Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

Dziaugiuosi del taves....clap.gif nes puikiai suprantu kaip finansai itakoja kaledines nuotaikas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 21 gruodžio 2010 - 12:51
QUOTE(virguliuke @ 2010 12 21, 12:50)
Dziaugiuosi del taves....clap.gif nes puikiai suprantu kaip finansai itakoja kaledines nuotaikas...

Oi ačiū blush2.gif 4u.gif Apie 11 val gavau pinigėlius. Dabar ramiai laukiu švenčių wub.gif

Tad gerų švenčių visoms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2010 12 16, 09:46)
man jau paskaiciuota clap.gif  clap.gif greit turetu ir man pervesti thumbup.gif

sveikutes,
kaip pasziureti swed banke kada paskaiciuota?
kai pakeite savo puslapi jie, as nebemoku blush2.gif
Atsakyti
Reikia darbo biržos internetiniam puslapy užsiregistruot, tada jau ten matysit kada paskaičiuos mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(misis.zd @ 2011 01 07, 16:29)
sveikutes,
kaip pasziureti swed banke kada paskaiciuota?
kai pakeite savo puslapi jie, as nebemoku blush2.gif

reik ziuret ne per swed bankininkyste, o per ldb puslapi. ten yra el.paslaugos prisiregistruoji ir matai paskaciuoti tau pinigeliai ar ne
Atsakyti
saindien buvau darbo birzoje 4u.gif db lauksim paskaiciavimo 4u.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip del kursu? gal pagreitintu kursus nedidele dovanele kuratorei?
galit i az jei nenorit viesai pasidalinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misis.zd @ 2011 01 10, 13:03)
Merginos, o kaip del kursu? gal pagreitintu kursus nedidele dovanele kuratorei?
galit i az jei nenorit viesai pasidalinti smile.gif

bent man sake, kad kolkas yra daug norinciu, todel pirmenybe gauna tik tie, kas isvis jokios specialybes neturi ir dar tai reikia palaukt, vienas draugas baiges tik mokykla, laukia va jau 9 menesiai kol i kursus gales eit, tai man sake net nesvajot apie jokius kursus, nes specialybe gi turiu doh.gif taigi, jei turit jau specialybe, kazi ar dovanele pagreitintu ka nors g.gif o gal cia tik musu rajone taip g.gif 4u.gif
Atsakyti
Penktadienį buvau DB, žiūrėsim kada šį mėn paskaičiuos g.gif
Atsakyti
DB buvau sausio 4 diena, o snd jau yra paskaiciuota 4u.gif
Atsakyti
pazystama, baigusi 12kl, nese dovanele, tai gan greit i kursus papuole, as turiu issilavinima, bet gal doveneles gali daugiau nei eiles?
Atsakyti
QUOTE(misis.zd @ 2011 01 11, 14:00)
pazystama, baigusi 12kl, nese dovanele, tai gan greit i kursus papuole, as turiu issilavinima, bet gal doveneles gali daugiau nei eiles?

priklausys nuo darbuotojos ir realios situacijos su kursais 4u.gif nes jei yra ilga eile be specialybes zmoniu, nu tai reiktu bent 10 dovaneliu, kad atsidurtum eiles pradzioj ir niekas nieko "nematytu" 4u.gif 4u.gif o jei ta eile nera tokia didele, tai gal pakaks vienos dovaneles ir greitu laiku busit kursuose 4u.gif
Atsakyti