Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

labas 4u.gif

as laukiu pirmosios ismokos 650 litu, nes praeita menesi gavau tik uz viena diena- 21 lita. praeita menesi gavau 13 diena, sikart siandien dar nesitikiu, gal kita savaite, nes uzvakar buvau DB ir sake, kad nera paskaiciuota ax.gif
Atsakyti
na ar ikrito jau kam pinigeliai i saskaitele? 4u.gif
Atsakyti
penktadieni popiet, pries vakara man ikrito thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virguliuke @ 2010 08 16, 18:03)
na ar ikrito jau kam pinigeliai i saskaitele? 4u.gif

schmoll.gif schmoll.gif dar net nepaskaičiuota g.gif
Atsakyti
QUOTE(MonikisSs @ 2010 08 16, 20:08)
penktadieni popiet, pries vakara man ikrito  thumbup.gif

smagu thumbup.gif , o mes dar nesulauke... g.gif
Atsakyti
as siandien jau gavau uz rugpjuti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ar yra laukiančių? biggrin.gif

Žiūriu kad man kas mėn vis nutolina mokėjimą doh.gif

Ar yra kam jau baigėsi mokėjimas?Ir ar siunčia bele kur dirbti?
Atsakyti
as jau ir isleidau ax.gif laukiu sekancio menesio blush2.gif

pastebejau, kad pinigus praveda po apsilankymo DB po keliu dienu g.gif nes drauge eina i ta pacia DB kaip as, bet as einu meneio pradzioj ir po keliu idneu turiu pinigus, ji eina menesio gale ir irgi po keliu dienu gauna pinigus tik g.gif
Atsakyti
biggrin.gif

Aš einu 12 (šį kart ėjau 13) dieną,tai pirmą kartą 16 dieną pervedė,o praeitą mėn 24 dieną tik blink.gif Nesuprantu kaip ten jos paskirsto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 09 16, 14:42)
Sveikos  smile.gif

Ar yra laukiančių?  biggrin.gif

Žiūriu kad man kas mėn vis nutolina mokėjimą  doh.gif

Ar yra kam jau baigėsi mokėjimas?Ir ar siunčia bele kur dirbti?

sveiki, si menesi jau turejo baigtis gale menesio , tai kad nedykineciau mane siunte i kursus kazkokius, bet as atsisakiau tai tada isvis isbrauke is birzos lotuliukas.gif idomi ten ta politika. jei atsisakai , nes nera galimybiu privazynet tai ciuozk lauk is vis doh.gif thumbup.gif o paskui per zinias dziaugsmingai skelbias: "si menesi jau sumazejo bedarbiu stovinciu birzoj ,vadinas gereja padeti Lietuvoje " lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 09 17, 17:26)
sveiki, si menesi jau turejo baigtis gale menesio , tai kad nedykineciau mane siunte i kursus kazkokius, bet as atsisakiau tai  tada isvis isbrauke is birzos  lotuliukas.gif idomi ten ta politika. jei atsisakai , nes nera galimybiu privazynet tai ciuozk lauk is vis  doh.gif  thumbup.gif o paskui per zinias dziaugsmingai skelbias: "si menesi jau sumazejo bedarbiu stovinciu birzoj ,vadinas gereja padeti Lietuvoje " lotuliukas.gif  thumbup.gif

Ups,jūs iš kito miesto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrinė: 17 rugsėjo 2010 - 17:51
siaubas koks... mane irgi siule i kursus eiti konditeres-virejos, bet atsisakiau...
taciau is birzos tai neisbrauke,tfu tfu tfu
siandien ryte pinigelius jau gavau,pirmakarta taip anksti ,anksciau be 22-24d nesulaukdavau
Atsakyti