Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 20, 13:08)
LDB > E. paslaugos > Ieškantiems darbo > Darbo biržos išmokos

cia ziureti ar paskaiciuota reikia? nes kiek matau mums dar nepaskaiciavo nors 13d. jau buvome atsizymeti

TEN SKAICIAI atsiranda tik tada kai mums i saskaita ikrenta mirksiukas.gif juk turejot pasirasyt kokia gausit pasalpa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 20, 13:12)
TEN SKAICIAI atsiranda tik tada kai mums i saskaita ikrenta  mirksiukas.gif  juk turejot pasirasyt kokia gausit pasalpa  4u.gif

pasirasem kaip dejo antspauda kad ja skiria su sumom.. ale kas is to pinigu nera o ziauriai reikia....tik vienos ismokos tenorim, kad is tevynes muila isnesti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 20 sausio 2010 - 13:17
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 20, 13:15)
pasirasem ale kas is to pinigu nera o ziauriai reikia....tik vienos ismokos tenorim, kad is tevynes muila isnesti  doh.gif

Tai va as ir labai laukiu,belieka tik laukti,jei siandien neperves rytoj savo tarpininkei skambinsiu gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 20, 13:17)
Tai va as ir labai laukiu,belieka tik laukti,jei siandien neperves rytoj savo tarpininkei skambinsiu  gun_bandana.gif

bliamba pasukciau siandien bet telefonai jau atjungti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2010 01 20, 13:18)
bliamba pasukciau siandien bet telefonai jau atjungti  doh.gif

gal jau bus siandien ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 20, 13:12)
TEN SKAICIAI atsiranda tik tada kai mums i saskaita ikrenta  mirksiukas.gif  juk turejot pasirasyt kokia gausit pasalpa  4u.gif

Aš praeitą mėnesį gavau tai nei prieš,nei po jokie skaičiai nepasirodė,visada rašė,kad man nieks neišmokėta.
Atsakyti
Vadinasi viskas labai konkretu iki negalejimo doh.gif vieniem vienaip kitiem kitaip
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2010 01 20, 13:37)
Aš praeitą mėnesį gavau tai nei prieš,nei po jokie skaičiai nepasirodė,visada rašė,kad man nieks neišmokėta.

paskutiniu metu ldb internetinis puslapis daznai "durniuoja" tongue.gif ieikit i savo banko internetine bankininkyste,tada viesosios el.paslaugos --->prisijungti pries EVV IR TEN PAZIUREKIT SAVO VALSTYBINI SOCIALINI DRAUDIMA,TEN MATYSIT KIEK IR KADA JUMS KAS MOKEJO mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAIIVA: 20 sausio 2010 - 13:45
o as esu rami,nes man tik penktdieni pas tarpininke ir zinau ,kad iskart pinigeliai ibires,ta pacia arba kita diena,dar niekad nebuvo veliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2010 01 20, 13:58)
o as esu rami,nes man tik penktdieni pas tarpininke ir zinau ,kad iskart pinigeliai ibires,ta pacia arba kita diena,dar niekad nebuvo veliau  thumbup.gif

kaip gerai Jums, ydomu kodel tokios privilegijos?
Atsakyti
QUOTE(koposs @ 2010 01 20, 13:58)
o as esu rami,nes man tik penktdieni pas tarpininke ir zinau ,kad iskart pinigeliai ibires,ta pacia arba kita diena,dar niekad nebuvo veliau  thumbup.gif

is kur toks mastymas,man praeita menesi ir nevelavo,o va sita veluoja,nebent jus pazystamu turit buhalterijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 20, 14:08)
is kur toks mastymas,man praeita menesi ir nevelavo,o va sita veluoja,nebent jus pazystamu turit buhalterijoje  biggrin.gif

penkt parasysiu ,nes jau 4 karta gausiu ir ne karto nevelavo pries kaledas tik nuejau,o kai grizau namo pinigai jau buvo saskaitoje ,neturiu jokiu pazystamu ax.gif
Atsakyti