Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

QUOTE(brunera @ 2010 12 14, 18:22)
as buvau gruodzio 1, ir paskaiciavimu ir ner g.gif

O sąskaitą ar tikrinotės? rolleyes.gif Būna kad paskaičiavimo nerodo,o sąskaitoje pinigėliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bumbulienė @ 2010 12 14, 17:42)
O kada lankėtės DB?  g.gif

Man būna paskaičiuota kažkur po 4 dienų nuo apsilankymo,o dar už 1 ar 2  įkrenta sąskaiton  smile.gif

as DB gruodzio 1d buvau,sekantis sausio 3d....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virguliuke: 14 gruodžio 2010 - 20:59
QUOTE(Bumbulienė @ 2010 12 14, 18:57)
O sąskaitą ar tikrinotės?  rolleyes.gif  Būna kad paskaičiavimo nerodo,o sąskaitoje pinigėliai  mirksiukas.gif

tikrinaus.. ax.gif
Papildyta:
na va, daba paziurejau jau paskaiciuota bigsmile.gif
siaip pirma karta stojau i DB tai is tikruju tada pamatai kiek zmoniu be darbo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 12 15, 11:41)
tikrinaus.. ax.gif
Papildyta:
na va, daba paziurejau jau paskaiciuota bigsmile.gif
siaip pirma karta stojau i DB tai is tikruju tada pamatai kiek zmoniu be darbo  unsure.gif

taip lb daug zmoniu be darbo yra taip kad tiems kuriems nepaskirta nedarbo ismoka eina kas du menesius nes neturi ka pasiulyti darbo birza doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
pinigeliai jau ikrito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 12 15, 10:38)
pinigeliai jau ikrito  biggrin.gif

bigsmile.gif nu va kaip smagu 4u.gif tikiuosi ir as iki penktadienio sulauksiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 12 15, 13:38)
pinigeliai jau ikrito  biggrin.gif

lekiu ir as tikrint saskaiteles,gal taip pat pasiseks smile.gif
Papildyta:
dar neikrito,bet jau paskaiciuota clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2010 12 15, 11:01)
lekiu ir  as tikrint saskaiteles,gal taip pat  pasiseks smile.gif
Papildyta:
dar neikrito,bet jau paskaiciuota  clap.gif  clap.gif  clap.gif

tai jau ir ikris greit:DDD beje, gal zinot ar paskaiciuoja kai tik i birza nueini? nes mamcei tik gruodzio 20 eit, tai kazin kada gaus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brunera: 15 gruodžio 2010 - 11:05

to tai tikrai nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2010 12 15, 12:43)
to tai tikrai nezinau g.gif

Virguliuke man irgi sausio 3d i birza biggrin.gif ziurek gal susitiksim biggrin.gif

O kada as galiu tiketis gaut pinigus jei buvau 13d? siaip paskirtas laikas buvo 8d, bet vaikas sirgo, tai nuvariau tik pirmadieni smile.gif
Atsakyti
idomiai kazmkaip jie moka.... man po apsilankymo i pradziu mazdaug po savaites ir pervesdavo, o paskutiniu metu tai tik menesio pabaigoje sulaukdavau,po 20d g.gif
kelintai tau valandai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2010 12 15, 13:12)
idomiai kazmkaip jie moka.... man po apsilankymo i pradziu  mazdaug po savaites ir pervesdavo, o paskutiniu metu tai tik menesio pabaigoje sulaukdavau,po 20d  g.gif
kelintai tau valandai? mirksiukas.gif

o as kazkodel tikejausi snd gaut, nieko nezinojau apie situos paskaiciavimus, mkejimus biggrin.gif doh.gif

Man pirmai valandai smile.gif
Atsakyti