labas
as laukiu pirmosios ismokos 650 litu, nes praeita menesi gavau tik uz viena diena- 21 lita. praeita menesi gavau 13 diena, sikart siandien dar nesitikiu, gal kita savaite, nes uzvakar buvau DB ir sake, kad nera paskaiciuota
na ar ikrito jau kam pinigeliai i saskaitele?
penktadieni popiet, pries vakara man ikrito
QUOTE(virguliuke @ 2010 08 16, 18:03)
na ar ikrito jau kam pinigeliai i saskaitele?
dar net nepaskaičiuota
QUOTE(MonikisSs @ 2010 08 16, 20:08)
penktadieni popiet, pries vakara man ikrito
smagu , o mes dar nesulauke...
as siandien jau gavau uz rugpjuti
as jau ir isleidau laukiu sekancio menesio
pastebejau, kad pinigus praveda po apsilankymo DB po keliu dienu nes drauge eina i ta pacia DB kaip as, bet as einu meneio pradzioj ir po keliu idneu turiu pinigus, ji eina menesio gale ir irgi po keliu dienu gauna pinigus tik
pastebejau, kad pinigus praveda po apsilankymo DB po keliu dienu nes drauge eina i ta pacia DB kaip as, bet as einu meneio pradzioj ir po keliu idneu turiu pinigus, ji eina menesio gale ir irgi po keliu dienu gauna pinigus tik
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 09 16, 14:42)
Sveikos
Ar yra laukiančių?
Žiūriu kad man kas mėn vis nutolina mokėjimą
Ar yra kam jau baigėsi mokėjimas?Ir ar siunčia bele kur dirbti?
Ar yra laukiančių?
Žiūriu kad man kas mėn vis nutolina mokėjimą
Ar yra kam jau baigėsi mokėjimas?Ir ar siunčia bele kur dirbti?
sveiki, si menesi jau turejo baigtis gale menesio , tai kad nedykineciau mane siunte i kursus kazkokius, bet as atsisakiau tai tada isvis isbrauke is birzos idomi ten ta politika. jei atsisakai , nes nera galimybiu privazynet tai ciuozk lauk is vis o paskui per zinias dziaugsmingai skelbias: "si menesi jau sumazejo bedarbiu stovinciu birzoj ,vadinas gereja padeti Lietuvoje "
QUOTE(bbbituteee @ 2010 09 17, 17:26)
sveiki, si menesi jau turejo baigtis gale menesio , tai kad nedykineciau mane siunte i kursus kazkokius, bet as atsisakiau tai tada isvis isbrauke is birzos idomi ten ta politika. jei atsisakai , nes nera galimybiu privazynet tai ciuozk lauk is vis o paskui per zinias dziaugsmingai skelbias: "si menesi jau sumazejo bedarbiu stovinciu birzoj ,vadinas gereja padeti Lietuvoje "
Ups,jūs iš kito miesto
siaubas koks... mane irgi siule i kursus eiti konditeres-virejos, bet atsisakiau...
taciau is birzos tai neisbrauke,tfu tfu tfu
siandien ryte pinigelius jau gavau,pirmakarta taip anksti ,anksciau be 22-24d nesulaukdavau
taciau is birzos tai neisbrauke,tfu tfu tfu
siandien ryte pinigelius jau gavau,pirmakarta taip anksti ,anksciau be 22-24d nesulaukdavau