Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 20, 14:17)
Tai va as ir labai laukiu,belieka tik laukti,jei siandien neperves rytoj savo tarpininkei skambinsiu  gun_bandana.gif

As irgi viena tokiu laukianciu.Tai va paskambinau savo tarpininkei ir paklausiau,kodel dar nera pinigeliu,tai man pasake kad vakar dare skaiciavimus ir iki sendienos vakaro visi tures gauti
Papildyta:
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 20, 15:08)
is kur toks mastymas,man praeita menesi ir nevelavo,o va sita veluoja,nebent jus pazystamu turit buhalterijoje  biggrin.gif

Man irgi nevelavo ,o si menesi veluoja,bet vistiek anksciau ar veliau perves,Nepergyvenkit merginos jei nebus eisim su automatais gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(infene @ 2010 01 20, 14:18)
As irgi viena tokiu laukianciu.Tai va paskambinau savo tarpininkei ir paklausiau,kodel dar nera pinigeliu,tai man pasake kad vakar dare skaiciavimus ir iki sendienos vakaro visi tures gauti
Papildyta:
Man irgi nevelavo ,o si menesi veluoja,bet vistiek anksciau ar veliau perves,Nepergyvenkit merginos jei nebus eisim su automatais  gun_bandana.gif

koks miestas?ziauru koks nepegyventi jei paskutine diena uz lelektra normaliais tarifais moketi yra , ryt jau mokesim ne simta o 130 kaskaip pergyvenasi ir labai doh.gif

merginos kur ten paziureti banke paskaiciavimus viesose paslaugose? nerandu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 20 sausio 2010 - 14:22
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 20, 14:59)
kaip gerai Jums, ydomu kodel tokios privilegijos?

Kazkodel galvoju kad ne privilegijos,o viskas prikluaso gal but (mastau)arba nuo pajamu dydzio ,arba nuo pavardes pirmos raides(tai mano pamastymas)nes as irgi neturiu jokiu pazystamu buhalterijoj g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 20, 15:19)
koks miestas?ziauru koks nepegyventi jei paskutine diena uz lelektra normaliais tarifais moketi yra , ryt jau mokesim ne sumta o 130 kaskaip pergyvenasi ir labai  doh.gif

merginos kur ten paziureti banke paskaiciavimus viesose paslaugose? nerandu

Na man sake kad iki sendienos visiems perves.Kokiu paskaiciavimu reikia uz elektra ar ka??
Atsakyti
QUOTE(infene @ 2010 01 20, 14:22)
Na man sake kad iki sendienos visiems perves.Kokiu paskaiciavimu reikia uz elektra ar ka??

na labai tikiuosi ax.gif esu labai pikta..bet ne ant jusu ne ant tu konsultanciu o ant moliu kurie viska susiko... ziauriai liudna, kad du issilavine zmones negali sukure seimos oriai gyventi, kad turi kasku vaziuoti kad isgyventi .paskaiciavimu ne uz elektra o internetinei bankininkystei kur matosi socialiniu ismoku paskaiciavimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 20 sausio 2010 - 14:25
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 20, 15:23)
na labai tikiuosi  ax.gif  esu labai pikta..bet ne ant jusu ne ant tu konsultanciu o ant moliu kurie viska susiko... ziauriai liudna, kad du issilavine zmones negali sukure seimos oriai gyventi, kad turi kasku vaziuoti kad isgyventi .paskaiciavimu ne uz elektra o internetinei bankininkystei kur matosi socialiniu ismoku paskaiciavimai

Tai jei gerai suprantu reikia ziureti skiltyje likuciai,.Arba israsai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infene: 20 sausio 2010 - 14:30
QUOTE(infene @ 2010 01 20, 14:26)
Tai jei gerai suprantu reikia ziureti skiltyje likuciai,koks bankas.Arba israsai

nea netas.... smile.gif nesvarbu atkasiu, zinau mamos uz vaikus ten ziuri ar paskaiciuota, cia dar neismoketi o priskaiciuooti pinigai uz pasalpas, sodras ir pan, matai kiek bus ismoketa ir kiek ismoketa uz parejusi laikotarpi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 20, 14:30)
nea netas.... smile.gif  nesvarbu atkasiu, zinau mamos uz vaikus ten ziuri ar paskaiciuota, cia dar neismoketi o priskaiciuooti pinigai uz pasalpas, sodras ir pan, matai kiek bus ismoketa ir kiek ismoketa uz parejusi laikotarpi  4u.gif

taip eini i viesieji elektroniniai vartai ten randi skilti apie solcialini draudima,ten prisijunk mirksiukas.gif
Atsakyti
na ka vilties siandienai nebera, gal ryt 4u.gif
Atsakyti
GAL....
Atsakyti
Pradedu jau pykti,tiksliau niršti,nes pykstu jau seniai.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(astor @ 2010 01 20, 20:06)
Pradedu jau pykti,tiksliau niršti,nes pykstu jau seniai.

Pazystamas jausmas , nors VST pagailejo ir iki 31 pratese mokejimus , gal dB malones ismoketi, siandiena MB ten keliaus

Atsakyti
labas rytas,kagi dar viena vilties diena ax.gif
Atsakyti