Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

QUOTE(Dypse @ 2012 03 17, 10:07)
Sveiki, man pervedė per para nuo apsilankymo, ketvirtadienį buvau, penktadienį gavau pinigėlius  thumbup.gif

super, labai operatyviai thumbup.gif gerai kad bent cia atlyginimas mokamas laiku biggrin.gif
Atsakyti
sveikos merginos noreciau paklausti pazystama ejo i birza 09 06 diena, o pinigeliu dar nera nuo kelintos dienos pradeda moketi? ar yra sy men jau gavusiu?
Atsakyti
Keliu virsun tema 4u.gif
Atsakyti
Siandien turetu moketi sodra, bet kazkaip dar tylu ramu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 14, 14:04)
Siandien turetu moketi sodra, bet kazkaip dar tylu ramu  ax.gif

aha, idomu kaip cia bus g.gif bet net birzos psl parasyta, kad mokes birza kiekvieno menesio 14 diena.
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 02 14, 15:19)
aha, idomu kaip cia bus  g.gif bet net birzos psl parasyta, kad mokes birza kiekvieno menesio 14 diena.

paziurejau sodroj, tai man irgi rodo,kad man turi pervesti 14 diena, bet va dar laukiu.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 14, 14:34)
paziurejau sodroj, tai man irgi rodo,kad man turi pervesti 14 diena, bet va dar laukiu.

As tai sodroj tik paskaiciavima matau o kur jus matot kada bus ismoketa?
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 02 14, 15:46)
As tai sodroj tik paskaiciavima matau o kur jus matot kada bus ismoketa?

kai issitrauki paskaiciuotu ir ismoketu ismoku isklotine, tai antram lyg stulpelyje raso. Pirmam raso uz koki laikotarpi, o antram kada bus ismoketa.
Atsakyti
Jauciu, siandien galime ramiai eiti valentino svesti biggrin.gif Pinigu turbut jau nebus siandien, jei iki siol nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2013 02 14, 16:32)
Jauciu, siandien galime ramiai eiti valentino svesti  biggrin.gif  Pinigu turbut jau nebus siandien, jei iki siol nera schmoll.gif

Yra yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 02 14, 19:04)

pirma karta taip velai gavau is sodros bigsmile.gif bet koks skirtumas thumbup.gif
Atsakyti
ar yra gavusiu?
Atsakyti