Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

Gryzo MB nepaklauses kad ismokes doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, na ka laukiam unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 21, 08:53)
gal dB malones ismoketi, siandiena MB ten keliaus

O jūsų vyras šį mėnesį prieš tai jau lankėsi DB?
Nes pašalpa mokama už praėjusį mėnesį tik poto kai šį mėnesį jis atsižymi pas konsultantę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 01 21, 10:31)
O jūsų vyras šį mėnesį prieš tai jau lankėsi DB?
Nes pašalpa mokama už praėjusį mėnesį tik poto kai šį mėnesį jis atsižymi pas konsultantę  4u.gif

13 diena atsizymejo, siandiena ejo kad nutraukti ismokas nes i UK isvaziuoja rytoj, ir nepaklause kur gruodzio menesio pinigeliai doh.gif
Atsakyti
Skambinau tik ka i birza savo tarpininkei,paaiskino kad sodra dalimis vis siuncia jiems pinigus ir ju nevisada buna,todel reikia laukti unsure.gif pirmadieni sake paskutine diena kai pervedines iki pirmadienio visi turi gaut doh.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 21, 13:08)
Skambinau tik ka i birza savo tarpininkei,paaiskino kad sodra dalimis vis siuncia jiems pinigus ir ju nevisada buna,todel reikia laukti  unsure.gif pirmadieni sake paskutine diena kai pervedines iki pirmadienio visi turi gaut  doh.gif

niu ka verysad.gif svarbiausia kaskokios zinios yra 4u.gif
Atsakyti
Dar tylu?Nieks negavo? ax.gif
Atsakyti
tuscia verysad.gif
Atsakyti
pas mane ir tuscia verysad.gif
be kitos savaites turbut ner ko tiketis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(deluxe @ 2010 01 21, 16:59)
pas mane ir tuscia verysad.gif
be kitos savaites turbut ner ko tiketis schmoll.gif

niu ryt gal...nors jau nuo to gal bloga, ale nera kur dingti
Atsakyti
As siandien visa diena ziurinejau ar nepaskaiciuota man,tai nebuvo,o dabar paziuriu yra bigsmile.gif Tai jau ryt ryte turetu ibyret i saskaitele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-ruta @ 2010 01 21, 18:38)
As siandien visa diena ziurinejau ar nepaskaiciuota man,tai nebuvo,o dabar paziuriu yra  bigsmile.gif Tai jau ryt ryte turetu ibyret i saskaitele  thumbup.gif

darbos birzos puslapyje?
Atsakyti