Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos "gyventojos"

QUOTE(deluxe @ 2010 01 19, 11:41)
bet rimtai si menesi tai visos ismokos veluoja,bent jau man. Gyvenk kaip nori ir uz ka nori-taip turbut musu valstybe masto doh.gif

O kas kaltas patys žmonės kalti,daug metų tylėjo patenkinti,kad gyvenimas gerėja ir apsvaigę nuo lizingų ir kreditų teikiamų galimybių.Nesakau,kad visi tokie apsveigę ir buvo,bet,kad dauguma ir dabar savo galva nemasto tai tikrai.Plauna televizija smegenis,rodo visokias durnas laidas ir šarlatanus ir visi viską kaip užtiesą priima.Nėra vėnybės ir nebus,nes kiekvienas galvoja tik apie save atskirai,kol nepradės galvot visi kartu,tol nieko ir nebus.
Atsakyti
tikimes ,kad siandien pinigeliai bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marmelade @ 2010 01 20, 00:32)
tikimes ,kad siandien pinigeliai bus 4u.gif

Vajė jau nuo vidurnakčio pradedam laukt,tikrai,kad mus tėvynė žmonėmis skaito lotuliukas.gif Kiek galima laukt g.gif
Atsakyti
kad naudos is to laukimo nulis, jauciu ismokes rytoj, kai uz elektra mazesniu tarifu nebegalesim uzmoketi verysad.gif
Atsakyti
nu gal kasnors is nelaukianciu jau gavote doh.gif
Atsakyti
as laukiu,bet deja... schmoll.gif
Atsakyti
As ir laukiu,bet jau net nervas ima,kaip tycia reikia labai pinigeliu bet... unsure.gif
Atsakyti
o ar nors pas viena yra paskaiciuota?
Atsakyti
as 12 diena buvau,va laukiu ir dar nesulaukiu,antra kart tureciau gauti...tas laukimas zudo unsure.gif
Atsakyti
As buvau 13 diena ir vis laukiu,o paskaiciuota nera,antra kart tik gausiu bet ir pirma kart gavau pinigus o tik poto atsirado tie skaiciukai.
Atsakyti
QUOTE(mama-ruta @ 2010 01 20, 13:03)
As buvau 13 diena ir vis laukiu,o paskaiciuota nera,antra kart tik gausiu bet ir pirma kart gavau pinigus o tik poto atsirado tie skaiciukai.

viskas yra pas juos paskaiciuota 4u.gif tik va delsia pervest...
Atsakyti
QUOTE(mama-ruta @ 2010 01 20, 13:03)

QUOTE(DAIIVA @ 2010 01 20, 13:06)
viskas yra pas juos paskaiciuota  4u.gif tik va delsia pervest...

LDB > E. paslaugos > Ieškantiems darbo > Darbo biržos išmokos

cia ziureti ar paskaiciuota reikia? nes kiek matau mums dar nepaskaiciavo nors 13d. jau buvome atsizymeti
Atsakyti