gif
Atsakyti
As viena gal likau negavus? Ir nepaskaiciuota.. ir apskritai nervai ima, trecia kart i sodra keliaut reiks Siauliu, o tie nieko nezino ir nieko nepasako doh.gif Ukmerge ar Utena negali telefonu info konfidencialios suteikt doh.gif
Atsakyti
sveiki, turiu jusu klausimeli. jai man paskirta mokejimas nuo 03,27d tai kada man tiketis pinigeliu balandi ar geguze? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2013 03 28, 17:07)
sveiki, turiu jusu klausimeli. jai man paskirta mokejimas nuo 03,27d tai kada man tiketis pinigeliu balandi ar geguze? 4u.gif

Uz kovo men kelias dienas gausit balandi. Uz balandi gausit geguze.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moga: 02 balandžio 2013 - 14:19
O as uz vasari taip ir negavau dar bigsmile.gif Nuejau i Sodra Siauliu, tai kazkoki uzklausima siunte tam skyriui kuris moka (ukmerge ar utena). Dar emeila parasiau Sodrai. Zodziu, siandien sulaukiau skambucio pagaliau, sake artimiausiom dienom turiu gauti bigsmile.gif kazi kada, tikiuos ne balandzio pabaigoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2013 04 02, 17:13)
O as uz vasari taip ir  negavau dar  bigsmile.gif  Nuejau i Sodra Siauliu, tai kazkoki uzklausima siunte tam skyriui kuris moka (ukmerge ar utena). Dar emeila parasiau Sodrai. Zodziu, siandien sulaukiau skambucio pagaliau, sake artimiausiom dienom turiu gauti  bigsmile.gif  kazi kada, tikiuos ne balandzio pabaigoj  doh.gif

kosmaras doh.gif
Atsakyti
sveikos, gal yra ziniu ar siandien bus pinigeliu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ch_justina @ 2013 04 15, 09:06)
sveikos, gal  yra  ziniu ar siandien bus pinigeliu?smile.gif

Tai kad dar net nepaskaiciuota sodros puslapyje
Atsakyti