Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

as siandien eisiu pirma kart i birza po pasalpos paskyrimo.tai tureciau menesio gale gaut, kaip suprantu.bet gausiu tik uz viena diena... nes lapkricio 30d paskyre. dar noriu pas jus pasitikslinti, ar jie man mokes uz tuos sesis menesius tai yra uz lapkriti, gruodi, sausi, vasari, kova, balandi, ar nuo 2010-11-30 (paskyre pasalpa) iki 2011-05-30? nes ***** busiu prasovusi lapkricio menesi...nzn ar supratot ko klausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 12 15, 12:22)
as siandien eisiu pirma kart i birza po pasalpos paskyrimo.tai tureciau menesio gale gaut, kaip suprantu.bet gausiu tik uz viena diena... nes lapkricio 30d paskyre. dar noriu pas jus pasitikslinti, ar jie man mokes uz tuos sesis menesius tai yra uz lapkriti, gruodi, sausi, vasari, kova, balandi, ar nuo 2010-11-30 (paskyre pasalpa) iki 2011-05-30? nes ***** busiu prasovusi lapkricio menesi...nzn ar supratot ko klausiu smile.gif

pas mane situacija analogiska- man pasalpa paskyre birzelio 30 diena biggrin.gif tai liepos menesi gavau dvidesimt kazkelis litus tik, o va, kita menesi dar gausiu uz gruodi, tik ne uz 31 diena, o uz 30 4u.gif taigi, nieko neprarasi, tik si menesi gausi tik uz viena diena pinigelius, o ne uz visa lapkriti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2010 12 15, 12:53)
pas mane situacija analogiska- man pasalpa paskyre birzelio 30 diena  biggrin.gif  tai liepos menesi gavau dvidesimt kazkelis litus tik, o va, kita menesi dar gausiu uz gruodi, tik ne uz 31 diena, o uz 30  4u.gif  taigi, nieko neprarasi, tik si menesi gausi tik uz viena diena pinigelius, o ne uz visa lapkriti  4u.gif

pradziuginot 4u.gif jau galvojau,kad busiu apsisovusi juodai doh.gif
Atsakyti
Pinigeliai siandien popiet jau ikrito.... clap.gif clap.gif clap.gif
Laimingu ir d a r b i n g u Jums artejanciu Naujuju metu ir graziu Kaledu newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2010 12 15, 19:14)
Pinigeliai  siandien  popiet jau ikrito.... clap.gif  clap.gif  clap.gif 
Laimingu ir  d a r b i n g u  Jums  artejanciu Naujuju metu ir graziu  Kaledu newyear.gif

tau gerai thumbup.gif
Atsakyti
man jau paskaiciuota clap.gif clap.gif greit turetu ir man pervesti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasavytenis @ 2010 12 16, 08:46)
man jau paskaiciuota clap.gif  clap.gif greit turetu ir man pervesti thumbup.gif

bigsmile.gif nu va kaip smagu 4u.gif man tai dar nepaskaičiuota doh.gif
Atsakyti
jau ikrito i saskaita pinigeliai thumbup.gif thumbup.gif M.i.g.l.e ir tau jau greit turetu but 4u.gif visoms linksmu svenciu mergaites 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
na ką, man dar vis nepaskaičiuota verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
cha cha cha biggrin.gif uz viena lapkricio diena gavau 16 lt laukiam pinigeliu uz gruodi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(M.i.g.l.e @ 2010 12 20, 11:30)
na ką, man dar vis nepaskaičiuota verysad.gif  verysad.gif

g.gif console.gif console.gif console.gif
Atsakyti
Pagaliau paskaičiuota thumbup.gif thumbup.gif Kalėdos išgelbėtos bigsmile.gif wub.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti