Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

QUOTE(ch_justina @ 2013 03 15, 18:18)
Nu po biesais, taip ir nesulaukiau pinigu nu!!!

o jau paskaiciuota jums???
Atsakyti
as ir galvoju kodel siandien negaunu g.gif birzoj sake, kad sodra 15d turi pervest. g.gif
Atsakyti
na laukiam toliau? man paskaiciavimu kaip nerodo sodros puslais taip nerodo...

Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 03 18, 23:40)
taip tikrai...

Aišku, lauksim tada ka parodys tolimesnė eiga...
Atsakyti
QUOTE(gnulee @ 2013 03 18, 22:42)
Aišku, lauksim tada ka parodys tolimesnė eiga...

jums gerai,bent jau paskaiciavo,man dar nepaskaiciuota net:)
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 03 18, 23:43)

Baisu.. Kokioj šali mes gyvenam, net tuos kelis simtus spaudzia iki paskutinio...
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2013 03 18, 21:43)

man irgi doh.gif
Atsakyti
Ką tik pažiūrėjau ir.. turiu ir aš paskaičiavimą su išmokėjimu ... 2013-03-14... lotuliukas.gif

Gal reikia rytoj į tą Uteną, ar Ukmergę paskambinti ir "nakačiai" užduoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 03 18, 22:41)
Ką tik pažiūrėjau ir.. turiu ir aš paskaičiavimą su išmokėjimu ... 2013-03-14... lotuliukas.gif

Gal reikia rytoj į tą Uteną, ar  Ukmergę paskambinti ir "nakačiai" užduoti ax.gif

ir mums parasyk ka sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2013 03 18, 23:41)

Gal reikia rytoj į tą Uteną, ar  Ukmergę paskambinti ir "nakačiai" užduoti ax.gif

vakar velai vakare ziurejau, tai man irgi paskaiciuota 03-14 datai. nesukite galvos, merginos. paziurekite siandien. nes garantuoju,kad pasikeis ismokejimo data galutine. Dziaukimes,kad jau paskaiciavo, vadinasi greit gausime pinigelius jau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 03 19, 08:29)
vakar velai vakare ziurejau, tai man irgi paskaiciuota 03-14 datai. nesukite galvos, merginos. paziurekite siandien. nes garantuoju,kad pasikeis ismokejimo data galutine. Dziaukimes,kad jau paskaiciavo, vadinasi greit gausime pinigelius jau  4u.gif

Pažiūrėjau. Niekas nepasikeitė. Manrods, Swedas mano pinigus nugvelbė. Reikia aiškintis rolleyes.gif
Atsakyti
Prisijungiau prie EGAS, tai man net nepaskaičiuota, manau, kad birža daug geriau susitvarkydavo su pinigų išmokėjimu.

paskaičiuota vistik, susimaišiau žiūrėdama, pamiršau, kad vasarį reikia žiūrėti. Mokėjimo datą irgi rašo kovo 14d biggrin.gif Pinigų dar aišku nėra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kategoriška: 19 kovo 2013 - 09:17