as siandien eisiu pirma kart i birza po pasalpos paskyrimo.tai tureciau menesio gale gaut, kaip suprantu.bet gausiu tik uz viena diena... nes lapkricio 30d paskyre. dar noriu pas jus pasitikslinti, ar jie man mokes uz tuos sesis menesius tai yra uz lapkriti, gruodi, sausi, vasari, kova, balandi, ar nuo 2010-11-30 (paskyre pasalpa) iki 2011-05-30? nes ***** busiu prasovusi lapkricio menesi...nzn ar supratot ko klausiu
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 15, 12:22)
as siandien eisiu pirma kart i birza po pasalpos paskyrimo.tai tureciau menesio gale gaut, kaip suprantu.bet gausiu tik uz viena diena... nes lapkricio 30d paskyre. dar noriu pas jus pasitikslinti, ar jie man mokes uz tuos sesis menesius tai yra uz lapkriti, gruodi, sausi, vasari, kova, balandi, ar nuo 2010-11-30 (paskyre pasalpa) iki 2011-05-30? nes ***** busiu prasovusi lapkricio menesi...nzn ar supratot ko klausiu
pas mane situacija analogiska- man pasalpa paskyre birzelio 30 diena tai liepos menesi gavau dvidesimt kazkelis litus tik, o va, kita menesi dar gausiu uz gruodi, tik ne uz 31 diena, o uz 30 taigi, nieko neprarasi, tik si menesi gausi tik uz viena diena pinigelius, o ne uz visa lapkriti
QUOTE(MonikisSs @ 2010 12 15, 12:53)
pas mane situacija analogiska- man pasalpa paskyre birzelio 30 diena tai liepos menesi gavau dvidesimt kazkelis litus tik, o va, kita menesi dar gausiu uz gruodi, tik ne uz 31 diena, o uz 30 taigi, nieko neprarasi, tik si menesi gausi tik uz viena diena pinigelius, o ne uz visa lapkriti
pradziuginot jau galvojau,kad busiu apsisovusi juodai
Pinigeliai siandien popiet jau ikrito....
Laimingu ir d a r b i n g u Jums artejanciu Naujuju metu ir graziu Kaledu
QUOTE(virguliuke @ 2010 12 15, 19:14)
Pinigeliai siandien popiet jau ikrito....
tau gerai
man jau paskaiciuota greit turetu ir man pervesti
QUOTE(rasavytenis @ 2010 12 16, 08:46)
man jau paskaiciuota greit turetu ir man pervesti
nu va kaip smagu man tai dar nepaskaičiuota
jau ikrito i saskaita pinigeliai M.i.g.l.e ir tau jau greit turetu but visoms linksmu svenciu mergaites
na ką, man dar vis nepaskaičiuota
cha cha cha uz viena lapkricio diena gavau 16 lt laukiam pinigeliu uz gruodi
Pagaliau paskaičiuota Kalėdos išgelbėtos